FormationHistorie

Korea: Nord og Syd

For hovedparten af vores medborgere, Nordkorea ligner en sort plet på verdenskortet. I vestlige videoer og fotos af Nordkorea ser ud til at et land, hvor der er sikker på at massiv undertrykkelse, sult, non-stop arbejde og andre undertrykkelse befolkning. Som det sømmer sig et totalitært system. Men Sydkorea ser ganske velstående oase af vestlige udvikling i Sydøstasien til os. I den forbindelse er det interessant at studere de fremtrædende russiske historikere og orientalister (især Andrew Lankova) om forbindelserne mellem de to dele af landet, og hvordan opfattede Nordkorea i syd og omvendt. Først og fremmest er det nødvendigt at henvende sig til den seneste tid af denne nation.

Korea: Nord og Syd

Den skæbne af landet var svært gennem århundreder af sin eksistens: afhængigheden af Kina og senere Japan. Befrielse fra kolonitiden japanske styrker bragte ikke koreanerne længe ventede frihed. Landet er blevet etableret amerikanske besættelse regimer og Sovjetunionen divideret med 38. breddegrad. I denne henseende skæbne Korea er meget lig udviklingen i efterkrigstidens Tyskland. Her, som i det europæiske land, havde de to verdens ledere enige om at afholde med tiden demokratiske valg i landet og overgive magten til den lokale Regeringen valgt af folket. som i Tyskland, når det var tid til reel handling, synes imidlertid det, at hver side ser denne proces på deres egen måde. Som et resultat, der ikke er indgået en aftale. Nordkorea kom under ledelse af lokale kommunistiske elementer. Her, den 9. september, 1948 Demokratiske Folkerepublik blev dannet. På samme tid i den sydlige kører marionetregering af Syngman Rhee, danner en juridisk selvstændig republik en måned tidligere. Ligesom tyskerne blev alle koreanere oprindeligt overbevist , at denne situation, er midlertidig, og landet vil uundgåeligt forene. Det er interessant, at i den første forfatning den nordlige del af Seoul efter krigen, blev tildelt officiel status af hovedstaden. På trods af at han virkelig tilhørte Sydkorea.

Ifølge undersøgelser i den sydlige del, de fleste af de lokale ønskede at slutte. Men som det fremgår af de samme meningsmålinger, i halvfemserne og to tusindedel år er antallet af union tilhængere i den sydlige del af landet er kraftigt reduceret. Nordkorea er ved at blive mindre attraktivt for syden. Så hvis det var 68%, så i 2012 i 2008, en positiv-minded borgere - kun 53%. Interessant, blandt de unge, har aldrig kendt et enkelt land eller socialistisk succes, at antallet af negative stemning endnu mere. Årsager til eksperter, der er forbundet med de mulige økonomiske vanskeligheder, som for eksempel har Tysklands forening bragte de samme vesttyskerne. Dårlig udvikling af East bogstaveligt blæse til deres lommer. Men hullet i økonomisk trivsel af de forskellige dele af Sydkorea endnu mere!

Oplev naboer i Taiwan

Således Nordkorea i 2013 er mindre attraktive for borgerne i den sydlige del af landet og dets folk opfattes som mindre landsmænd. Flere lignende situation er observeret i Taiwan. Efter alt, denne ø var også i midten af XX århundrede, en integreret del af det kinesiske fastland. Men borgerkrigen efter Anden Verdenskrig, og den kom til magten for det kommunistiske parti i Kina i Taiwan adskilt fra fastlandet. Der, med hjælp fra USA var i stand til at få fodfæste Lost kommunister Kuomintang regering borgerkrig. I dag, efter en velkendt økonomisk og international succes, levestandarden vækst, Taiwans borgere identificerer sig mindre med kineserne, nu danner en ny nation. Måske den samme vej går Nord- og Sydkorea, der efter årtiers adskillelse næppe kender hinanden nogle affinitet mentalitet og historisk skæbne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.