HjemlighedReparationer

Hvordan at fastsætte en hane i køkkenet? Flowing hane i køkkenet

Hvis det så skete, at ventilen er utæt, er det ofte en masse mennesker sig til administrationsselskaber og invitere kvalificeret blikkenslager. Men ikke altid, kan disse fagfolk vente tid. Så hvad gør man hvis det hanen drypper i køkkenet? Hvordan til at ordne det med sine egne hænder, og hvilke værktøjer der er behov for dette, bør være opmærksomme på enhver handyman.

forberedende arbejde

Den første og vigtigste regel for alle reparation VVS - det er væk fra vandforsyningen. Ofte ventiler, som er ansvarlige for det, kan findes i toilettet. For at slukke, blot dreje hanen.

Men på grund af det faktum, at der ikke er problemer med udstyr var ikke og anvendes ikke disse kraner i lang tid, ventilerne kan prirzhavet eller blokeret. Disse ventiler bør udformes med den største omhu og meget glat. Du kan gradvist øge den kraft, også glem ikke fedtet. Dette er den første ting at gøre, før du rette den aktuelle hane i køkkenet, i badeværelset og på ethvert andet sted.

Nødvendigt værktøj

Før arbejdet er vigtigt at indsamle de nødvendige sæt værktøjer. De bør være klar på noget tidspunkt, du ønsker.

Således er behovet for en skiftenøgle, skruetrækker og en stjerneskruetrækker, skruenøgler. Ofte bør denne beskedne sæt tilstrækkeligt. Det sker, at pludseligt og kraftigt vandhane i køkkenet strømme. Hvordan til at ordne det, hvilke taster skal være - vi kan ikke sige specifikt. Det faktum, at hver fabrikant har sine egne standarder. Det vil være tilstrækkeligt sæt nøgler, der er, at hver bilist.

Du må heller ikke være galt at forberede en række yderligere elementer. Disse kan være stykker af gummi, læder, som kan fremstilles af pakningen. Det kan også være nyttige som PTFE forseglingstape, klude, rengøringsmidler.

Nogle gange i færd med at reparere tasterne eller ethvert andet værktøj kan falde - ikke at såre så dyre vask eller under bunden lå en svamp, klud eller noget andet at være i stand til at afbøde stød.

Hvorfor køkkenvandhane flyder: hvordan du løser og standardfejlen

Utætte vandhaner - det er helt almindeligt. Men de årsager, der kan udløse skader, ikke så meget. Der er fire af de mest almindelige.

Dårlig kvalitet kraner

Ofte køber sanitære enheder, er mange mennesker styret af hensynet til økonomi og vælge de produkter af kinesisk eller tyrkisk oprindelse. Samtidig folk er glade for at de derved kan spare.

Men denne taktik, når de køber mixere er ekstremt forkert, og glæden ved besparelserne ikke længe. Denne lille mængde kan forårsage lækage. Tja, hvis det på det tidspunkt, hvor ventilen svigter, vil nogen være hjemme og være i stand til meget hurtigt afbrød vand eller reparere udstyret. Men oftere den anden vej.

Aldrig sjuske med ting som VVS inventar. Vær sikker før du køber, skal du sørge for, at den foreslåede produktet ikke er lavet i Kina, men i det mindste, i Rusland eller i Europa. Også, billige produkter til det kendte mærke - er grund til mistanke. Dyre mærkevarer i vores markeder med 50% falsk.

Nogle gange sker det, at selv dyrt udstyr kan have noget at forekomme. Så er det nødvendigt at sætte sig ind i andre årsager, til at forstå, hvordan du løser vandhanen i køkkenet. Det flyder også i tilfælde af analfabeter installation.

Forkert installation

Her kan du også trygt aktivere fabrikationsfejl eller fejl i samlingen af produktet. Hvis du har købt en høj kvalitet mixer, for en seriøs pris bør ansvarligt tage sin installation. Forskellige fejl, der kan opstå under installationen kan minimere fordelene ved dyre produkter.

