SundhedAlternativ medicin

Sådan vælges en applikator til bagsiden: tips og feedback

Den moderne livsstil er præget af lav mobilitet. Dette blev næsten normen. Arbejder i kontorer, høje hæle, kaster ben på foden - dette er en af de mange årsager til dårligt helbred. Personen begynder at klage over migræne, vegetovaskulær dystoni, smerter i rygsøjlen. Ofte udvikler skoliose, svimmelhed, hjertesvigt, en person bliver følsom over for vejrforhold, bliver hurtigt udtømt. Der kan forekomme flade fødder og en overtrædelse af kropsholdning. Alle disse problemer bidrager til et fald i effektivitet, udseendet af stoop, osteochondrosis og fastklemning af nerveender i den cervicale rygsøjle.

Anvendelse af applikatorer

Til behandling af osteochondrose og andre sygdomme i muskuloskeletalsystemet er der mange forskellige metoder:

 • lægemidler;
 • fysioterapi;
 • bad;
 • massage;
 • Fysisk uddannelse eller en passende sport.

Mange vender sig til metoder til alternativ medicin. Akupunktur blev særlig populær. Det skal bemærkes, at procedurerne har en høj pris, og en tur til specialisten vil helt klart ikke være nok.

En af måderne til at løse problemer med sundhed er applikatoren til ryggen. Hvilken type enhed har enheden, og hvad er dens indvirkning, der beskrives i denne artikel.

Effekt af applikatoren

Ansøger til ryggen, hvis foto er præsenteret i dette materiale, har forskellige effekter.

 • Mekanisk. Det kan forårsage en hurtig og aktiv reaktion af hele kroppen, i modsætning til den sædvanlige massage udført af hænderne.
 • Reflex. Når akupunktur fremmer aktivering af hudsegmentrefleks, som har en positiv effekt på tilstanden af indre organer.
 • Galvanisk. Det er præget af applikatorernes virkning (Lyapko's opfindelse) med osteochondrose af nakke og sygdomme i rygmarv og muskler. En lavspændingsindgangsstrøm hjælper med at lindre betændelse og hævelse.

Applikator Kuznetsova

Enheden blev opfundet af Chelyabinsk musiklærer Ivan Kuznetsov. Det blev oprettet i 1980.

Kuznetsov var en beundrer af kinesisk medicin. Efter at have modtaget en alvorlig lungebrande forårsaget af et middel til kakerlakker, besluttede han ikke at ty til hjælp fra den officielle medicin og komme op med sin egen kur.

Til tæppet af yoga gummi bøjede han skarpe stifter og begyndte at bruge en enhed til helbredende skader. Noterer de positive virkninger af opfindelsen, begyndte Kuznetsov at behandle andre mennesker.

Det skal bemærkes, at den officielle medicin i den nye opfindelse ikke har haft nogen betydning i lang tid. Snart spreder applikatoren til ryggen over hele verden. I Sovjetunionen var han i stor efterspørgsel. Enheden havde en positiv effekt i behandlingen af osteochondrose, overbelastning og alvorlige sygdomme i knoglesystemet. Applikator Kuznetsova ændres konstant.

Hvad er applikatorens virkning?

Applicator med nåle til ryg hjælper med at bekæmpe smerter i thorax og cervikal rygsøjlen, og også helbrede området i taljen og leddene. Det giver også mulighed for at klare den stærkeste migræne.

Hoveddelen af enhver enhed af denne type er nåle. De forkæler ikke huden og gør ikke ondt. Derfor bærer denne behandlingsmetode ikke faren for blodinfektion.

Nåle forårsager en kropsreaktion, der påvirker dets refleksområder. Impulser overføres til rygmarven og til indre organer og væv. Fraværet af smerte skyldes øget produktion af endorfiner ved hypofysen. Derfor er den følsomme følsomhed reduceret.

Applicator Kuznetsova med rygsmerter fremmer vasodilation, hvilket forbedrer blodcirkulationen og fremskynder metaboliske processer i kroppen. Parallelt hermed er beskyttelsesmekanismer forbundet, biologisk aktive stoffer, herunder opioider, der har smertestillende virkning, begynder at blive frigivet.

Ordningen for applikatorens effekt er baseret på det faktum, at den fremmer excitationen af et nyt smertefuldt fokus i hjernen. Han fungerer som en konkurrent af et allerede eksisterende fokus, fremkaldt af sygdommen hos et hvilket som helst indre organ. Som følge heraf falder smerten gradvist.

Hvad ser Kuznetsovs applikator ud i dag?

Strukturen af en sådan indretning, som en applikator til bagsiden, er ikke vanskelig. Det er baseret på en regelmæssig måttet lavet af olie eller klud, hvor pladerne er firkantede eller runde. På pladerne er dumme pigge af plast, metal eller polystyren.

