InternettetElektronisk handel

Hvordan finder jeg ud af PayPal-kontonummeret for betalingsbekræftelse eller refusion?

Den elektroniske betalingstjeneste PayPal er skabt i det sidste århundredes sidste århundrede, og er meget populær i dag i Rusland. For russisktalende brugere blev dette system kun tilgængeligt i 2011, da muligheden for at binde din konto til bankkort af russiske banker blev tilføjet, og i 2013 blev de russiske valutaer rubler tilføjet. Hvis registreringen er mere eller mindre klar, bekymrer spørgsmålet om, hvordan du finder ud af kontonummeret af PayPal mange brugere af dette betalingssystem. Disse data er ofte nødvendige for at betale for køb i udenlandske onlinebutikker eller på en populær Ebay-auktion.

De vigtigste tjenester, som PayPal tilbyder

  • Overførsel af betaling (Send penge). Det betyder, at en registreret bruger har ret til at overføre penge fra sin PayPal-konto til et bankkort og en kontokonto.
  • Serviceanmodning om betaling (pengeanmodning). Dette er en funktion af at sende debitorer kravet om at tilbagebetale gælden.
  • Der er en mulighed på brugerens personlige websted til at placere værktøjer, hvor du kan oprette kvitteringen for betalinger (Webværktøjer). Faktisk for online butikker.
  • Tilgængelighed af værktøjer beregnet til handel i auktionsmodus (Auktionsværktøjer).

Hvordan finder jeg ud af PayPal-kontonummeret, og hvornår har jeg brug for det?

Dette betalingssystem er meget gavnligt for køb af varer i udenlandske onlinebutikker. Ofte betaler køber, der køber køb, ikke ekstra provisioner, de betales af sælgeren selv. Nogle gange sker det, at netbutikken kan anmode om betalingsoplysninger. Hvordan finder jeg mit PayPal-kontonummer for at overføre det til sælgeren til betalingsbekræftelse?

Dette elektroniske system er ikke som WebMoney eller lignende. Der er ingen elektroniske pengesedler i PayPal-systemet. Tjenesten identificerer brugere via e-mail.

Under registreringsprocessen i PayPal's elektroniske system, som i mange tjenester, er adressen til personlig e-mail angivet. Det er ikke kun nødvendigt, hvis du bekræfter kontoen, modtager forskellige nyhedsbreve og gendanner adgangen til siden, men det er også den vigtigste betalingsidentifikator - PayPal ID.

Så det viser sig, at kontonummeret i dette elektroniske system, som er det sædvanlige for de fleste, er fraværende. I stedet opererer den e-mail-adresse, som brugeren angav, da han registrerede sig hos tjenesten. Derfor skal brugeren ikke have et spørgsmål om, hvordan han finder ud af hans kontonummer på PayPal, hvis netbutikken kræver betalingsoplysninger for at bekræfte betaling eller returnere penge til de uudnyttede varer. Han skal bare angive en e-mail-adresse.

Sådan sikrer du din økonomi?

For ikke at bekymre sig om deres penge anbefaler systemeksperterne at starte en elektronisk kasse på betingelserne for moderne sikkerhedstjeneste. At komme op med en ret kompliceret adgangskode til både den oprettede konto i PayPal-systemet og til den elektroniske boks. En forudsætning er, at adgangskoderne fra disse tjenester skal være forskellige.

Nogle brugere, der ikke ved, hvordan man finder ud af PayPal-kontonummeret, mener, at kombinationen af tal på bankkortet, der er knyttet til kontoen, er et id. Men det er ikke sådan, og det er naturligvis forbudt at fortælle disse tal til fremmede. PayPal-specialister er bekymrede over den permanente sikkerhed for betalingstransaktioner, derfor er kortnumre, hvorfra penge debiteres, beskyttet specielt, såvel som betalinger, der passerer gennem en sikker forbindelse.

Hvis en anden sælger end et kontonummer i PayPal-systemet (det vil sige en e-mail-adresse) kræver andre data, som brugerens kortnummer, gyldighedsperiode eller CVC / CVV-kode, ved du det, er det en bedrager. En ærlig sælger er nok PayPal ID. For essensen af det mest elektroniske PayPal-system er det ikke at overføre yderligere data, undtagen e-mail-adressen.

konklusion

Mange udenlandske onlinebutikker kræver ikke altid et personligt PayPal-id. For eksempel tilbyder eBay at betale transaktioner med ham direkte fra sit private kontor. Så forsvinder spørgsmålet om, hvordan man finder ud af kontonummeret af PayPal, i sig selv.

Hvis butikken arbejder med dette betalingssystem, og derefter tilføjer varerne til indkøbskurven, kan du se den viste knap "Betal via PayPal". Herefter vil webstedet tilbyde at indtaste din konto og foretage betaling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.