SundhedStomatologi

Tandproteser Silikone - opnåelse af moderne tandpleje

Med tabet af mindst én tand mand står over for mange udfordringer, som kun kan rette en erfaren specialist. Hvis tiden ikke gælder for tandlægen i den nærmeste fremtid kan udvikle sygdomme i munden og mave-tarmkanalen. På nuværende tidspunkt i moderne medicin, sådanne ubehagelige situationer er let at fjerne proteser silikone, der kan erstatte en række af tænder.

I modsætning til de dyre implantater, proteser erhvervelse bliver overkommelig for de fleste mennesker, og blandt ældre patienter i tandklinikker, de er særligt i høj efterspørgsel. De anvendes i tandpleje tandproteser silikone og i sådanne tilfælde, hvor hovedparten af tanden er tabt, og den traditionelle bro er allerede umuligt at fastsætte.

Oftest, til fremstilling af kunstige proteser anvendte bløde materialer er kendetegnet ved høj kvalitet og pålidelighed. Nyskabelser tandpleje anses bøjelige proteser, lavet af fleksibelt og holdbart materiale - silikone. Fastgørelse proteser til silikone sker hægter, der ikke er bakterier drev.

Komfortable bløde tandproteser sidst hurtigt at erstatte traditionelle plast. Blandt moderne proteser fremstillet falske tænder "på rodskud" - en variant af tandbroer, erhverve mundtlig form og er sikkert fastgjort til det. De behøver ikke en ekstra metode til fastgørelse.

Dental silikoneimplantater har dette navn på grund af underlaget lavet af silicium, ved hjælp af hvilke, og fastgøres til dem at tandkødet. Denne type bro hører til den kategori af aftagelige proteser, og deres største fordel er den gunstige modtagelighed for tygge belastninger. Ved tygning, er de ikke deformeret, jævnt distribuere belastningen på hele tyggegummi kæbe.

Ud over sin funktionalitet, dental silikoneimplantater har et naturligt udseende. Når du installerer dem, kan du ikke være bange for, at de snart vil miste deres farve, da det vil være den samme under hele tiden for at bære dem.

Indstilling af silikone proteser, kan være for lang tid til at glemme alt om deres erstatning - en ret almindelig begivenhed for de kunstige tænder. Disse produkter er kendetegnet ved holdbarhed og modstandsdygtighed over for forskellige farvestoffer til levnedsmidler. Derudover tandlæger selv bekræfte anvendeligheden af silikone proteser at der ikke er behov for pre-drejning af brotænderne, hvilket er uundgåeligt for mange andre stykke broer.

Måske er den vigtigste ulempe karakteriserer proteser silicone, er deres høje pris, som primært er forbundet med det anvendte materiale. Efter silikone er produceret i udlandet, her - og prisen på kunstig kæbe. Når du er i munden i løbet af dagen, iført deres folk vil ikke føle ubehag fordi proteser udviklet for at maksimere lighed med naturlige tænder. Skyd dem stående alene om natten, at placere en speciel desinficerende opløsning.

Uanset den anvendes til fremstilling af dental broer materiale, skal du overholde hygiejne. Proteser pleje, der kræver anvendelse af særligt udstyr skal regelmæssigt fjernes og rengøres udviklet til dette formål tandpasta med desinficerende egenskaber og fuldstændigt fjerner den dannede plak.

Hvis det er muligt, at ejerne af silikone tænder ønskelige tage dem til en særlig zubnoprotezny butik eller rengøring af laboratoriet, hvor de vil genoprette funktioner, som i høj grad forlænge levetid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.