Mad og drikkevarerOpskrifter

Sådan laver du en hurtig tærte med fiskekonserves på kefir

Mulighed for kortfattet kombinere fisk fyld i bagning krydrede prale enheder, og selv gærdej, som udgangspunkt, og de skræmmer. Men der er en forholdsvis enkel og utrolig farverig mulighed - det er en hurtig tærte med fiskekonserves i yoghurt.

Den første kage

For at forberede velsmagende snack kage bør anvendes i en familie favorit konserves. Efter alt, vil denne ingrediens afhænger af, hvor smagen vil være i det færdige produkt.

For at forberede en hjemmelavet tærte med fiskekonserves, skal du bruge:

 • 1, den gennemsnitlige æg;
 • halv teskefuld salt;
 • glas god (no 1% opløsning) af yoghurt;
 • teskefuld bagepulver;
 • 1,5-2 kopper god (sigtet) mel.

brug for fisk påfyldning:

 • Bank favorit dåse i olie (tomat kan også bruges, men de vil dræbe smagen af kagen);
 • 3 æg;
 • bundt af grønne unge løg;
 • 200-240 g fast stof, godt smelteost.

Forberedelse af en velsmagende fad

Den første fase - forberedelse af testen:

 1. I dyb-metallisk skål skal blandes æg, bagepulver og salt, og blandes derefter grundigt.
 2. Derefter skal du yoghurt, hæld det langsomt, omhyggeligt blanding med æggemassen.
 3. I denne homogene grundlag skal du røre i melet. Rør forsigtigt nødvendigt for at undgå klumper dannes. Som et resultat, skal dejen have sparsomme, som simple pandekager.

Den anden fase - oprettelsen af fyldet:

 1. Til konservativ ikke ødelægger hjemmebagt kage, du har brug for en god saftige bits knuse med en gaffel i en stor skål.
 2. I forlængelse af vægten af fisk, der skal blandes i de fint hakkede kogte æg og grønne løg.
 3. Blandingen blandes grundigt til en optimal ensartethed (stopning var duftende, du kan også tilføje en knivspids basilikum).

Det sidste trin:

 1. Form (eller stegepande uden håndtag) til at være grundigt smøre olie (smør eller vegetabilsk) eller margarine, således at kanterne af kagen ikke går i stå, og egne kager ikke brænde. Derefter kan du hælde dejen i gryden.
 2. På basis af fisk forsigtigt sprede påfyldning, og pas på ikke at bule det stærkt i selve testen.
 3. Yderligere velsmagende tærte med fiskekonserves skal sendes til en forvarmet ovn i 25-30 minutter og sygne hen.
 4. Efter dette, skal den færdige fisk lag være generøst sat revet ost og sende en anden 20 minutter i ovnen pie være begejstret. Hurtig tærte med fiskekonserves på kefir - en omkostningseffektiv løsning til familie aftener eller uventede gæster. Hvorfor? Fordi forbereder kager hurtigt, og smagen af det fremragende.

flacky

En anden ekstravagant udgave af dette produkt - lagdelte kage med fiskekonserves. Smag hjemmelavet flaky dej en særligt flot og farverige, og fyldningen er meget saftigt og flavorful.

Puff fisk pie skal bruge:

 • 2 dåser dåse fisk;
 • stort løg;
 • 4-5 æg (kogt i forvejen);
 • lige fra tin og løg persille (dild er ikke nødvendig, da det vil give en særlig smag);
 • 0,5 liter yoghurt;
 • 5 glas godt sigtet mel;
 • 10 g gær;
 • en teskefuld sukker;
 • vegetabilsk olie (raffineret lys);
 • 2 æg;
 • 300 g fast ost;
 • mayonnaise.

Fremstilling af lækre kager

Første skridt - at forberede butterdej:

 1. Hvis du hurtigt tærte med fiskekonserves i yoghurt viste sig perfekt, butterdej skal udarbejdes personligt. For at gøre dette, skal du først lave en bryg. Gær skal fyldes med varmt vand. Så er der står blandet i sukker. Til dejen var blød, er det nødvendigt at dække med folie, med et håndklæde og lad et lunt sted i 15 minutter.
 2. Endvidere yoghurt er nødvendig for at opvarme blandet i æg, vegetabilsk olie. Blandingen skal være grundigt piskeris. Så har du brug for at tilføje svampen og mel, derefter ælte nøje Pyrozhkov dejen og sende den i køleskabet i et par timer.
 3. Butterdej skal opvarmes til stuetemperatur, gør det godt og hurtigt tog den nødvendige form og nemt rulles. Den første plade skal være en god rulle (kun i én udvalgt retning) skæres fra det og formen fisk. Den anden skal også omhyggeligt skåret, men at afvige fra kanten af de første fisk 1,5-2 cm (Laid at fortsætte fyldning godt sammen i fiskens bug).
 4. Trim puff kager bliver nødt til at dekorere kagen med hurtige skalaer dåse fisk på kefir.

Det andet trin - gøre fyldet:

 1. Til fyldet gnide dåse (olie skal tømmes tidligere), skåret melenko æg og greens, alle mix.
 2. Løg og steg skal blandes korrekt i til den samlede fad. Ost - den endelige akkord af symfonien af fisk. Det skal gnides på et groft rivejern og rør i fisk og grøntsager udstopning.

Sidste trin:

 1. På en bagning nødvendigt at lægge et godt papir til bagning, og allerede det - en stor kapacitet i form af fisk. Så skulle der være lægge dejen ud (et lag) og fisk udstopning dias, så hun har ikke fattet kant af basen. (1,5 cm er tilstrækkelig til binding af lag). Den anden form skal pålægges ovenpå fyldet og putter omhyggeligt dejen sammen.
 2. De resterende stykker skal dannes og skæres flager (bølge kanter kan give brødkniv). Af rester er også muligt at skære en ædel fisk hale, hoved, øjne og læber. Alle elementer skal være omhyggeligt lagt på det øverste lag og smøre den slagne æggeblomme, så rybinka få guldet, og utrolig smuk.
 3. Bag pie-fisk skal være 35 minutter (ved 180º) til den attraktive gyldne, derefter lidt at give hende pomlet ud i ovnen. Serveres dette mirakel-kage kan være med revet ost og krydderurter.

konklusion

Nu hvor du ved, hvordan at tilberede en lækker kage med en fisk påfyldning. Succesfulde dig kulinariske bestræbelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.