Hjem og familieBørn

Sådan forbereder du børn til skole? Tips og tricks

Sådan forbereder du børn til skole? Måske bliver dette spørgsmål relevant ikke kun på tærsklen til barnets ankomst i første klasse, men også længe før. De plejende forældre begynder som regel at tænke hårdt på dette, det er kun nødvendigt for et barn at nå op til tre år. Fremmedsprog, logik, kunst, det grundlæggende i læsning, aritmetik, stavning - alt dette før eller senere venter nødvendigvis et moderne barn.

Sektion 1. Sådan forbereder du børn til skole. Relevans af problemet Adgang til skole er et vigtigt skridt i barnets og hans forældres liv. I dag anses det, at før du sender dit barn til første klasse, skal det være forberedt fuldt ud. Kun her er, hvordan man bestemmer, hvilken viden et barn skal modtage for at gøre det lettere for ham at tilpasse sig?

Faktisk er målet ikke kun at lære barnet at læse, skrive og løse simple problemer. Foreløbig forberedelse skal i første omgang hjælpe ham modne i intellektuelle, følelsesmæssige og psykologiske planer. Ellers kan det ske, at et intelligent og smart barn ikke kan finde et fælles sprog med jævnaldrende. En alt for uafhængig mand kan simpelthen ikke sidde ud til lektionens afslutning. Endnu værre, hvis barnet kender hele førsteklasses program grundigt, så vil han simpelthen ikke være interesseret i at gå i skole.

I den indledende fase vil det være nødvendigt at danne et bestemt niveau i tænket i barnet for at udvikle hukommelse og opmærksomhed. Han skal lære at kommunikere med læreren og klassekammeraterne, være uafhængige og organiserede.

Afsnit 2. Sådan forbereder du børn til skole uafhængigt

Hvis du følger visse regler og følger anbefalingerne fra specialister, kan barnet selv forberedes til første klasse. Først og fremmest skal forældrene indse, at deres baby er unik, og stop med at sammenligne det med andre børn. Ellers risikerer du at udvikle det i et mindreværdskompleks med alle de følgeskader. Og din opgave er at gøre læringsprocessen til en rigtig fornøjelse for begge.

Måske forstår barnet ikke straks prisen på dine studier. Så er det dig, der skal vække interesse for at lære i det, ledsage det med visse motivationer. Prøv at være mere opmærksom på barnet. Besvar hans spørgsmål, lyt forsigtigt til ham, find ud af, hvad han er bange for, og hvorfor han ikke vil gøre det. Kun behøver ikke at blive vred eller rive din baby, især hvis noget ikke virker for ham, vis tålmodighed.

Og at lave et barn til skolehjemmet er ikke så svært, som det kan synes ved første øjekast. Tag en regel til at diskutere med ham alt, hvad du ser omkring dig, dette vil lære dit barn at udtrykke sine tanker og holdning til enhver situation tydeligt. Forlad ikke sessionen, den bør ikke vare mere end 30 minutter. Samarbejde i kreativitet: modellering, applikation, mosaik. Vend uddannelse til et interessant spil, lær barnet til et bestemt regime.

Afsnit 3. Sådan forbereder du børn til skole: specialiserede kurser Når du først beslutter dig for at tilmelde barnet til specialiserede forskoleundervisningskurser, skal du undersøge dette problem mere detaljeret. Enig, at annoncerne skriver "Jeg vil forberede mig til skole hurtigt og effektivt" nu et dime et dusin, fordi alle forsøger at tjene som en ekstra penny, som de siger.

På nogle steder omfatter uddannelsen ikke kun grundlæggende lektioner og undervisningsmidler, men også klasser med en psykolog, fysisk træning.

Nå, hvis klasserne foregår i skolen, hvor forventer du at give barnet i fremtiden. Dette vil hjælpe ham med at tilpasse sig hurtigt, for at forstå, hvad der stilles krav til første-gradere. Desuden lærer barnet straks at kommunikere med jævnaldrende og lærere. Dette er et stort plus i forhold til lektierne med en privat vejleder. I sidstnævnte tilfælde vil barnet kun modtage det nødvendige minimum af viden og lære at leve i en kollektiv kan ikke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.