Afstanden mellem rygsøjlen kaldes trin. Tæpper, der sælges, har to dimensioner: et trin på 5 mm (har en blød effekt) og et trin på 7,6 mm (har en hård effekt). Jo bredere trin, jo stærkere trykniveauet på huden. Tæppet er en klassisk modifikation af applikatoren.

Der er andre modeller af applikatoren Kuznetsov:

 • Massager. Den er præsenteret i form af en rulle med eller uden håndtag. Størrelsen af pladen og størrelsen af nåle vælges individuelt. Han behandler muskelsmerter og bryder salt. Hvis du ruller en rulle med dine fødder på gulvet, så vil ikke sporerne forsvinde, men også muskel træthed.
 • Drev. På overfladen er der også nåle af plast, og et bælte er placeret under det. Enheden bæres på armen. Det er en applikator til rygmassage og andre problemområder.
 • Bælt. Enheden er ret bred. Indersiden er dækket af polystyrens pigger.
 • Indlægssåler. De er designet til en massage i fødderne.

Farveforskel applikatorer Kuznetsova

Applikatorer Kuznetsova er forskellige i farve:

 • Den grønne enhed er designet til personer med følsom hud og en lav tærskelværdi.
 • Den blå applikator er designet til patienter med normal smertegrænse.
 • Enheden med gul farve har den maksimale effekt på mennesker med øget smertetærskel. Spikes er udstyret med ekstra indsatser fra magneten, som bidrager til dannelsen af et magnetfelt.
 • Applikatorer med orange farve er beregnet til alle patienter. Ofte bruges det af yogier som første fase i overgangen til negle og glasskår.

Hvordan anvendes Kuznetsovs mat til osteochondrose?

Applicator Kuznetsova til ryggen er fastgjort på ryg eller nakke. For at øge virkningen ligger patienten på ryggen. De udbulende vinkler udøver tryk på ryggen eller nakken. Massage kombineres med effekten på akupunkturpunkterne.

Hvilke processer er aktiveret?

Ved anvendelse af applikatoren opnås følgende effekter:

 • Forbedrer blodcirkulationen;
 • Udvekslingsprocesser er optimeret;
 • Toksiner frigives;
 • Muskelspændingen falder.

Hvilke zoner kan den terapeutiske virkning rettes mod?

Effekten af applikatoren er rettet mod reflekszoner. Disse er steder på overfladen af kroppen, der fjernes fra det syge organ, men er forbundet med det gennem nerveender. Massage i disse zoner bidrager til en signifikant forbedring af effekten i helingen af det berørte organ.

Reflekszoner er lokaliseret på menneskelige fødder og palmer. Derfor behandles osteochondrose i tillæg til akupressur, at rygområderne masserer disse områder ved hjælp af tæpper og ruller.

Ansøger Lyapko

Nikolai Grigorievich Lyapko er en ukrainsk reflekseter. Han formåede at forbedre opfindelsen af Kuznetsov og skabe en helt ny enhed baseret på applikatoren Kuznetsov. Opfindelsen har også opnået stor popularitet. Opgraderet applikator Lyapko hjælper med sygdomme i rygsøjlen og andre problemer i muskuloskeletalsystemet.

Ansøger til rygbehandling beskadiger ikke huden. Grundlaget for det er medicinsk gummi dækket med rækker af nåle fremstillet af deres metal. Låsning af nåle er lavet af restriktive kanter placeret langs omkredsen af produktet.

Udover akupressur og refleks handling gør Lyapko applikatoren det muligt at opnå en galvanisk effekt. Hvordan opnås galvanisering?

I hvert fremspringende tuberkel er der en nål. Det metal, hvorfra nåle er lavet, er i stand til at skabe galvaniske par. I forbindelse med kontakt mellem nåle og hud dannes en strøm. Således suppleres massage og akupunktur med fysioterapiprocedurer.

Det metal, hvorfra nåle er lavet, kan være forskellige. Det kan være kobber, zink, nikkel, jern. Nåle kommer med et forsølvet eller forgyldt punkt. Tilstedeværelsen af ædle metaller bestemmer de høje omkostninger ved tæpper.

Den høje pris for applikatoren til Lyapkos ryg betaler helt med en positiv terapeutisk effekt og et fald i brugen af lægemidler.

Modifikationer af applikatoren Lyapko

Applicator Lyapko er præsenteret i forskellige versioner. Det kan være i form af et tæppe, en plade, et bælte, en foring eller en bold. Alle enheder har en acikulær overflade.

Hvilke muligheder gælder for osteochondrose?

Ved behandling af osteochondrose anvendes følgende indretninger:

 • Tæppe applikator til bagsiden. Patienten ligger på ryggen eller masserer fødderne.
 • Bælt. Han er sat under hans tøj.
 • Roller. Bruges til massage.
 • Fladmåtte, kaldet "daisy". Det er fastgjort i bøjningen af nakken, i taljen, på skulderen eller i knæet.

