Selv-dyrkningPsykologi

Skuffelse hos mænd: psykologi. Kærlig mand. Mænds utroskab

Forholdet mellem en mand og en kvinde - en meget delikat emne. Ikke altid elske historier som dem, vi ser i mange dramaer og melodramaer. Under alle par kan komme et tidspunkt, hvor lidenskaber stilne af, og der er en reel forståelse af forholdet partner. Det er, når en kvinde ofte opstår skuffelse hos mænd.

Vi beskæftiger os med begrebet

Umiddelbart advaret om, at følelsen af udledning af negativ og ukonstruktiv. Det er normalt forårsaget uopfyldte forventninger. Efter den skuffelse og smerte er som regel ondt, fordi kvinden lader til, at det lokket eller ligefrem fornærmet. Selv om det andet side af medaljen er, at det er simpelthen en idealiseret mand og håbet på mere fra hans side. Venter på en kærlig mand vil løbende skænke blomster, som i den periode af kærlighed. Jeg ventede på at gå til restauranten som en uundværlig del af familien eller bare etablerede relationer. Men dette idylliske billede ikke altid falder sammen med det virkelige liv. Resultatet er fremkomsten af tristhed, depression, nogle gange vrede og afsky til partneren.

De vigtigste ting - at anerkende denne følelse og begynde at beskæftige sig med det, ellers kan kvinden stå forstyrrelser indefra og udvikling af komplekset.

Alle mænd ...

Kvinder - skaber følelsesmæssige. Farende ind i et forhold uden at tænke, kan de blive skuffet i mænd. Hvorfor sker det? Årsagen er skjult i det første sted i uddannelse. Forældre er vigtigt at uddanne deres døtre gode mødre og husmødre. Fordi, efter et møde med sin elsker, kvinden begynder at opløse det, bliver en ideel hele for ham. Ved synet af en sådan holdning er ikke elsket valg end at blive en doven og passiv observatør. Han begynder at stræbe efter at det sted, hvor det opfattes som en rigtig mand. Kvinden gav ikke anledning til andre følelser - bare frustration.

Andre ansigtstræk karakteristiske for damer forsømmelse af indre anliggender. At tillade dig at elske dig selv, de er kun interesseret i sin egen karriere. I disse henseender kommer også skuffelse, fordi som en kærlig mand er også behov for omsorg og kærlighed. Udgang til ham kunne forlade en anden elskede, der er ikke doven til at forberede og overvåge renlighed og komfort. Det samme, hvorfra afgik, endnu engang kommer til ideen om menneskets uærlighed.

Sunde og usunde relationer

Det er trist, men det var en skuffelse skubber et stort antal par til skilsmisse. Tilhængerne af Gestaltterapi anses uundgåelig skuffelse, når parret har udviklet et sundt forhold. Det er endda en af de konkrete skridt, der bliver nødt til at overvinde hvert par.

De fleste af de mænd og kvinder er interesserede i at opbygge et sundt forhold. Dette er, når partnerne er i stand til konstant at kommunikere og interagere med hinanden: at være opmærksom på en andens liv, sine problemer, for at hjælpe med løsningen af en situation.

Hvis du har udviklet en usund forhold, den ene eller begge parter, er den anden person opfattes som en konstant virkelighed. De kan ikke genkende det sted i en anden persons liv ændringer. Et sådant liv er ikke korrekt at kalde sammen, og bor i nærheden. Efterhånden tætte folk begynder at glide fra hinanden. Dette scenario er sammensat af mange par.

Farerne ved online dating

Med det virkelige liv forstår vi. Kun i dag Me vægt lægges ikke på gaden, i en café eller en biograf, og internettet. Som et resultat, kvinder ofte falder for agn Lovelace, der forfølger deres egne egoistiske mål. Resultatet er forudsigeligt - skuffelsen hos mænd. Så kommer til at opløses i et nyt forhold, bør du få at vide, en ny kæreste. Hvis der opstår en situation, hvor en virtuel ven presserende behov for en vis mængde penge i gæld, rive sådan fortrolighed. Mest sandsynligt, taler vi om det tricks sædvanlige svindler. Hvis et nyt bekendtskab faktisk kaldt sympati, kan du fortsætte med at kommunikere med dem under normale omstændigheder. Dette vil give en mere præcis vurdering af den udvalgte.

Så har vi listet kortvarigt, hvorfor en kvinde skuffet i en mand. Det er vigtigt at vide, hvordan man håndtere denne følelse, fordi livet går videre.

Jeg skuffet over en mand: hvad man skal gøre

Den første og vigtigste betingelse er, at man ikke kan trække ind i sin indre verden. Du behøver ikke at skjule deres egne følelser om emnet, ellers de ophobes og den eneste forværre en vanskelig situation. Intet galt med, at der er et ønske om at græde. Der er mennesker, der har tillid til hver enkelt af os. De har brug for at tale om og overvældet af følelser og følelser. Tegning, dans, vandreture. Liste interesser i forbindelse med behandlingen negative følelser kan fortsættes. De vigtigste ting - at bevæge sig, til at forlade ikke tid til sorg.

Er god i disse øjeblikke dyrker sport, gå udendørs, læsning yndlingsbøger. Kommunikation med interessante mennesker og gør det lettere at slippe af med eventuelle negative følelser.

For at undgå frustration i manden (psykologi heller ikke passere emnet uden fremhævelse), bør ikke tages først fik valgt som en potentiel mage. Lad det være diskret og ikke en ikke-bindende dialog.

En af de største fejl, der fører til frustration i manden, er et forsøg på at ændre det. Voldsomt kan det ikke lade sig gøre. Efter alt, alle voksne har et veletableret karakter og vaner.

At være forelsket, en kvinde er svært at nøgternt vurdere situationen. Af denne grund, hvis en persons adfærd er begyndt at give anledning til bekymring, er det bedre at bede om råd fra en elsket eller ven. Forholdet så vil de være glade, når de arbejder konstant på og forbedre dem. De vigtigste ting - husk, at manden ikke er meningen med livet, men kun en del af det. Og det er ikke nødvendigt at dykke ind i et forhold uden en resten, ellers skuffelse er uundgåelig.

Gerningsmanden på sæbe?

Bør ikke kategorisk behandle en mand. Efter alt, folk ikke falder i to kategorier: gode og dårlige. Alle er forskellige. Og den mand, der har forårsaget lovovertrædelse, blot forskellig fra det billede, der blev dannet i den kvindelige hoved. Han har mange gode egenskaber, er det ikke underligt, at når en kvinde forelsket i ham.

Label taber - ikke for dig

En vigtig pointe: Hvis en kvinde forstår, at skuffede i den mand, hun elskede - dette er ikke en grund til at leve videre med taberen etiket. I sådanne situationer, du kan selv, mærkeligt nok, for at finde et plus. Opkøbet er en stor erfaring og viden, der vil hjælpe i fremtiden ikke at lave samme fejl. For at helbrede sår, det tager tid. Specielt at skuffelse hos mænd oftest et dybt sår. Så vi er nødt til at være tålmodig. Alle vil helt sikkert blive bedre og gå på som sædvanligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.