Nyheder og SamfundMænds spørgsmål

Flare signal (pistol). Flare signal i form af penne

Signalpistoler hører ikke til de populære typer af våben, men i det arsenal af ivrig jægere, turister og sikkerhedsvagter er obligatoriske. Det enkle design, nem vedligeholdelse og resultatet er ganske spektakulær handlinger tillade brug af sådanne pistoler og tunge og pligt for at sikre de ansvarlige kontorer. Ud fra et juridisk synspunkt, signalering pistol, pistoler og andre variationer af lys og lyd håndvåben hører ikke til den militære model, og kan bruges uden særlig tilladelse.

oversigt

Der er mange versioner og variationer af signalpunkterne arme, men i standarden pistol pistol er en ikke-automatisk våben i form af en pen. Sin enhed var meget lignende strukturelle principper haglgevær, som tilvejebringer stamceller brud. Faktisk kan et signal flare pistol tilskrives en af de stadier af udviklingen af den klassiske haglgevær, fordi på det samme princip er udviklet og ammunition til pyroteknisk signaludstyr.

Desuden blev det signal, at raketkaster i den første version er frigivet på platformen forkortet rifler senere tilpasset og mest populære kalibre. Men mærkningsordningen har stadig forskelle. For eksempel kan cylinderen pistol 26 mm betragtes som en analog til 4. kaliber jagt. I standard versionen af raketstyr er en enkelt-signal våben, men der er også dobbeltløbet modeller.

virkemåde

Produktet er normalt ledsaget af skud støj, som er udgivet af dannelsen af gasblandingen fra sprænghovedet. På tidspunktet for aktivering af detonerende kapsel blæsetappen, ladningen briste, hvilket frigiver den kemiske energi. Den ekspanderende gas og frembringer en chokbølge i luft. Hvis du bruger en raketkaster med et signal lyseffekt, de centrale processer, der foregår i den højde, hvor den kemiske raket lyst belyse flyvevej. Som det er tilfældet med flue sprænghoveder, kan raket lys ikke udsender lydeffekter - men er i dag mange varianter af ammunition, som tilsammen princippet om handling gennemføres.

Formål og anvendelse

Flares udføre to hovedfunktioner - frastødende og tiltrække opmærksomhed (advarsel). Hver patron model billede en signalering virkning - lys, lyd eller røg. Afhængigt af betingelserne Formål og anvendelse udvalgte særlig udførelsesform - fx repellent og afskrækkende anbefalede pistol signalladninger med lydeffekter og belysning model ofte bruges til at informere, at fodre støtte signaler osv Røg afgifter er mindre almindelige, men deres rolle er også væsentlig. For eksempel røgen til at maskere eller udpege landingssteder. Men til sådanne formål ofte bruge specielle installation eller sprænghoveder med stor kaliber.

Derudover kan en flare pistol bruges som et pædagogisk redskab, der genererer håndtering færdigheder siden martial analog. I denne henseende disse modeller giver os mulighed for at lære ikke kun den tekniske drift af mekanismen, men også psykologisk tilpasse sig de arbejdstagere "effekter". For eksempel graden af støjbelastning raketkaster indikator er ikke ringere, og i nogle tilfælde bedre end kampen model. Faktisk er dette på grund af efterspørgslen og raketter som et våben til selvforsvar. de er ikke skadelige, men den psykologiske effekt er ganske imponerende.

pistol Shpagin

En af de mest succesfulde repræsentanter for de lokale signal raketter er Shpagin pistol. Denne manual glatløbede kanon, som du kan udføre brand nødblus. Som en pålidelig og problemfri hjælper signal NPN pistol har en enkel struktur og virkemåde. For at oplade skal vendes tønde raketkaster og indlæse en patron. Når denne model er kendetegnet ved specifikke egenskaber syne, og dens hastighed er omkring 12 omdrejninger pr 1 minut.

Hvis der anvendes signalladning den, kan den flyvende højden være op til 120 m, og i tilfælde af Stjerner -. 150 m Firing kan udføres patroner bestemt til dagtimerne og om natten. Ud over at signalere sprænghoveder NPN kompatible med brandbomber kugler, og endda nogle modifikationer gas granater.

signalering ammunition

Ammunition, som er udstyret med en pistol, raketkaster, præsenteres i et bredt område. De kan klassificeres i henhold til tilstedeværelsen af faldskærme, og effekten af antallet af stjerner. Ved de simpleste afgifter er én-stjernede signal patroner, men der er ammunition med flere farver og røgbomber. Maksimal løftehøjde er 150 meter, men dette tal er relevant for anvendelsen af gunstige betingelser.

Pyrotekniske projektil, raketkaster, der lancerer et signal i form af håndtaget, set fra en afstand på flere kilometer. For nylig, distribuerede og kombinerede patroner, som sammen med en farve visuel alarm lydeffekt leveres - det giver hylende pyroteknisk fløjte.

Sikker håndtering af raketter

Som med alle enheder arbejder med pyroteknik, signal pistol kræver, at du til at udføre visse sikkerhedsforanstaltninger:

  • Producenter anbefales altid at håndtere en pistol, som om det blev indlæst, og ikke at sende tønden på mennesker.
  • Hvis du trykker på aftrækkeren kasket mekanisme er ikke aktiveret, anbefales det at vente i op til 1 min. Typisk, det er effekten af "hænge ild", men hvis det efter en tid der ikke skete noget, bør du aflade pistolen.
  • Ammunition der anvendes, skal være foreneligt med pistol model.
  • Du kan ikke trække hætter simulator patroner.

Du vil måske bemærke, at signalet pistol, pistoler og revolvere har et beskyttelsessystem, i nogle tilfælde, hvilket reducerer brugervenligheden af dette våben. Realisere dette, behøver producenterne ikke anbefale at opgradere enheden, at komme af med de sikringssystemer. Desuden er det forbudt at lette udløser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.