Af teknologiElektronik

Hvordan man vælger en tablet

I løbet af de seneste to årtier, teknologiske fremskridt brast hvirvel og ikke aftage. For at forstå sådan en overflod af nye produkter ikke under tvang selv til specialister i edb-teknologi. Det er en fantastisk kendsgerning, men vi må indrømme at mange. Almindelige forbrugere, så meget viden er ikke nødvendigt. Men når moden beslutning om at købe en ny ting, og kan ikke lade være at tænke er tabt blandt det enorme udvalg af modeller, der tilbydes af industrien. Lad os prøve kort, og i virkeligheden, forstå dette komplekse emne.


Tabletten er forskellig fra din computer eller telefon? Dette er en lille bærbar? Nogle mener, at tabletten er en avanceret e-bog. Den yngre generation født allerede tilpasset den nye teknologi uden at opleve problemer med definitionerne så heldige ikke at alle. Derfor vil vi undersøge seriøst. Historien om fremkomsten, transformation og marcher rundt om i verden efterlade parentes. Kald det klart og enkelt. Tabletten er en håndholdt computer. PC og notebook. Det er bekvemt at bruge uden for hjemmet. Let. Nice. Komfortabel. Kæmpe udvalg af tabletter har http://prohtc.com.ua på stedet så godt, og andre husholdningsapparater.

Vælg tabletten til at starte med sin størrelse. Eksperter kalder denne skærmstørrelse, målt i diagonal. Lidt diagonal 5-6 ofte har bærbare tabletter, som i det væsentlige ikke forskellig fra telefonen, men med avancerede funktioner. Diagonal 7-8 er den gennemsnitlige tablet, og det ophører med at være et stykke legetøj, er det allerede muligt at bruge professionelt, til at løse komplekse problemer. Sidstnævnte, som anses for, det er det samme med den store diagonal 9-10. Dette er en klassisk funktionel tablet. Det har den bedste størrelse.

Ud over størrelsen af diagonalen, så glem ikke at angive skærmopløsningen. Der er flere standard, og det beskæftiger en regel, jo højere jo bedre. For nemheds skyld kan vi være opmærksomme på de tekniske karakteristika dyrere modeller, og det er for sådan en indstilling, og vælg. Fordi kvaliteten af displayet er halvtreds procent af den succesfulde valg. Dette udseende, og opfattelsen af farver, kontrast og blænding. I tabletten ingen tastatur og mus, som en bærbar computer, og det igen minder os om vigtigheden, som vi skal nærme i skærmen til valg af en fremtidig tablet.

Vi vender os til hjertet af pladen og motoren i én person. Operativsystem. Jeg forstår, at der er et snuptag. Først Google Android bruges ofte i telefoner, lettere og billigere. Den anden er meget upopulær, hendes lille udvalgte forbrugere og professionelle. Hvorfor er det bedre ikke at vide. Denne Microsoft Windows. Vi er nødt til at være opmærksom på Apple iOS-systemet. De mest populære og tid-testet operativsystem.

Defineret, med to hovedformål vi går over til den tredje. Meget flot, hvis en smart tablet. Det afhænger af behandlingen hastighed. Pocket PC gør processoren. Her er reglen den samme som i udvælgelsen skærmen, jo højere score, jo bedre. En kraftfuld processor er en hurtig tablet.

Derefter kan du vælge, sammenligne og købe, fordi andre funktioner i næsten alle tabletter identiske i naturen, men forskellig form. Enig, at vægten, at antallet af gigabyte hukommelse, farven er ikke så grundigt, kan man træffe dette valg uden at spørge. Åh ja, jeg glemte at nævne fabrikanter, mærke og pris. Der er en hemmelighed om hvilke sælgere er tavse fra starten. Du kan ikke læse noget og kunne ikke genkende, ikke fylder dit sind for meget information. Det vil ikke ligne en hemmelighed, at det bedste er den mest fashionable og høj kvalitet mærke til dette øjeblik. Og gode producenter er ingen dårlige ting. Derfor, hvis der er problemer med finanser, vælge den billigste model i miljøet af de mest populære og foretrukne. Vælg mellem lederne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.