Hjem og familieBørn

Drug "Panadol Baby": brugsanvisning

Medicin instruktioner "Panadol Baby" gælder for analgetika, antipyretika. Lægemiddel aktive ingrediens - paracetamol. Grundlæggende egenskaber - antipyretisk og analgetisk.

Drug "Panadol Baby" manual anbefaler at bruge til behandling af patienter over tre måneder, men under 12 år. Ordinerende under følgende betingelser:

  • Forhøjet kropstemperatur, der ledsager forkølelse, influenza eller infektionssygdom. De omfatter også skarlagensfeber, røde hunde, skoldkopper, mæslinger og fåresyge.
  • Smerter af forskellig karakter: i halsen, hovedpine, tand og øre med mellemørebetændelse.
  • Hypertermi efter vaccination i 2-3 måneder gamle babyer.

Medicin "Panadol Barn (Baby)" findes i to former - en sirup til indtagelse og stikpiller til rektal administration. Den krævede mængde formulering vælges i overensstemmelse med den nøjagtige patientens alder (tabel vil blive præsenteret nedenfor). Hvis du har købt stoffet i form af en sirup, derefter hætteglasset bør omhyggeligt rystet før afmålt dosis postuleret. Sidstnævnte er med til at gøre en særlig sprøjte, der kommer i sættet.

Ofte kroppen barnet to eller tre måneder at reagere på vaccination feber. I dette tilfælde, for at mindske den kan også bruges stof "Panadol Baby". Dosering til baby 2,5 ml af siruppen. Medicin kan give barnet maksimalt to gange. Anden modtagelse er mulig inden for fire timer efter den første påføring. Så, hvis tilstanden af barnet ikke bliver bedre, du har brug for lægehjælp.

Næste vil blive forsynet med en tabel, som er valgt i overensstemmelse med den nødvendige dosis af medicin til børn i forskellige aldre. Orientere behov, først og fremmest på kropsvægt. Der bør tages hensyn til alderen i tilfælde af, at patientens vægt ikke er kendt.

Anvendelse af lægemidlet kan være højst fire gange om dagen. Den minimale tidsinterval mellem doserne er fire timer.

Stearinlys "Panadol Baby" manual anbefaler at bruge tre gange dagligt i mængden af 1 stk.

Varigheden af behandlingsforløbet kan bestemmes kun af lægen. Uden at tildele en børnelæge til at give barnet stoffet i mere end tre dage, bør ikke være.

Når du køber medicin på apoteket kan have et problem med valg af doseringsformen. I dette tilfælde er der ingen særlige anbefalinger. Det kan bruges som et stearinlys, og suspension. Der bør dog tages hensyn til flere faktorer. For det første er anvendelsen af den stikpille er ikke nødvendigt at tvinge barnet noget at drikke. Dette gælder især, hvis dårligt grudnichok. For det andet er effekten af stearinlys normalt manifesteret hurtigere og holder længere. Imidlertid bør anvendelse af en sådan doseringsform ikke være for ofte, da det irriterer slimhinden i endetarmen. Ifølge eksperter, er det tilrådeligt at give dit barn en sirup, og om natten et lys at komme ind i løbet af dagen.

drug "Panadol Baby" som regel er børn veltolereret. Instruktion imidlertid advarer om de mulige negative manifestationer såsom anæmi, thrombocytopeni, aseptisk pyuria, og allergiske reaktioner (kløe, rødme, udslæt). Det er umuligt at bruge lægemiddel til behandling af patienter med alvorlig lever- eller nyrefunktion og tilstedeværelsen af overfølsomhed over for bestanddelene af medicinen.

Efter åbning af flasken, kan du kun gemme en måned stof "Panadol Baby". Dens pris varierer fra 70 rubler. (Per stikpille emballage 10 stk.) til 105 rubler. (Sirup).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.