InternettetElektronisk handel

Instruktioner for brugere: Hvordan bekræfte kvittering af varer på "Aliexpress"

I løbet af de sidste par år er den enorme AliExpress virtuelle legeplads blevet et af de mest eftertragtede rundt om i verden. Dette er ikke overraskende, da multimillion-dollar sortimentet gør det muligt at købe de nødvendige varer flere gange billigere end i almindelige butikker. Denne ressource er dog for dem, der har tålmodighed, da man bruger gratis forsendelse, må man vente i 1 til 2 måneder. Men det er ligegyldigt, når det kommer til betydelige besparelser, og folk bestiller varer, der ikke er af afgørende betydning.

Det er vigtigt for køberen at vide, hvornår man skal trykke på "Bekræft kvittering af varer" på "Alyexpress", da dette er en slags garanti for tilbagebetaling af penge til køb ved manglende modtagelse af pakken.

Fuld og mobil versioner

Indtil videre kan du bruge dette websted ikke kun fra en stationær computer, men også ved hjælp af en moderne telefon eller tablet, da du kan downloade et program på basis af Android / IOS i fri adgang. For at gøre dette skal du besøge AppStore eller Google Play.

Designet er ikke anderledes end den fulde version, så ingen køber er ubehagelig med at bruge den mobile version af "AliExpress." Registrering er ikke nødvendig. Det er nok at indtaste dine data, hvorved brugeren logger ind på kontoen via en browser på computeren. Hvordan kan jeg bekræfte kvittering for varer på "AliExpress"? På den måde er det i mobilen, som i den fulde version er ens. Men du kan kun gøre dette, når købet er i hænderne på køberen.

Hvordan arbejder ordresystemet på AliExpress?

AlieExpress er en handelsplatform, hvor kinesiske sælgere og butikker tilbyder forskellige kategorier af varer til en overkommelig pris. Det skal bemærkes, at ofte det samme produkt for flere sælgere har en anden værdi, så du skal se så mange tilbud som muligt.

Hvis den nødvendige ting blev fundet, skal du fortsætte i henhold til det sædvanlige princip om køb i online-butikken. Vi sender varerne til "Kurven", tjek leveringsadressen, som er angivet ved registrering i ansøgningen, og foretage betaling.

Betalingsmåder for ordren

Det er vigtigt at vide, at ressourcen arbejder på et forudbetalingssystem. Selvom menupunktet "Betaling ved modtagelse" eksisterer, er denne funktion for øjeblikket utilgængelig. AliExpress accepterer betaling fra bankkort, elektroniske betalingssystemer (WebMoney, QIWI, Yandex.Money). Derfor kan hver køber let anvende den mest relevante metode.

Efter købsregistrering og opfyldelse af betaling kontrolleres kvitteringen for penge ressourcer inden for flere minutter, og så sendes ordren til behandling til sælgeren. Ifølge de etablerede regler finder ordrebehandling sted inden for en uge. Hvis varerne ikke blev sendt inden for denne periode, annulleres ordren automatisk og pengene returneres.

Hver bruger bør vide, hvordan man bekræfter kvittering af varer på "Aliexpress", da betaling til sælgerens konto kun kommer efter køberens opfyldelse af visse handlinger, især bekræftelse af købsprisen.

Hvordan bekræfter jeg kvittering?

AliExpress arbejdssystemet er blevet tilpasset til brugere, der håndterer nye gadgets til dig. De er trods alt de samme kunder som det andet mere avancerede publikum. Derfor skal grænsefladen være klar for alle brugere af "AliExpress". Registrering, udvælgelse, betaling og købsbekræftelse - alt fungerer intuitivt. Enhver bruger kan klare opgaven.

Efter den efterlængte erhvervelse er i køberens hænder, bør sidstnævnte vide, hvordan man bekræfter kvitteringen af varerne på "Alyexpress". For at gøre dette skal du gå til din "personlige konto" og besøge afsnittet "Mine ordrer". Listen over aktive indkøb er som regel præsenteret i form af en almindelig liste med to knapper. Du skal vælge en ordre med det modtagne produkt og klikke på knappen "Bekræft kvittering". Dernæst vil systemet tilbyde at evaluere butikens kvalitet og drift. For at gøre dette går brugeren til afsnittet "Afventer feedback" og angiver antallet af stjerner, som efter hans mening fortjener de varer og tjenesteydelser, som sælgeren tilbyder.

Til offentliggørelse af evaluering og tilbagekaldelse skal du vedhæfte mindst ét billede med varerne. Ellers er offentliggørelse ikke mulig. Denne innovation betragtes som relativ ny og ikke særlig praktisk, da ordren vil hænge i denne kategori i en måned, hvis du ikke har mulighed for at fotografere produktet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, før jeg bekræfter modtagelsen af varerne på "Aliexpress"? Brugeren skal tage hensyn til varigheden af beskyttelsen af køberen. Den varierer som regel fra 30 til 45 dage. I denne periode har køberen ret til at åbne en tvist og kræver at returnere deres penge, hvis varerne ikke blev leveret. En alternativ mulighed er at kontakte sælgeren, hvem vil forlænge beskyttelsesperioden, da den russiske posttjeneste nogle gange kører meget langsomt, og nogle pakker når selv efter en to måneders ventetid.

Tro ikke på overtalelsen fra sælgeren, som hævder, at pakken snart kommer til køberen, og opfordrer ham til at bekræfte kvitteringen, da udtrykket udløber. Ellers kan du ikke kun vente på varerne, men også miste dine penge.

Hvis køberens beskyttelsesperiode er overstået, og klienten ikke lykkedes at åbne tvisten, er muligheden for tilbagebetaling i dette tilfælde fortsat aktiv i en måned. Men det er bedst ikke at bringe til ekstremer og bede om at forlænge beskyttelsestiden eller arrangere en uoverensstemmelse med sælgeren og kræve penge tilbage.

konklusion

For at online shopping kun giver hyggelige følelser, skal brugeren ikke kun kompetent udvælge varerne og sælgerne, men også vide, hvordan man korrekt bekræfter kvitteringen af varerne på "Aliexpress" for at kunne genoprette deres penge, hvis det er nødvendigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.