TravelingHoteller

Hotel Magic Life Imperial Resort: anmeldelser, beskrivelser, specifikationer og anmeldelser

Hvis du ønsker at slappe af i Sharm El Sheikh, og er på udkig efter et komfortabelt hotel med en privat strand, Magic Life Imperial Resort 5 * kan være en passende løsning for dig.

Generel beskrivelse, placering, fotos

Dette hotel er beliggende på bredden af Det Røde Hav, i bugten Nabq. Afstand fra Naama Bay er 21 km, og den gamle by - 29 km. Sharm el-Sheikh ligger kun ti kilometer derfra. Så vejen til hotellet vil tage dig mere end en time.

Magic Life Sharm-El-Sheikh Imperial (Egypten) blev bygget i 2002. I 2010 blev renoveringen gennemført her. Det område af sin egen grund hotelkomplekset er 94,5 tusind sq. M. m. boligejendomme fond indeholder 521 nummer. Lejlighederne ligger i et kompleks af 3-etagers bygninger. Der er værelser i de følgende kategorier: standard (med udsigt over haven eller swimmingpoolen), juniorsuiter og suiter. Nogle af lejlighederne er røgfrie. Uanset kategori, alle værelser har de nødvendige møbler, aircondition, fjernsyn (herunder to russisk-talende kanaler), pengeskab, hårtørrer, minibar, badeværelse med bruser, balkon eller terrasse med bord og stole. På gulvet - en keramisk flise.

flere puljer udstyret i hotelkomplekset (herunder børn), solterrasse, sportsbaner, tennisbaner, fitnesscenter. Hotellet har også en spa, en skønhedssalon, flere butikker og souvenirbutikker, et dykkercenter, en udflugtsskranke, vaskeri og mere. Det tilbyder dag- og aftenunderholdning.

Sharm el-Sheikh, Egypten, Magic Life Imperial Resort 5 *: Russisk anmeldelser rejsende

Hver erfarne autocamper ved første hånd, hvordan vigtigt nøje at planlægge enhver rejse i udlandet. Især når det kommer til den længe ventede ferie. Et af de vigtigste punkter, som du skal være opmærksom er valget af hotellet. Ja, i sit område (i tilfælde af valg af "ol inclusive" format), du vil tilbringe det meste af tiden, der går ud over det, bare går på udflugter, ture rundt i nabolaget og shopping. Det er derfor vigtigt at finde et hotel, der ikke kun opfylder de økonomiske muligheder, men også fuldt ud tilfredsstille dig i alle andre aspekter. Efter alt, ingen ønsker at opleve ubehagelige følelser, mens du slapper på havet. Det er grunden til at være en meget ansvarlig tilgang til valget af hotellet, indsamling så mange oplysninger som muligt. Ifølge mange erfarne rejsende, uvurderlig i denne fase har undersøgelsen gennemgår de mennesker, der for nylig boede på hotellet, du er interesseret i. Ja, i deres bemærkninger, at de prøver at fortælle os ikke kun om fordele, men også eventuelle ulemper, som du kan støde på i løbet af dit ophold på hotellet. Dette vil medvirke til at skabe et mere pålideligt billede af, hvad der vil blive venter på dig i løbet af ferien, og ikke til at tage fejl med valg af hotel. For at spare dig lidt tid, tilbyder vi gå direkte til studiet af generelle kommentarer fra vores medborgere om deres ophold i Magic Life Imperial 5 *. "Medzhik Layf Imperial" hotel, vi konstatere straks kunne lide de fleste turister. Ifølge dem, er det helt pengene værd og er velegnet til en stor ferie ved Det Røde Hav. Men tilbuddet om at lære mere om detaljerne.

Fund boliger

I udtalelsen fra vores medborgere, for dette hotel er meget værdig. Således lejlighederne er meget rummelige, pænt dekoreret, rene, lyse. Gæsterne kan nyde en stor møbleret balkon og terrasse (stueetagen), hvor man kan sidde godt og slappe af. Gæsterne også bemærke en komfortabel seng, hvorpå der kan sove fint. At arbejde nogen klager var der ingen teknologi. Ifølge de feriegæster, alt fungerer uden problemer. Men hvis du stadig ske for nogle fejl, derefter straks rapportere det i receptionen, og fejlen er udbedret så hurtigt som muligt.

