Kunst og underholdningKunst

Tegning lektioner. Drawn sanger. Sådan at tegne en sanger?

Hvad er så unikt, tilsyneladende håndtegnet ved en simpel blyantstegninger? Billedet på en hvid baggrund blade kontrast og lysere end straks fanger beskuerens opmærksomhed. I sin egen smukke og unikke på de malede billeder af sangeren. Sådan at tegne en sanger? De vigtigste ting - at følge enkle råd og prøve.

Forberedelse til trækningsprocessen

Til at begynde, forberede arbejdspladsen. Vi har brug for en hvidbog, en enkel blød blyant, viskelæder, valgfrie farveblyanter, markører eller maling.

virkemåde

Sådan at tegne en sanger er mere realistisk? At det viste sig smuk og realistisk, vil vi arbejde i etaper. bemaling vil hjælpe os med at sikre, at der på et minimum af særlige trækningsrettigheder færdigheder vendte harmonisk. Det er svært at forestille sig, hvor stor skal være øjne, næse, læber og så videre. D. Trinvis tegning sker i et par skridt fra det enkle til det komplekse og hjælper med at undgå fejl i proportionerne.

Sådan at tegne en sanger i etaper. portræt

1. Lav en skitse. Det første skridt er faktisk meget nemt: trække en stor flad cirkel til hovedet, så en lille strejf af blyantstegninger lave to parallelle linjer vinkelret på øjet, og de trækker en linje for næsen.

2. Nu gør en skitse af sangerens øjne. Så vi går over til at skitsere frisurer, som i denne figur er kort og pænt kæmmet hår.

3. PLANLAGT reliefstruktur hendes kindben, for at gøre billedet mere omfangsrige. Så male hendes læber, skitsere næse, en næse ring, afslutte udarbejdelsen af øjet og tegne øjenbryn. Vi er færdig med skitsering ud læberne, detaljeret beskrivelse af hans øjne helt. For visuelt strække halsen for at tilføje nogle skygger langs den laterale kant af hendes ansigt. Efter at tilføje skygge under næsen, betegne en muldvarp på hans kind, tilsæt skyggen af hår falder på hendes ansigt.

4. Ansvarlig fase af arbejdet - trækker hår. Hvorfor ser så overbevisende som malede portrætter af sangeren? Sådan at tegne en sanger til at skelne fra de originale dele med minimalisme? Hemmeligheden er, at det er nødvendigt at repræsentere den mest realistiske hår, retningen af hår linje. Nu tilføje farve til pande, ikke at forglemme, at de er også meget vigtig og giver udtryksfulde ansigt. Mørkere halsen under hagen til venstre og på samme side arbejder på skyggen af håret. Slet alle ekstra linjer og former.

Billedet af sangeren som helhed

Så vi kiggede på i detaljer, hvordan man tegner et portræt af en kvinde, og nu vise, hvordan man skildre billedet af sangeren det, tegne en figur af en kvinde med en mikrofon.

1. Lad os starte med en cirkel form til hans hoved og derefter tilføje ekstra linier er vinkelrette på ansigtet. Af dem vil derefter udvælge de øjne, næse og mund. Trække en bølgelinie for kroppen, også afholdt tre vinkelrette hjælpeledning ved niveauet af hænder, bryst og talje.

2. udarbejdet formen og kroppens konturer. Tilføj skitse nederdel, begynder at trække hånden, munden åben, at skildre, at det gør lyde.


3. tykkere hånd for at vise, at hun holdt noget, trækker brystet, nederdel og flæser på den.

4. Tegn øjnene. Soree alle, at sangeren Smokey lyse makeup typen is ses på lang afstand. Spreder folder på bagsiden af hendes skjorte. Efter tilføjelse ruches og dikkedarer på hendes nederdel, og derefter trække en linje høje støvler.


5. skildrer mikrofonen i sin arm, wiren strækker sig fra det, armbåndet på armen og tænderne i munden. Du kan omhyggeligt detalje nederdel og skjorte.

6. For at gøre billedet mere levende og kontrast, kan du tegne den pæn gitter, som er bragt på sangeren under hendes nederdel og skjorte.
Når tegningen er ryddet, ser vi det færdige billede. Det er fortsat kun at tilføje farve! Så nu ved vi hvordan man tegner skridt for skridt sangeren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.