Kunst og underholdningKunst

Enkle, men effektive tricks til begyndere

I verden er der næppe nogen, som ikke beundrer magiets hånd og tryllekunstnere. Hvis du har lyst til at overraske dine venner med usædvanlige tricks, så er du blevet stjerne i enhver fest, når du har mestret simple tricks til begyndere. Men før du begynder at studere, er du nødt til at gøre dig bekendt med de generelle bestemmelser i forskellige hekserier.

Kode for professionel tryllekunstner

  1. Aldrig fortælle fokusets hemmelighed. Dette er den gyldne regel, som under ingen omstændigheder kan overtrædes. Efter forestillingen kan seeren udtrykke sine antagelser og gæt, men selv om han havde ret - kan du ikke få det til at virke. Bare forsigtigt hint, at dette bare er hans mening.
  2. Følg fra simpelt til komplekst. Først, master enkle tricks til begyndere, og kun derefter gå til spektakulære stunts. Udvikle håndfleksibilitet og fingermekanik. Skarphed og bevægelseshastighed er det uhørlige fundament for alle manipulationer med objekter.
  3. Øv mere. Bring fokus på automatisme, vær ikke selvsikker. Hvis der er fejl og unøjagtigheder under tricket, skal du forsøge at udrydde dem i undersøgelsesfasen og ikke stole på held og lykke.
  4. Fortæl ikke seeren hvad der skal ske næste gang. Han kan gætte hvor man skal se, og hvad man skal kigge efter. Og gentag aldrig tricket to gange, uanset hvordan du bliver spurgt.

Hvor skal man starte?

Til start er det bedre at hente simple, men spektakulære tricks. Træning for begyndere kan begynde med korttricks. De er gode til at udvikle fingers motoriske færdigheder og lette at udføre. De mest populære tricks til begyndere er baseret på det faktum, at seeren vælger et kort fra dækket, og illusionisten gættede det. Der er to vanskeligheder med at udføre dette trick.

  • Del dækket i to dele, lad toppen stå for dig selv og giv neddæk til tilskueren. Bed ham om at vælge et kort og huske det. Når du samler et dæk, husk det nederste kort fra din halvdel, det vil være en guide til søgningen. For observatørens tillid skal du blande dækket let og derefter fjerne det forrige kort, før du husker det, skal det være korrekt.
  • For at komplicere fokuset er det bedre at huske kortets placering under dækskiftet. Og for yderligere at forbedre effekten af overraskelse, kan du manipulere transformationen. For at gøre dette skal du placere det korrekte kort ved siden af det sidste i dækket og oven på det andet dæksel og vise observatøren. Han vil selvfølgelig sige at du var forkert, men det er alt saltet. Derefter drejes dækket og ødelægge det på benets eller kanten af skjorten og derefter lave et vildledende træk, som om du fik det sidste kort, men i virkeligheden tager det, du har brug for - den næstsidste.

Og igen kortene

Der er andre tricks til begyndere. For eksempel er det meget spektakulært at se et trick med udseendet af et kort fra hulrummet. For at gøre dette skal du holde det højre hjørne af den korte side mellem indeks- og mellemfingre og den venstre - mellem ringfingeren og lillefingeren. Sørg for, at kanterne ikke er synlige for seeren. Efter fold alle fire fingre ind i din håndflade og afkort kortet fra toppen. For at gøre dette skal du holde det mellem tommelfinger og langfinger. Rett din arm og kortet vises mirakuløst i din håndflade! Ved første øjekast er dette meget svært, så udfør bevægelser langsomt og gradvist øge hastigheden.

Lektioner til tricks til begyndere kan give dig en erfaren illusionist, og hvis du vil og meget tålmodighed kan du selv mestre tricks. Når du først har lært at håndtere kortene, skal du gå dristigt til at manipulere bolde, elastik og regninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.