Erfarne rejsende advarer dem, der planlægger at bo i "Magic Life Imperial" i løbet af ferien, der så vidt muligt ikke bede dig om at slå sig ned i kroppen, tættere på den største pool. Herfra vil du være tættere på at gå til den vigtigste restaurant og stranden. Dette gælder især for dem, der kommer på ferie med små børn og for ældre.

rengøring

Klager over pigerne, der arbejder i Magic Life Imperial, anmeldelser, som vi overvejer, næsten var det ikke. Så ifølge vores landsmænd, ren godt nok her. Selvfølgelig, hvis du begynde at kigge under senge og skabe, så måske du finde at der er støv, men de fleste gæster tilfredse med kvaliteten af rengøringen. Håndklæder skiftes hver dag og sengelinned opdateres flere gange om ugen. Også, som er nødvendige for stuepiger genpåfyldning bad tilbehør.

Da udgifterne vil du også rapportere til drikkevarer i minibaren. Alkoholen i det du vil ikke finde. Så er der et par små flasker "Coca-Cola", "Fanta" og drikkevand i minibaren. Disse drikkevarer er inkluderet i prisen på hotellet bopæl, hvilket yderligere ikke behøver at betale for dem.

Også mange rejsende i kommentarerne påpegede, at pigerne var ved at bygge på deres senge morsomt tal ud af håndklæder og blomsterblade og blade. Som bemærket af vores medborgere, vil de gøre lettere, hvis du jævnligt lader dem et tip.

ekstra service

En dejlig øjeblik for de gæster, der på tidspunktet for opholdet havde mindeværdige dato, stål komplimenter fra "Magic Life Imperial". Dette gælder for bryllupsrejse, fødselsdage og par fejrer deres bryllupsdag. Bemærk, at i den første og tredje tilfælde, skal du give en administrator i receptionen en kopi af din vielsesattest. Som en kompliment tilbyder morgenmad på værelset, en lækker kage, en god flaske vin og frugtkurv. Turister kunne lide denne følsomhed på den del af administrationen.

afregning

Hotellet Magic Life Imperial Resort 5 * (Sharm el Sheikh, Egypten) i overensstemmelse med de interne regler fastsat tid. Således afvikling af tilflyttere turister bookede deres bolig skal udføres efter to timer af dagen. Men ifølge vores medborgere i praksis sker alt lidt anderledes. Så hvis du ankommer til hotellet om morgenen, jo mere sandsynligt nøglerne til det rum, du får hurtigt nok, og vil ikke holde vente på 14.00. Dette er et klart plus.

Men som bemærket af nogle turister bør være forberedt på det faktum, at et nummer, som du vil blive tilbudt som standard, du ikke er tilfreds med sin placering. Så hvis du ønsker at straks få en dejlig lejlighed, der har oplevet rejsende rådes til at tilbagebetale administratoren i receptionen på 10-20 dollars, og derefter til deres bolig ikke kan overleve. Af den måde, her vil du ikke behøver at bære deres tunge tasker og kufferter. Et hotel medarbejder vil tage din bagage lige til døren til værelset designet til dig.

afgang

På dagen for afrejsen til at fraflytte lejligheden bør være op til 12 timer om dagen. Hvis du planlægger at forlade hotellet om aftenen, er det muligt at udvide plads til et par timer for et ekstra gebyr. Hensigten er ønskeligt at kontakte receptionen på forhånd. Men vi kan fortsætte på en anden måde. Så mange turister gratis nummer, som det skal, indtil middag, lade tingene i opbevaring i receptionen kammer og fortsætte med at benytte infrastrukturen af hotellet fuldt ud.

