FormationHistorie

Russisk fly af Anden Verdenskrig. Den første russiske fly

Unionen af Socialistiske Sovjetrepublikker under krigen har øget og forbedret basis af deres flåde. Hvis i trediverne som en del af flåden var domineret af fly af udenlandsk produktion, der i midten af krigen var domineret af russiske militærfly.

Forudsætninger for udvikling af sovjetisk militær luftfart

Konstruktion af Unionen af Socialistiske Sovjetrepublikker, overtog den fulde autonomi nogen af de grene, det være sig industri, landbrug eller militær. Men ved krydset af tyverne og flåde trediverne fly fly blev importeret. En russisk fly blev kun etableret ANT 2 og ANT-9 produktion design Tupolev. Problemer aviavooruzheniya Røde Hær på det tidspunkt var:

- forældede modeller af køretøjer;

- dårlig teknisk af luftfartøjets;

- neunifitsirovannost (stor spredning af modeller og mærker tillader ikke at optimere reservedele databasen).

Dannelse af militærfly før verden

Positive ændringer i branchen kom med etableringen af Moskvas Aviation Institute. Fremkomsten af en pædagogisk platform gav en betydelig stigning i antallet af specialister i flyet fabrikker og design bureauer.

Den sovjetiske regering til at investere mere menneskelige og økonomiske ressourcer i de russiske fly. Allerede efter den anden før krigen femårige flyproducenter havde en bred produktion af et komplet cyklus basis. Det udfører opgaven med generalsekretær Stalin for at skabe et moderne luftfart. I midten af trediverne i sidste testflyvning af den første sovjetiske bombefly, skjult under civil transport skib. Den første russiske fly, som derefter deltog i kampene på Anden Verdenskrig, er piloter uddannet som Levanevsky, Vodop'yanov, Grizodubov og andre.

fighters Tests blev også udført i udlandet. For eksempel i Spanien i 1937. Så flyet Polikarpov er blevet testet, mærket I-15 og I-16. Men resultaterne var skuffende. Maskiner mistede sine tyske konkurrenter betydeligt.

Stalin havde ikke tørn på prisen og de ressourcer, der er afsat til de russiske fly designere. Fighters fik radioosnastku samt gennem udvikling af nye materialer videnskab blandet designs, som i væsentlig grad forbedrede karakteristika kampkøretøjer ydeevne.

Aircraft før krigen

Det er klart viser den før krigen krigstilstand luftfartsindustrien ydeevne forsvar kommissær Vorosjilov på centralkomiteen plenum marts 1939. Hans rapport beskrives den betydelige stigning i luftfart af Sovjetunionen. Især flyvevåbnet, i forhold til 1934 år, den årlige stigning på 138 procent. Et antal fly er steget med 1,3 gange.

Ratio. Bombefly og krigere

Der lægges særlig vægt på tunge bombefly. Man mente, at det er trumf i kampen mod de vestlige tropper. Derfor tunge bombefly besat en betydelig procentdel af flåden. Park krigere også blevet øget med 2,5 gange.

På bekostning af russiske fly designere blev sat ind i en i det væsentlige nyt niveau. Der er også blevet udviklet og sat i drift motorerne M-25 power 715 hestekræfter luft kølekapacitet på 100 M-750 hestekræfter, at anvende en vandig kølesystem. Maksimal højde flyvninger også steget og udgjorde 14-15 tusind meter. Luftfartøjer er blevet mere strømlinede form, nedsat resistens over for luft apparater. Produktion vækst har ansporet indførelsen af streaming og stempling støbning.

Af 1941, udviklet sig fra Sovjetunionen jagerfly blev betragtes som den mest succesfulde MiG, Yak og LAGG. Problemet blev anerkendt som IL-2, som løbende opdateres. Ifølge strategien om "Clean Sky", er planlagt til frigivelse omkring 100.000 fly SU-2, som en hidtil uset opkald i luftstyrker blev afholdt.

Udbruddet af krig

Den starter 08:00 Tyskland angreb Sovjetunionen i 1200 sovjetiske fly blev ødelagt, herunder flere flyvepladser med alle butikker. I første halvdel af året Luftwaffe domineret sovjetiske. Planes I-15, I-16 i alt væsentligt mister nyeste fascistisk "Messerschmidt" og "Junker". Nogle gange endda på ældre fly i stand til at opnå sejre i aviaduelyah. For en måned russiske fly ødelagde 1.300 tyske luft enheder.
Seks måneder senere, produktion fjendtligheder fly faldt med næsten fire gange. Det var forbundet med det faktum, at tyskerne nærmede Moskva, og tvang evakueringen af væsentlige produktionsfaciliteter, der producerer dele til flyindustrien. Derfor, i 1941 planen for produktion af alle typer af militærfly blev lavet af kun 40 procent.

Med lanceringen af den evakuerede virksomheder situationen er forbedret betydeligt, og ved 1944 lufthavne modtaget omkring 100 kampkøretøjer dagligt. Modernisering fik absolut alle modeller. Fra forbedres, er at tilvejebringe et JAK-3, LA-5, IL-10, PE-2, JAK-9.

Vækstrater kan spores fra år til år:

- 1942 - 25 400 biler.

- 1943 - 34 900 biler.

- 1944 - 40 300 biler.

Ved 1944 var Sovjetunionen overlegen i forhold til Nazityskland i antallet af fly med 2,7 gange. En faktor var hastigheden af samlingen. Udformningen af vore krigere var langt mere primitivt end de tyske og amerikanske producenter. Selvfølgelig ikke altid kvaliteten af aviaproduktsii gik ind for den sovjetiske flyindustri.

Russisk fly af Anden Verdenskrig. SS2

Maskinen blev udviklet i 1937 i Tupolev design bureau ledet af Pavel Osipovich Sukhoi. I første omgang blev flyet kaldet "nær-1 Bomber" og blev produceret med motoren M-88 kapacitet på 1.100 hestekræfter. Su-2 produceret på tre anlæg. Flyvningen hastighed Su-2 - mere end 490 km / t og højden er 6000 meter. Ombord blev taget 6 maskingeværer. Bomb belastning SS2 varieres.

SU-2 - en af de første bombefly ind i krigen. Det udfører en bred vifte af opgaver. Det blev efterfølgende opgraderet til SU-4.

Yak-9

Af de krigere, der deltager i Anden Verdenskrig, det er at give denne model. Selv hvis vi sammenligner foto russiske fly Yak-9 har sin egen udvendig styling. Den blev udviklet i 1942. Grundlaget var Yak-7b. Ved at erstatte trædele til aluminium er blevet væsentligt reduceret vægt fighter. Den oprustning ombord bestod af en tung maskingevær og en kanon. Flyet havde fremragende køreegenskaber, manøvrerede godt og var let at betjene. Han vandt også de tidligere modeller ved maksimal hastighed og rækkevidde. Disse indikatorer var en rekord for hele 1944, klassen af fly. Alle disse egenskaber tillader anstændig kamp med den førende militærfly af fjenden.
Aircraft produktion blev gennemført for et par år efter afslutningen af fjendtlighederne. Og alle blev løsladt omkring 16.800 militære køretøjer i flere udgaver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.