HjemlighedReparationer

Hvor det er relevant drywall

Indtil for nylig, de fleste mennesker, især dem, der er sjældent i deres liv står med reparationen, de vidste kun én form for gips. Normalt er det vådt. Påfør et materiale i vid udstrækning, før det var simpelthen uundværlige for kalkning af lofter og vægge. I sammensætning det er en kompleks opløsning, under anvendelse af tør blanding af gips ved tilsætning af kalk, cement, gips og klæbemiddel eller vand. Desværre er dette produkt har sine egne bemærkelsesværdige ulemper - det kan ikke anvendes på visse overflader, såsom vægge lavet af mursten.

Her kommer til undsætning gipsvæg. Faktisk er denne helt nye, enkle og meget behageligt materiale, er kommet til at udskifte sin bror. Intet under gipsvæg på kort tid har vundet bred popularitet. For nylig, ikke mindst på grund af den bekvemmelighed og brugervenlighed, selv om dette ikke er dens eneste fordel. I øjeblikket tør dekorative gips betragtes som en af de mest miljøvenlige og rene belægningsmaterialer end godt dokumenteret, herunder som et middel til at reparere lokalerne.

Ud over de gennemprøvede ikke-toksicitetsforsøg, denne gips har gode isolerende egenskaber: slår lyden og holder på varmen. Fra synspunkt brandsikkerheden er det absolut ikke brandfarligt og lugtfri. Sidstnævnte skulle komme til at tænke på følsomme mennesker, er dårligt eller slet ikke tolerere lugt af maling, lak og diverse kemiske sammensætninger. Et andet interessant træk af gipsplader - evnen til at absorbere og frigive fugt afhængigt af indholdet heraf i atmosfæren. Derfor kan man ofte høre, at sådan en gips "ånder".

Dette materiale kræver ikke anvendelse af våde blandinger, og er perfekt egnet til loft. Samtidig lov til at gennemføre mellem overfladen og forskallingsarkene absolut enhver kommunikation.

Gipsvægge - hvad er det?

Andre, meget mere kær og velkendt for mange mennesker navnet på et plaster - gipsvæg. Det sælges sædvanligvis i ark på to til tre meter og lidt mere end en meter bred. Tykkelsen af disse plader er lille - kun omkring ti millimeter, hvilket gør denne dekorative materiale meget let. Grundlaget ark er gips, der er eksternt coatet for holdbarhed stiv pap. Omkostningseffektiv når de anvendes korrekt, gips giver desuden fremragende resultater.

Men hvis du vil bruge den dekorative materiale i reparation af lejligheden, at du har læst nogle af dens funktioner. Først og fremmest drywall er dårligt egnet til brug i meget våde områder. Dette skyldes drywall struktur: Dens overflade kan eventuelt få våde og miste sin oprindelige præsentabel. Vi er her tale om den konstante udsættelse for fugt, mens den kortsigtede ikke vil skabe skadelig interferens.

For høje temperaturer har også en negativ indvirkning på tilstanden af materialet. Derfor er det bedre ikke at bruge en gipsplade i områder, hvor temperaturen kan nå 45 grader. Exceed denne ordning vil tørre plader af gips for hårdt, hvorfor de bliver sprøde og kortvarig. Men i de fleste lejligheder luft til sådanne mærker er ikke opvarmet.

Anvendelse af gipsplader

Når du sætter til konkrete lofter ofte nødt til at foretage en træramme. Hans naglet særlige negle - dyvler. Efterfølgende skinnerne af rammen fastgøre gipsvæg ark. Det er vigtigt, at bredden af skinnerne i steder gips leddene var mere end syv eller syv og en halv centimeter. Dette vil give mere pålidelighed i hele strukturen. Mellem arkene skal efterlade en lille afstand (en halv centimeter) til efterbehandling sømme.

Men hvis yderligere isolering der ikke er behov, kan du spare rumhøjde, fastgørelse ark drywall direkte til loftet. Her er det nødvendigt at bruge en speciel lim. Det er lavet af et konventionelt gips og to-procent lim. Mastiks påføres på arket, omhyggeligt promazyvaya kant og presses mod loftet. I så fald bør du også holde en afstand mellem pladerne - for leddene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.