HjemlighedReparationer

Lukket hanen flyder: hvordan man kan løse problemet?

Selv den bedste kvalitet VVS bryder ned efter et stykke tid. Men ikke alle er i stand til selvstændigt at løse problemet, og fastsætte en utæt vandhane. Bør ikke forsinke reparation i lang tid. Faktisk lækage øger vandforbruget, ødelægger udseendet af VVS grimme striber og spor af rust. Reparation kranen kan være dig selv. Hvad der kræves, og hvordan man kan udføre reparationer?

Forberedelse VVS

Hvis hanen flyder, så kan du ordne det selv. Til at begynde at forberede alt. Hvis du gemmer emballagen af mixeren, det er værd at finde. Typisk vil der være detaljerede instruktioner beskriver tilbehøret struktur og nogle anbefalinger til reparation. Derudover kan pakken ligger de nødvendige redskaber til at fastsætte en hane.

Før du starter reparationer, afbryde vandet. Til dette formål sender vi off ventil. Derfor er det nødvendigt at deaktivere levering ikke kun koldt, men varmt vand. dyb beholder, såsom en skål kræves til opsamling af væske. Praktisk under reparationer, bør det være tør klud eller svamp til at fjerne sprayen.

Hvad skal der til for at reparere

Efter det forberedende arbejde kan begynde at beskæftige sig med problemer i blanderen. Hvis en lukket ventil strømme, for sine reparationer kræver specialværktøj. De har brug for at forberede sig på forhånd. Du kan foretage fejlfinding behov:

 1. Skruenøgle.
 2. Skruetrækker.
 3. Justerbar skruenøgle.
 4. Stjerneskruetrækker.
 5. Punkt til udskiftning.
 6. Tætningsbånd eller hør.
 7. Blødt materiale.
 8. Tør klud.
 9. Dyb kapacitet.

Denne enkle sæt værktøjer, som regel nok til at eliminere lækager. Hvis du ikke har tid til at køre i de nye pakninger, kan de være lavet af læder eller gummi. Normalt tryk strømme på grund af slid på delene. Det bløde materiale er påkrævet for at beskytte vasken mod skader. Efter alt, kan værktøjet glide ud af hånden. Som et resultat, kan keramiske produkter blive brudt, og på metal emalje crack.

Dvuhventilny ventil: De udskiftning puder

Hvorfor vandhane flyder? Oftest er disse tilbehør slidt foring eller pad. For sin udskiftning er nødvendig:

 1. Skru ventillegemet. Til denne del, du har brug for at rotere mod uret.
 2. Nu kan du fjerne den beskadigede pakning.
 3. Fra et stykke tykt læder eller gummi bør lave en ny del. En model bør tage slidte pad.
 4. Ny post skal omhyggeligt sat i stedet for den gamle.
 5. Ved stop kant er værd en lille vind forseglingstape. Du kan bruge hør.
 6. Afslutningsvis vil genindsætte ventillegemet. For at gøre dette, bør det element drejes med uret.
 7. Den installerede ventilen skal være strammet. Du kan bruge skruenøgle.

Hvis hanen flyder i lang tid og kræver hurtig forandring, så kan du købe en ny pakning i en special-forretning. Dette vil spare tid. Som for self-made dele, er det mere egnet til kortvarig fjernelse af brud.

Sådan udskiftes kirtel liner

Dvuhventilny ventil strømmer af flere grunde: Decayed pakning eller pakdåse slid liner. Om nødvendigt kan begge detaljer udskiftes uafhængigt af hinanden. Genkende kirtel slid liner kan være af vand, der strømmer mellem ventilspindelen og bøsningsmøtrikken. For at rette fejlen, skal du:

 1. Skru møtrikken af selve kirtlen. Dette kan gøres ved hjælp af en skruetrækker med den passende spids.
 2. Af PTFE fugebånd bør lave en ny liner på den model af den gamle.
 3. Slid på dele nødt til omhyggeligt at fjerne.
 4. Den nye liner bør viklet på en kerne af ventilen.
 5. Afslutningsvis bør stramme møtrikken.

Hvis det gøres korrekt, stopper flowet. Således vil ventilen blive roteret mere jævnt.

Sådan udskiftes pakningen bruserslange

Ofte er der en lækage i det sted, hvor tilslutningen af bruser slange og blanding. Den væsentligste årsag til sådan en fiasko - slidringen pakning. Denne del kan udskiftes nemt. Det er værd:

 1. Afbryd med skruenøglen fra mixeren bruserslange. For at gøre alt meget omhyggeligt, så for ikke at beskadige gevindet. Ellers kræver udskiftning af slangen.
 2. Nu kan du fjerne den slidte del.
 3. I stedet for den gamle O-ring skal installeres en ny.
 4. Afslutningsvis er fortsat at fastgøre bruserslange til det sted, der handler omhyggeligt og ikke klemme det.

