TravelingHoteller

Hoteller i Mariupol: adresser, telefonnumre, åbningstider

På bredden af Azovske Hav er den største havneby Mariupol. År for grundlæggelsen af byen fortsætter med at være et omstridt emne. Overbevisningen af en berømte East ukrainsk historiker VA Pirko, dato for opførelsen af kirken bør overvejes Svyatonikolaevskoy fødselsdag Mariupol. Den europæiske tradition for tiden hævdet, at startpunktet af byen er opførelsen af en stenbygning i landsbyen.

Den officielle dato for grundlæggelsen er i 1778, hvor amtet byen Pavlovsk blev opkaldt Mariupol.

Mariupol værter

Industrielle centrum i havet vokser på bekostning af en stærk metallurgiske og maskinindustrien. Udvikling af turismen stimulerer væksten af hotelbranchen. Konstant sus af besøgende kræver løse problemet med deres afvikling.

Emerging nye hoteller Mariupol have en betydelig indvirkning på prisdannelsen. Velhavende rejsende ansøge om en elite service med en sauna og billard. For folk i gennemsnit midler har en række økonomi-klasse, gør det muligt at leve i et stykke tid uden at gå på kompromis med budgettet. Det er nemt at finde et hotel i Mariupol forskellig prisklasse.

Hotel "Spartacus" og hotellet "On Bahchihe"

Hotel «Spartak» moneybags indbyder til at tilbringe tid med stil. Dette er en af de dyreste hoteller i Mariupol. Europæisk køkken, kasino, pool, parkering, ATM - alt til din rådighed.

Turist komplekser og mini-hoteller er lige i stand til at yde den nødvendige vifte af tjenester. Selv den "deluxe" værelse på nogle hoteller kan lejes for ganske tålelig penge. Mariupol priser hoteller tilbyder ganske demokratisk. Hvis den besøgende ikke krukke på badeværelsesgulvet natten kan han bo på økonomiklasse "på Bahchihe".

Mini-hotel billige

Farverig, dekoreret i den ukrainske stil, små "Gæs og Svaner" café ligger 260 kilometer fra Lugansk og 110 km fra Donetsk. Restaurant er berømt for den bedste i Mariupol slavisk køkken. Lækker mad tiltrækker besøgende med en unik mulighed for at bo i et lille hotel, som indtager den rigtige fløj på anden sal i bygningen.

Eponyme hotel byder gæsterne velkommen i 6 dobbeltværelser. De hyggelige værelser er udstyret med tv, aircondition og små størrelse køleskab. Værelser med 1- og 2-sovende køjer og brusere.

De hotel "Gæs og Svaner retter og drikkevarer er tilgængelige i rummet. Turister venter på en velsmagende menu, venligt personale, rolige interiør, lyse værelser.

Der er en legeplads med en hængekøje, gynger og et træ hus. Hotellet ligger en etage over cafe til børn. Der er en kæmpe spillehal, hvor du kan forlade dit barn i et stykke tid under opsyn af en erfaren lærer.

For dem, der rejser sig ved egen kraft, er der en bevogtet parkeringsplads. Hotellet er beliggende i Mariupol, ave. Metallurger, d. 106, tæt på en skillevej, der er let at nå de vigtigste områder af byen.

Telefon kommunikation med administratoren efter nummer: (0629) 56-65-63, (0629) 56-65-74, eller 380 (099) 777-00-96. Du kan ringe hver dag døgnet rundt.

For elskere af eksotiske ferie har fiskestænger, ørred i dammen og hurtig Wi-Fi. Hotellet venter på dig. Betaling er accepteret i kontanter og bankkort MasterCard.

Hotel "Turist" med en havudsigt

Turistkomplekset, som ligger i den fire-etagers panel bygning, tilbyder besøgende året rundt turistservice i midlertidig indkvartering. Beliggende nær den grønne zone, Promenade, 1/5.

Ring til nummer 38 (0629) 37-68-68, (099) 794-89-32, (098) 581-78-46, kan du læse mere om tilgængelighed og pris.

Her sætter sig på ferie eller på forretningsrejse, registrering og afmelding sker dagligt på 12:00 timer. Ofte atleter Gæster Gruppen, der kom til træningslejr eller konkurrence. Bygningen er beliggende i umiddelbar nærhed til stranden.

