SundhedMedicin

Hvor effektiv er kodningen for alkohol, og hvordan udføres den?

Mange mennesker, der misbruger alkohol, beslutter at slippe af med afhængighed gennem kodning. Formålet med denne teknik er at gennemføre patientens holdning til en følelse af modvilje mod alkoholholdige drikkevarer. Moderne medicin tilbyder flere metoder til kodning, som kan opdeles i medicinske og hypnotiske.

Ledende psykoterapeuter klassificerer metoder til kodning af alkohol som følelsesmæssig stresset psykologisk behandling, da sådan terapi har nok Alvorlige bivirkninger: Forøget irritabilitet, konflikt, aggressivitet, fejlsøgning og besværlighed. Mange mennesker efter kodningen bliver sløv og psykologisk deprimeret. De har nedsat libido og øget angst. De mest sårbare er patienter, hvis aktiviteter er forbundet med et højt ansvar og øget nervespænding. I de fleste tilfælde fremkalder kodningen fra alkohol ekstra stress, hvilket resulterer i en alvorlig depression og som følge heraf en efterfølgende forstyrrelse af personen med afgang af flere globale binges.

Kodningen for alkohol bør betragtes som den indledende fase af behandlingen, parallelt med hvilken det er nødvendigt at udføre et stort psykologisk og psykoterapeutisk arbejde for at hjælpe patienten til selvstændigt at overvinde afhængighed og forbedre livskvaliteten og lære ham at se på verden fra et positivt synspunkt. For at opnå maksimal effektivitet ved behandling af alkoholisme skal først og fremmest de vigtigste årsager, der førte til denne tilstand, elimineres, og først derefter begynder at eliminere konsekvenserne.

Metoder til kodning fra alkoholafhængighed

De mest almindelige måder at bekæmpe alkoholisme på er:

  • Implantation af stoffet;
  • Torpedo-metoden;
  • Medicinsk kodning fra alkohol;
  • Programmering af en patient med hypnose.

Sidstnævnte metode er specielt indiceret til patienter, som er velegnede til hypnotiske forslag. Som regel udføres en generel medicinsk behandling af den afhængige organisme efter at have udført en sådan procedure ved hjælp af en psykoterapeut og en ekspert i narkologi.

Implantation i fedtvæv eller under patientens hud af anti-alkohol medicin udføres nøje under tilsyn af en specialist. I dette tilfælde injiceres stoffet under scapulaen eller i balderne uden at forstyrre hudens integritet og efterlader ingen ar efter. Det skal bemærkes, at denne kodning fra alkohol har en forholdsvis langvarig effekt, da et konstant niveau af stof opretholdes i blodet af patienten, hvilket fremkalder en afsky for alkoholholdige drikkevarer.

Brugen af "Torpedo" -metoden er kun mulig efter en grundig og omfattende undersøgelse af patientens krop. Dette er nødvendigt for at identificere mulige kontraindikationer, som kan føre til bivirkninger. Under proceduren injiceres kodningen fra alkohol med en prik, der indeholder et særligt stof, der er uforeneligt med alkohol. Derefter observeres patienten i nogen tid af lægen, fordi han i tilfælde af en pludselig sammenbrud kan have nogle forstyrrelser i sin helbredstilstand.

Det skal bemærkes, at alle ovennævnte metoder til alkoholkodning kun kan virke effektivt, hvis der er en klar forståelse mellem patienten og lægen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.