ComputereFiltyper

Sådan åbner DjVu-fil

Flere og flere opdager et bundløst informationskilde kaldet internettet. Selv nogle ti år siden, har computer, internet, e-mail og online-tjenester været for de fleste af beboerne i det tidligere Sovjetunionen, noget uforståeligt og utilgængelige. I dag er situationen har ændret sig. I næsten alle områder af vores liv gik jeg på nettet. Avancerede eller meget avancerede brugere søger oplysninger der, udveksle nyheder, snak, have det sjovt og tjene penge.

Vil gerne nævne en betydelig øjeblik: oplysninger klump internet bogstaveligt knust af fænomenet biblioteket. Ja, på et tidspunkt vi læser mest i verden. Men nu er antallet af mennesker, der bruger internettet som en primær kilde til information er stærkt stigende hvert år. Gradvist den traditionelle papir bøger, aviser og magasiner er begyndt at blive fortrængt af brugen af det moderne menneske. Alt dette er muligt til enhver tid at finde og læse elektronisk. Komfortabel, overkommelige, praktisk og næsten altid gratis.

Du sikkert gerne spørge, og hvordan det relaterer til temaet artikler? Svaret er: direkte. Mange af de scannede bøger, tidsskrifter, tekniske dokumenter , der er lagret i DjVu format. Dette format er designet specielt til at spare scannede dokumenter. Han er i stand til at formidle alle funktionerne i det dokument, der er gemt: farven, teksturen på siden, alle revner, folder, fingeraftryk og spor af fremmedlegemer. Håndskrevne noter, stænk eller andre funktioner i instrumentet er fuldt bevaret i sin elektroniske version. Det er meget vigtigt at arbejde med historiske dokumenter, hvor alle de funktioner og nuancer er meget vigtige.

Desværre er det ikke alle ved, hvordan man åbner DjVu-fil. Bare rolig - dette hul er let at fjerne. I dag ser vi på, hvad programmet kan åbne DjVu-fil.

WinDjView programmet. Denne gratis app bruger den fortjente godt omdømme. Denne fil fremviser, der optager minimal plads, ikke krævende af edb-ressourcer, har en enkel og intuitiv brugerflade. Fuld russificering program kan betragtes som et stort plus for folk, der ikke taler fremmedsprog.

Sådan åbner DjVu-fil i programmet WinDjView: efter installation alle DjVu format filer vil automatisk blive tilknyttet programmet WinDjView. For at åbne denne fil to gange er nok til at klikke på det med musen, eller i det åbne vindue, skal du vælge Filer / Åbn og derefter vælge den fil, du vil åbne.

Når dokumentet åbnes i venstre vindue vil afspejle strukturen af de åbne dokumenter på højre side - den valgte side. Nem navigation, muligheden for at anvende den forstørrelsesglas for at øge den del af dokumentet, eksportere det valgte fragment og en bred vifte af visningsmuligheder gøre brug WinDjView komfortabel og økonomisk overkommelig, selv for nybegyndere.

En anden repræsentant Softovaya broget stamme, som også kender svaret på spørgsmålet "hvordan man åbner en fil DjVu». Mød vores gæst: Programmet STDU Viewer. At det har en "velsmagende":

1. Den imponerende multi-format. Det er let at håndtere med åbningen af en hel liste over filformater: TIFF, PDF, DjVu, XPS, JBIG2, WWF, FB2, TXT, BMP, PCX, JPEG, GIF, PNG, WMF, EMF, PSD-fil. Imponerende.

2. Særligt tilfreds med, at dens funktionalitet kan erstatte flere programmer, såsom PDF viewer og læser til DjVu-filer og fb2.

3. Programmet er gratis og kræver ingen registrering. Det kan frit downloades fra den officielle hjemmeside for udviklere.

4. Helt Russified, med en behagelig brugerflade, alle nødvendige funktioner er let tilgængelige fra hovedmenuen.

Det er sikkert at sige, at denne imponerende arsenal af muligheder - en alvorlig krav på at være den førende blandt lignende programmer. Og hvis du stadig plaget af spørgsmålet "hvordan man åbner en fil DjVu» - slappe af. Har du STDU Viewer. Du kan trygt stole på denne altædende mester. Hvordan til at åbne en fil i et format DjVu? Nu har du mindst to muligheder. Valget er dit.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.