At fjerne disse lækage eksperter anbefaler anvendelse af en silicone O-ring. Dele af gummi, er kortvarig og hurtigt slides.

Hvis flowvagten på bruser slange var alle glatte hane strømme, at det er nødvendigt at erstatte låseelementet. Denne del kaldes "hoved dele." Lukkeelementet ligger i håndtaget af blanderen. Køb hoveddele kan være i en special-forretning.

Hovedårsagerne til skader på en enkelt løftestang kugleventil

Hvis en utæt vandhane, er det nødvendigt at løse problemet hurtigt og effektivt. Ellers kan vandet forårsage mere skade og i sidste ende ødelægger VVS. Single-lever bold-type produkter kan være ubrugelig:

 1. På grund af slid af pakningen.
 2. Skår og revner i huset, der er opstået som følge af mekanisk beskadigelse.
 3. Rusted belufter.
 4. Ophobninger stor mængde af snavs.
 5. Obstruktion mellem bolden og sæder.

Defekten på huset kan elimineres ved at anvende en kold svejsning eller fugemasse. Men dette er kun en midlertidig foranstaltning. Efter nogen tid, det kræver fuldstændig udskiftning af strukturen.

Hvis årsagen ligger i den rustne belufter, så det skal fjernes, og derefter renses. Dette kan gøres ved hjælp af den gamle tandbørste. Det er værd at bemærke, at efter rengøring vandtrykket bliver stærkere.

Hvis de er opdelt kugleventil

Kugleventilen har en kompliceret struktur og adskiller sig fra dvuhventilnye. De fleste af disse produkter nedbrydes på grund af akkumuleret inde i kroppen snavs. At det forstyrrer mixeren. Hvis vandet flyder fra hanen, skal det skilles ad, renses og samles igen godt. Dette kræver:

 1. Fjern med spidsen af en skruetrækker med en tilsvarende skrue, låsehåndtaget.
 2. omhyggeligt fjerne håndtaget og fjern skruetrækkeren gevindskårne skrue.
 3. Så skal fjerne forseglingen fra plastikkuppel og mixer.
 4. Pakningen skal kontrolleres og derefter ryddet af plak. Hvis der konstateres skader, er det nødvendigt at erstatte den.
 5. Nu kan du fjerne skålen og inspicere det. Hvis varen er beskadiget, bør du udskifte den. Køb en bold kan være i enten den sanitære butik.
 6. Hjælp af en tynd skruetrækker, skal du meget omhyggeligt lirke forseglingen, der fastgør bolden. Hvis det er nødvendigt, bør pakningen udskiftes.
 7. Alle pakninger før montering kranen skal behandles med en særlig forbindelse, der anbefales af producenten.
 8. Afslutningsvis er det stadig at samle kranen, i omvendt rækkefølge.

Problemer med den nye kran

Hvad hvis hanen flyder? Hvordan at fastsætte en ny mixer? Typisk kan sådanne produkter ikke repareres. Den væsentligste årsag til deres forekomst - fabrik ægteskab. Du kan foretage fejlfinding, adskille den nye hane og tage det tilbage til butikken. Forkælet det produkt, du er forpligtet til at erstatte. De vigtigste ting - ikke smide en check og dokumenter til den første prøve mixer. Reparation ventil, som har fabrikationsfejl i hjemmet kan kun professionel blikkenslager.

Er det muligt at undgå brud

Om ønsket kan blanderen i badet eller i køkkenet fastsættes uafhængigt. Dette vil spare en anstændig beløb. Dog kan ikke alle reparationer genoprette fuldstændig kranen funktioner. I de fleste tilfælde kræver det fuldstændig udskiftning af blanderen. For yderligere at undgå hyppige nedbrud, bør være opmærksomme på valget af tilbehør. Det skal bemærkes:

 1. Design, lavet af tungmetaller som messing, den mest holdbare.
 2. Den mest upålidelige og skrøbelige er mixere af silumin fra den tyrkiske og kinesiske producenter.
 3. Single-håndtag vandhaner meget lettere. Åbent vand er produktet giver én hånd. Desuden kan reparation af sådanne tilbehør gennemføres uafhængigt. Som del af en etgrebsbatteri betydeligt færre dele.
 4. Undgå hyppige nedbrud kan trykke. De væsentligste årsager til svigt af VVS - forurening, der kommer fra vandet vigtigste. For at forhindre dette, er det nødvendigt at installere et filter designet til at forfilter. En sådan anordning vil sætte kranen til at indeholde integritet over tid.

Ved slutningen af

Aktuel hanen i badeværelset eller i køkkenet - det er ubehageligt. Fortsat irriterende dryp vand og ødelægger udseendet af sanitetsprodukter. Du kan foretage fejlfinding selv. De vigtigste ting - være klar over strukturen af design og til at have ved hånden de nødvendige værktøjer. Reparation af produktet afhænger også af sin mangfoldighed. Oftere end ikke i orden bold og twin ventil.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.