Internet

Da de fleste moderne mennesker er vant til altid at være i stand til at være online, anmeldelser om hotellet Club Magic Life Sharm-El-Sheikh Imperial, på internettet, skal du bruge den øgede opmærksomhed på den del af rejsende planlægning deres ferie. Så at dømme efter kommentarerne fra vores medborgere, gratis Wi-Fi er tilgængelig overalt i hotelkomplekset. Men gæsterne siger, at mange af værelserne og dele af forbindelsens hastighed er meget lav, og forbindelsen er ofte afbrudt. Men generelt, trådløs internetadgang kan du bruge. De samme turister, der kan lide at være altid online, erfarne rejsende rådes ved ankomsten i Egypten for at købe SIM-kortet i den lokale mobiloperatør forudbetalt internet pakke. Dette kan gøres direkte i lufthavnen eller i byen. Dette vil koste dig et SIM-kort er billig (omkring $ 10-15), og til at bruge det, du kan i løbet af hele ferie.

område

De fleste gæster, at dømme efter deres svar, var meget tilfredse med det område af "Magic Life Imperial Resort" hotelkompleks. Så har turisterne fundet det meget store, grønne, velplejet. Der er en masse af blomster, smukke træer, buske, smukke gangstier og broer. Kort sagt, på sitet vil du altid finde hvor at gå og tage flotte billeder på mindet om resten.

mad

Dette element har en Magic Life Imperial Resort 5 * (Egypten, Sharm el-Sheikh) ikke skuffe. Tværtimod, i henhold til turister, mad i hotellets blev organiseret på et meget anstændigt niveau. For eksempel, kan gæsterne spise i hovedrestauranten, der fungerer i en buffet-format og i institutioner, der arbejder på et "a la carte".

Med hensyn til den største restaurant, er gæsterne venter her til morgenmad, frokost og middag. Menuen indeholder en masse forskellige, skiftevis hver dag retter. Ifølge turister, her kan du altid vælge noget til din smag. Så, restauranten, kan besøgende spise en række fiskeretter, skaldyr, kød, kylling, kalkun, salater, snacks, frisk frugt og grøntsager, lækre kager og desserter. Der er en separat menu diætetisk menu.

Også, de fleste af gæsterne "Medzhik Layf Imperial Resort" ikke glip af muligheden for at besøge restauranter "a la carte". Det tilbyder italiensk, asiatisk og egyptisk køkken. Retter kan bestilles a la carte. Ifølge vores landsmænd, især restauranterne de kunne lide den egyptiske og italienske køkken. Af den måde, bør du bestille bord i forvejen dem. Du kan gøre dette ved at kontakte administratoren i receptionen.

Bortset fra, at gæster på hotellet i løbet af dagen, hvis det ønskes, kan få et måltid fastfood i snackbaren. De er placeret i nærheden af poolen og på stranden.

drikkevarer

Dette stykke heller ikke skuffe gæsternes Medzhik Layf Imperial", ifølge deres anmeldelser. Så hotellet har flere barer, der tilbyder et bredt udvalg af drikkevarer for enhver smag.

hav

Ifølge vores landsmænd, badeferie i dette hotelkompleks har sine egne karakteristika. Så ingen tvivl om, et stort plus er, at hotellets beliggenhed på bredden af Det Røde Hav. Derfor, for at den private strand, kan gæsterne gå tøvende tempo på blot et par minutter. Stranden her er ganske store, rene, sandede, med masser for alle antal liggestole og parasoller. Ved siden af en bar til drinks og snacks. Imidlertid er trådt i vandet ikke kan lide alle turister. Ifølge dem, som i mange andre egyptiske hoteller, gå til havet her kan du enten fra kysten eller fra molen. Men i det første tilfælde, har du en lang tid til at gå gennem det lave vand. I bunden af de døde koraller, som i nogen grad hæmmet bevægelse. Af den måde, af samme grund er det ønskeligt at bruge specielle sko, der ikke gør ondt fødderne. Pierce optrådte også hyppige rejsende også forlænget. Men med ham, kan du gå ned de nemme trapper, rammer på en gang til en dybde nær koralrev. Det store plus er, at på ponton er altid en livredder.

Erfarne rejsende advarer om, at i morgen nær revet svømme du er usandsynligt at lykkes, fordi der på dette tidspunkt en stærk vind blæser og redningsfolk hænge et rødt flag indikerer, at svømning er forbudt. Roligt hav bliver som regel, fra 02:00 til 06:00 om aftenen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.