Hotel "Tourist" (Mariupol) tilbyder 1-, 2- og 3-sengs værelser til forskellige priser. Hyggelige værelser på økonomiklasse er forsynet med alle de nødvendige og tilstrækkelige betingelser for et behageligt ophold. Badeværelse på gulvet. Lille kapacitet værelser og juniorsuiter har en høj grad af komfort.

Alle værelser er udstyret med tv, køleskab og trådløs internetadgang. Hotel beboere nyde de tjenester af sommeren cafe, sauna. Der er et dansegulv, et felt for at spille volleyball.

Lignende hoteller i Mariupol for sin stil og service, der minder om den sovjetiske minimalisme, hvor "fra enhver efter hans evner, til hver - efter hans behov" og ikke mere.

Hotellet ligger i et højhus

I en vis afstand fra havet, osv .. metallurger, som nummer 211 placeret otte-etagers bygning, der organiserede en 2-stjernede hotel "Druzhba".

Ring tilbage, kan du ringe (0629) 38-77-67. Efter en komplet ombygning af komplekset består af 89 komfortable værelser med køleskab og aircondition.

Værelserne er altid meget ren. Store vinduer, lyse værelser, venligt personale ... Hvad mere kan man ønske?

Samtlige værelser har tv og gratis trådløs internetadgang. Der er rum til 1 og 2 personer, værelserne er "standard" og "luksus". Pæne komfortable værelser altid klar til at modtage gæster, receptionen opererer døgnet rundt. Rummet "pakke" du kan bo tre.

Ved siden af hotellet er "Neptun" swimmingpool, en legeplads med et springvand, bænke og attraktioner. I nærheden af et lille marked, hvor du kan købe noget du skal. På hotellet er der parkeringsplads og en hyggelig café-bar.

Turister, der planlægger deres rute på forhånd, vil hotellet "Druzhba" (Mariupol) reservere et værelse. Drage fordel af webstedet, kan du hurtigt og nemt give sig natten over på den angivne dag.

Vælg hotelophold

Kystby kendt for sine kursteder. Mariupol er ingen undtagelse. Stærkt udviklet tung industri forårsager en stigning i antallet af udstationerede eksperter, der kommer til byen for industri. Behovet for genhusning af denne kategori af besøgende er ikke et problem. Kompakte billige mini-hoteller, der tilbyder deres tjenester til en lav pris, er konstant fungerer.

Udenlandske turister og udvej besøgende foretrækker at tage en opgradering af værelset. De opholder sig i hoteller i lang tid, og ikke ønsker at være begrænset til en beskeden lejlighed. Disse gæster kan nemt finde selv hotellet, hvor priserne og dermed det foreslåede niveau for levende er langt højere. Hvil i dem vil appellere til alle.

I kystbyen Mariupol hotel billige værelser i "hestesko", "Iris", "Park-hotel" eller "sejlere" udbydes til en meget anstændig pris. Selv billigere indgiver gæster Pension "Gerbil", hvorfra byens centrum er kun 7 km. De billige hoteller i Mariupol leje lodge alle.

Indkvartering til velhavende

Under alle omstændigheder, at have mødt på turen, det er meget fornuftigt at tage sig af indgivelsen på forhånd. Mariupol Hoteller åbent hele året rundt for rejsende. Tilstrømningen af besøgende ikke giver dem mulighed for at stå i tomgang. I løbet af året vil der være perioder, hvor antallet af besøgende stiger brat.

Ferie ved havet i den indiske sommeren er prestigefyldt tidsfordriv. "Fløde" af samfundet, der kommer i Mariupol denne tid af året, vælger at bo på hotellet "Europa". Disse pool, billard, fitness svømning.

Tre-stjernede Grand Hotel ligger på Promenade. Kontakt administrationen af institutioner, så ring: 380 629 380 629 53-03-73 og 53-03-85. Modtagelse, er morgenmad (buffet) er inkluderet i prisen.

Hotellets personale er også venlige og imødekommende, samt selve byen. Besøger Mariupol efterlader kun behagelige indtryk. Efter at have været her en gang, jeg ønsker at komme tilbage.

For at opsummere

Vil du gerne besøge en af de bedste byer i Donetsk-regionen? I dette tilfælde, du har brug for et sted, hvor du kan sove eller slappe af efter en lang vandretur. For sådanne situationer, og for at skabe et hotel i Mariupol.

Kom til denne vidunderlige by at slappe af på havet, for at spare lidt penge.

Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.