Virkning af Lyapko applikator til osteochondrose

Ansøger til ryg Lyapko kan:

 • At stoppe smerter i rygsøjlen;
 • Lindre muskelspasmer
 • Forbedre blodcirkulationen;
 • Gendannelse bruskvæv;
 • Reducer indtagelse af medicin;
 • Stimulere reservekræfterne i kroppen.

Lapko Massager i form af en bold

I serien af enheder, der er oprettet af Lyapko, er der en bold, hvor også nåle er placeret. Spil med en sådan bold bidrager til stimuleringen af udviklingen af babyer og små børn. Hos børn, elever i skolen hjælper enheden med at udvikle hjerneaktivitet og giver afslapning under natsøen.

Ældre anbefales at holde det i håndfladerne eller rulle det på gulvet i en siddeposition. Denne massage refleks områder, slapper af i nervesystemet, forbedrer søvnkvaliteten.

Hvad er kriterierne for at skelne mellem Lyapko applikatoren?

Applicator Lyapko er repræsenteret af en række forskellige produkter, der har forskellige egenskaber:

 • Afstand mellem nåle til personer med øget tærskelværdi, følsom hud. For børn foretrækkes modeller med en lille afstand mellem nåle. Patienter, der er over 40, rådes til at bruge enheder med et stort trin.
 • I størrelse og form kan de være store, små, runde, palme-længde, lange. Kan udse et tæppe, bælte, pude eller indlægssåler. Denne sort er velegnet til enhver fysik. Hvis den klassiske Lyapko applikator i form af et tæppe er egnet til behandling af osteochondrose, vil andre former være egnede til at fjerne andre sygdomme.

Hvad skal man give præference?

Enheden opfundet af Lyapko har en udtalt helbredende virkning. Hvad er fordelen over Kuznetsovs opfindelse?

Applicator Kuznetsova til ryg optimerer blodcirkulationen. Lyapko-metoden ud over at forbedre blodgennemstrømningen giver yderligere effekter. Nålplader, som allerede nævnt, er i stand til at tilvejebringe dannelsen af galvanisk strøm og forsyne huden med de nødvendige elementer af metal. Sådan behandling hjælper med at reducere spasmer i musklerne, eliminere inflammation, fremskynde genopretning af kroppen.

Ved hvilke sygdomme vises applikationen af applikatoren?

Applikatoren anvendes til følgende sygdomme:

 • Smerter i knæ, muskler, ledd;
 • migræne;
 • arthritis;
 • søvnløshed;
 • Pinched nerve;
 • kramper;
 • iskias;
 • Nederlag af huden med cellulitis;
 • lændesmerter;
 • Frakturer i leddene;
 • Krumning af rygsøjlen;
 • sengevædning;
 • neuralgi;
 • hæmorider;
 • Lavt eller højt blodtryk;
 • Bronchial astma af allergisk art;
 • betændelse i lungerne;
 • Inflammation i luftvejene;
 • Sygdomme i fordøjelseskanalen;
 • Diabetes mellitus.

Eksisterende kontraindikationer

Applikatoren anvendes ikke under følgende patologiske forhold:

 • Infektionssygdom i akut form;
 • Blodsygdomme;
 • Astenisk tilstand
 • Epiteldysfunktion;
 • forfrysninger;
 • Tilstedeværelse af thrombi;
 • Forhøjet temperatur;
 • Tilstedeværelse af papillomer og vorter
 • epilepsi;
 • Hjertets iskæmi;
 • Hudsygdomme;
 • Lavt niveau af protrombin i blodet;
 • Afhængighed af narkotika og alkohol

anmeldelser

Den klassiske model af applikatoren Kuznetsov inspirerer mange til at bruge den. Produktet blev meget udbredt af specialister, der praktiserer traditionel og orientalsk medicin.

Ifølge mange læger giver applikatoren med rygsmerter mulighed for at forbedre patientens generelle velvære, øge niveauet af hans arbejdskapacitet. De fremragende resultater af opfindelsen har også vist, når korrigering af det uafhængige nerves dysfunktion (træthed, migræne, svimmelhed, trykfald)

En positiv effekt kan opnås ved kompleks behandling af cellulite. Et højt niveau af terapeutisk og forebyggende virkning gør det muligt at rådgive brugen af applikatoren til en bred vifte af personer.

Ifølge patienterne hjælper Lyapko applikatoren til at slippe af med træthed i benene. Det er fantastisk til massagebehandlinger. Enheden kan også fjerne smerter i leddene, forbedre immuniteten. Applicator Lyapko har anti-cellulite effekter, hjælper med krænkelser i arbejdet i mave-tarmkanalen (eliminerer forstoppelse og kolik).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.