HjemlighedReparationer

Lydisolering i lejligheden - en hurtig måde at slippe af med støjen

At fortælle beboere i højhuse, især gamle bygninger, der er den dårlige lyd isolering af væggene i lejligheden, er det næppe nødvendigt. Afvisning argumentet, vender vi os til praktiske anbefalinger til at løse dette problem.

Det første skridt, som kræver høj kvalitet lydisolering lejligheder med deres egne hænder er en klar afgrænsning af problemområder, der skal tætnes. Det kan være både gulve og lofter og vægge. Og hvis den første består af betonplader og lag af efterbehandling materialer, kan væggene mellem lejlighederne lægges i en mursten. Det er derfor det mest problematiske område er lydisolering væg.

Selvfølgelig, hvis du tillader den finansielle formåen, lydisolering i lejligheden vil ikke tage en masse tid og kræfter. Det er nok til at finde et professionelt team af bygherrer, der vil løse problemet i et par dage. Men dem, hvis økonomiske formåen ikke tillader dig at tage hjælp fra andre, også, skal du ikke fortvivle. Self lydisolering i lejligheden vil ikke være værre, men det ville kræve værten betydeligt mere tid og kræfter.

Før du begynder at forsvare deres "slot" på baggrundsstøj, skal du først forberede væggen. For at gøre dette, ikke kun for at fjerne gammel tapet, men kit problemområder, såsom revner eller huller fra ankre, som hang et maleri eller møbler. Du bliver også nødt til at tage sig af elektroteknik, åbning af forretninger og afbrydere, også skal løses, da de er en vigtig kilde til støj transmissionsveje. Hullerne nær varmerørene kan elimineres ved hjælp af et elastisk tætningsmiddel for at undgå forekomsten af revner i fyringssæsonen. Først efter omhyggelige forberedelse begynder lydisolering i lejligheden.

Yderligere en ramme af profiler monteret direkte på væggen, træ eller metal, som efterfølgende vil fungere som en ramme for gipsplader. Den mest almindelige fejl, som indenlandske håndværkere på dette tidspunkt, er forsømmelse af gummi puder under brugerens profil. Denne ramme vil også foretage lyd bedre, derfor betyder lydisolering i lejligheden ikke forbedre.

Mellem profilerne monteret korrekt laid lag af mineraluld, hvorved der spares på mængden af dette materiale er ikke nødvendig, da kvaliteten af isoleringen afhænger af det. Læg uld stande på princippet om "den mere, jo bedre." Næste væg syet med gipsplader og sømmene og led behandlet hermetiske løsninger.

Fantasy designer eller professionel projekt prompt, hvad der vil være den sidste fase af arbejdet. Dette kan være en klistret tapet eller dekorative gips, og en original kombination af forskellige dekorative finish.

Selvfølgelig er der skeptikere, der siger, at sådan en lydisoleret væg med sine hænder tager en masse levende rum. Men medmindre nogle 10-13 centimeter, som kan skjule en pynteudstyr, er ikke værd en stor stilhed?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.