ModeTøj

Stilfuld farve - ukrainsk broderi til piger

Selv i skolen blev vi belært om, at hver stat har tre obligatoriske symboler: våbenskjold, hymne og flag. Når det kommer til Ukraine, kan listen trygt indtaste broderi. Ukrainske nationale tøj er blevet et kendetegn for statsborgerskab og vundet stor popularitet i hele verden.

stilfuld farve

Til dato, broderi formået at sjældent har råd til nationaldragten: hun ser godt ud i den daglige garderobe af den moderne mand, og ikke komme ud af garderoben på nationale helligdage.

Shirts-embroided ophørt med at være alene bærer af ukrainske traditioner. Med hjælp fra de nationale tøj etniske og historiske arv det ukrainske folk kan føle et enormt antal mennesker over hele verden, fordi tøjet med elementer af ukrainsk broderi indtastet de nyeste kollektioner af førende designere. Stadig mere populære skuespillere vælge en kjole eller en bluse med broderet emner til offentliggørelse, eller på den røde løber.

Ser godt broderet som dagligt eller elegant tøj. Den er båret af kvinder og mænd i forskellige aldre, etniske tilbehør supplere eller kombinere med en moderne garderobe. Fremragende broderi til pigerne: kan den bruges til skole til skole, og på helligdage.

For at finde broderi og bære det langt og lykkeligt, du behøver at vide nogle nuancer af denne kjole.

Hvad gør mønster?

Ukrainsk broderet tøj - det er et element af populærkulturen, som fortæller om traditioner gennem århundreder. Oprindeligt ornament på tøj lagt stor vægt på at forsøge at beskytte bæreren gennem det eller ønske ham noget.

Det var af stor betydning, og det sted, der er vært for broderi. Mænd har traditionelt udsmykket halsen, krave, bryst område. For den kvindelige udgave af den nationale kjole er præget af frodig broderi på ærmerne, kraven og forneden, i sjældne tilfælde - på brystet. Broderi til piger traditionelt kvindelige ligner, men mindre forskellige lyse farver for at understrege den naturlige skønhed og ungdom.

Det ukrainske folk har lagt vægt på hvert symbol broderet på deres tøj. Men langt den mest populære er blomster, der tjener som dekoration elegante tøj.

Den klassiske kombination af farver til skjorter er en rød og sort på en hvid baggrund. Rød traditionelt symboliserer solen, glæde og kærlighed til livet; Sort - frugtbarhed af jorden. Men i dag, kan du vælge disse tøj fra næsten enhver broderi farve: blå, rød, grøn, gul, og forskellige kombinationer heraf. Den vigtigste ting, broderi var til ejeren af sjælen.

Hvad er de skjorter?

Der findes flere typer af tøj, der kombinerer navnet på den "ukrainske broderi":

  • Kvinders kjole med broderi på ærmerne, brystet og skød.
  • Aflange tunika skjorte, der kan bæres med et bælte.
  • Klassisk skjorte skæres fri med lange eller korte ærmer.

Sy tøj som at vælge det meste naturlige stoffer: hør, bomuld, i en moderne version er blevet tilføjet til denne liste strik. Broderi kan påføres direkte på lærredet, men oftere en særlig indsats med forberedte mønstre. Mønster selv kan påføres manuelt eller med specielle maskiner. Tidligere har forskellen i disse produkter været betydelige, men i dag broderi til piger, drenge og voksne broderet i et industrielt miljø, er ikke ringere end analog, håndbroderet.

Til at passe shirt med et ornament?

Har i sin garderobe broderi Alle kan: du kan købe produktet for enhver smag, der vil tilfredsstille farve behov og krav til konsistens og skræddersy.

Mænd og drenge vælger ofte en mere beskeden model, lys eller mørke toner med et ornament i kraven og bryst. Kan kombineres med bukser broderet i samme tone, men oftere mænd erstatte broderet hvid skjorte og i kombination med en dragt kan bæres ved særlige lejligheder.

Midaldrende kvinder, såvel som ejeren af storslåede former ser bedst i en klassisk skjorte-broderi. Dens løs cut og luftige ærmer ikke fokusere på de elementer i figuren, og kun fremhæve kvindelighed og sensualitet.

Unge kvinder fit og tunikaer og kjoler, samt klassiske skjorte. Farve ornament vælges baseret på personlige præferencer eller vælger at matche forskellige tilbehør. Det er også særdeles velegnet til broderi piger: i sådanne tøj, de ser altid elegant. Broderier er populære for matinees, højtidelige linjer eller åbne lektioner.

Hvordan vælger broderi?

Vælg tøj med etnisk ornament nødvendige, først og fremmest, for sjælen. Broderiet skal være bekvemt, behageligt, tøj bør glæde og dekorere dit køretøj. Hvis alle disse betingelser svarer til det valgte emne, skal du være opmærksom på flere parametre.

Kvalitet broderi bør kun fra naturlige stoffer, helst bomuld eller hør. Det er ikke varmt, huden vil være god til at trække vejret, men de ting - lange kapløb.

Hvis der er en grundlæggende forskel, kan du spørge broderi View - maskine eller manuelle måde det anvendes. Hvis brodere tøj i hånden, er det nødvendigt at vaske produktet med forsigtighed - tråd til broderi kan være først lidt fade.

Dimensionerne svarer til de sædvanlige dimensioner broderet tøj. Men det er bedre at prøve produktet, før du køber - som tøj ser bedre, når de ikke sidder for tæt og stramt.

Broderet skjorte - det er en smuk elegant tøj lavet af naturlige stoffer. Prøv at medtage den i din garderobe og match med forskellige tøj og se, hvordan det vil opdatere dig med lyse farver og usædvanlige!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.