Af teknologiElektronik

Sony Hdr-cx360e - 'mirakel' fra den kinesiske kælder

For os i reparation har kameraet Sony HDR-CX360E fungeret. At dømme efter indskrifterne på kroppen var et HD-kamera med 10x optisk zoom. På Yandex-markedet sælges et sådant kamera til en pris på 24 500 til 31 200 rubler. Enheden er placeret som "... et Full HD-videokamera med fremragende billedkvalitet og intelligente funktioner ... Den ultimative Sony G-linse kommer nu med forbedrede vidvinkeloptagelser ..." Forsøgsfotograferingen bragte os til en tilstand af dumhed; Kvalitet var simpelthen ingen, det ser ud som om den optiske zoom var fraværende overhovedet, og dette kamera virkede på en eller anden måde mærkeligt. Så var der et uimodståeligt ønske om at lære mere om prøven, der kom til os, og også at se inde.

Selv med en kortvarig undersøgelse blev det klart, at producenten sparer meget. Kroppen er lavet af grov plastik, elementerne er dårligt tilpasset hinanden, selvom claret-maling simpelthen skinnede, afspejler det lys, der faldt på det og tiltrak opmærksomhed. Sony har altid været berømt for højkvalitets stereolyd fra sine videokameraer fra tidligere ugens tid. Som det viste sig, var hullerne i denne model, der var beregnet til ankomsten af lydbølger til den højre mikrofon, groft farvet med smelte indefra. Som det senere viste sig, er disse huller overflødige, kameraet har en enkelt mikrofon.

En anden karakteristisk kvalitet af de komplekse enheder fra Sony er den robuste vedhæftning af interne elementer med mange skotter og kvalitets gevindskruer, der tvinger teknikere til at lave reparationer, ret sved. Demontering af modellen HDR-CX360E afslørede en helt "ny" trend i den førende producent - et minimum af fastgørelsesdele og fraværet af gevindskruer overhovedet i stedet for dem enkle billige skruer.

Alle indretninger af kameraet er "dekoreret" med den smeltehæmmende lim tilsyneladende for at forbedre forbrugernes egenskaber. Efter at den sidste selvskærende skrue blev fjernet, blev bundpladen af sagen med påskriften "Made in Japan" (hvilket betyder "et ægte højkvalitetsprodukt fremstillet af producenten") pludselig forsvundet ved at udsætte en støbejerns "mursten" til showet, hvis formål ifølge Tilsyneladende, at give "vægt" til denne unikke enhed. "Brick" blev kvalitativt knyttet til ovennævnte hot-melt lim spredt på dette vægtningsmiddel med en stor mængde sjæl.

Den faldne "mursten" bar det store, ikke besatte rum i den indre del af skroget af denne tekniske nyhed. Elegant frihed gav nem adgang til de få noder i det moderne elegante videokamera.

Og den første, der straks faldt i øjnene, var en optisk enhed, hvis størrelse og beskedenhed blot fascinerede. Der var ikke noget overflødigt, selv den smeltede lim gik ikke ud over rimelige grænser. Det var slående hvordan i en sådan miniature case var der en 10x zoom-blok med en 12 megapixel matrix. Svaret blev helt sikkert dækket af moderne nanoteknologier i det enogtyvende århundrede.

Hovedstyret gjorde også et godt indtryk. Sættet af elementer på det var mere end beskedent - mikrocontroller, RAM og permanent opbevaring.

Nysgerrigheden fortsatte med at skubbe os videre, og vi skruede det sidste bord - et kontrolkort, ud over knapperne fra bilstereo, USB-stikket og strømstikket, var der intet andet. Strømforbindelsen blev meget omhyggeligt og forsigtigt arkiveret af medarbejderne i virksomhedens samlebutik, så det ikke ville blande presset på den næste knap. Det vil sige, vi kan sige, at denne enhed simpelthen blev bragt til perfektion. Det ser ud som om det populære verdensmærke nægtede transportbåndet og skiftede til manuel.

Og hvis du stadig tvivler på, at dette er et ægte produkt fra en kendt elektronikproducent, vil dine tvivl straks blive forsvundet, når du ser dette tegn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.