Overtrædelse af reglerne for drift

Dette er en anden populær grund. Det er vigtigt at huske, at kranen, samt mange andre apparater og udstyr, er ydeevnen. Hvis presset under overdreven magtanvendelse og kran komponenter er blevet foretaget, bør du ikke tror, at enheden er alle gået sporløst.

Naturlig slitage dele

Under den hyppige brug af cykler kan bære en række af bevægelige elementer af produktet. Især ofte kommer i forfald gummipakninger og forskellige puder. I dette tilfælde er der ikke noget nemmere end at ordne vandhanen i køkkenet. Flowing? Det er nok til at udføre udskiftning af pakninger.

Problemet med klodserne mere relevante for traditionelle modeller med to ventiler. I tilfælde af kugleventiler, der er meget forskellig enhed, skal du bruge en anden ordning for reparation.

Reparation af kran med to ventiler: udskiftning af pakninger

Hvordan at fastsætte den aktuelle hane i køkkenet, hvis det flyder konstant uanset hvor stramt dens spin - det hele er i en slidt pakning. Det skal udskiftes. Det første trin er at dreje ventillegemet - det er nødvendigt at dreje den med uret. Derefter ekstraheres den beskadigede segl. Hvis en ny pakning ikke er tilgængelig, kan det være lavet af gummi eller læder. Det anbefales at anvende den ekstraherede element som en prøve. Så erstatte den gamle ny pakning er installeret. På stopkanten sår pakning, er ventillegemet monteret på sin rette plads.

For pålidelighed er en smule at stramme ventilen med en skruenøgle. For ikke at spilde tid på processen med fremstilling af segl, lettere og hurtigere at købe sådan i en butik eller marked.

Erstatte forseglingen på kirtel bøsning

Under driften af slid liner kan forårsage en lækage. Hvad skal man gøre i denne sag? Hvordan at fastsætte en hane i køkkenet? Det kører for det meste på et tidspunkt, hvor varen er åbnet. Vand passerer mellem pakmøtrikken og stangen på ventilen.

Med en skruetrækker, spundet på pakmøtrikken. Endvidere er en tape fremstillet af Teflon liner. Så er det sat på plads til at bære, og møtrikken er snoet.

Hvis strømmer fra tuden

tud vandhane flyder ofte i køkkenet. Hvordan at fastsætte? Meget, meget simpelt. For at gøre dette, skru den ydre møtrik. Så meget omhyggeligt tud drejes og stiger op, og derefter trukket tilbage. Skal være meget omhyggelig med at kontrollere den isolerende pakning og afstandsring. Hvis er slidt noget, kan erstatningen løse problemet.

Reparation bold i køkkenet

Trendy og moderne kraner har en mere kompleks enhed, i modsætning til de ventil-modeller. Hvordan at fastsætte en hane i køkkenet? Flowing kugleventil - derefter fik han i enhver forurening, der forhindrer blanderen til at fungere normalt.

Så for at løse dette problem, adskille og rense ventilen. Det første en skruetrækker fjerne skruen-låsehåndtag. Derefter forsigtigt fjerne håndtaget. Med en skruetrækker vridning skrue komprimator og demontere kuppel af plast.

Sidste bør undersøge omhyggeligt fjerne al plak på det. Hvis det er slidt, anbefales det at købe en ny del. Så fjernes og omhyggeligt inspicere bolden - hvis der er nogen skader, skal udskiftes. Når der er slitage af sæler, der holder bolden, de også anbefales straks udskiftes. Derefter, efter udskiftning af dele eller rengøring, alle plastdelene smøres med sammensætningen, som rådgiver en producent. Nogle gange sker det, at selv efter udskiftning af dele stadig i køkkenet vandhane er utæt. Hvordan at fastsætte? reparation ordning vil være lidt anderledes - her skal du udskifte hele patron ventil.

Ny vandhane flyder: hvad man skal gøre?

Nogle gange er der sådanne situationer. Årsagen til dette fænomen er en fabrikationsfejl. Inde kranen kan være en række forskellige defekter såsom knækkede eller revnede. de ikke fjerne deres egne hænder. Du er nødt til at ændre produktet til sælger. Nu hvor du ved, hvordan du løser en hane i køkkenet. Strømmende vand? Det er ikke længere et problem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.