Af teknologiElektronik

Aypad ikke opladning: mulige årsager, anbefalinger til løsning af problemet og anmeldelser

Gadgets Apples velkendte er drømmen om mange mennesker. Deres muligheder, innovativt design, højteknologiske at erobre hjerter af indenlandske købere. Som bekendt, "æble" Suppe et højt niveau af pålidelighed og lang levetid. Men det kan ske, og uforudsete problemer, såsom oplader ikke aypad. Selvfølgelig, sådan skade forårsager nervøs ejer.

Ved at forbinde til enheden adapter og se en meddelelse på skærmen, at opkrævningen ikke sker, straks begynde at panik. Men fagfolk anbefaler ikke at køre servicecentret. Til at begynde, skal du finde ud af årsagen til, at der er sådan en fejl i systemet. Til dette formål er det ønskeligt at teste ikke kun den oplader, men også iPad. Korrekt diagnose er en garanti for stabilitet.

Som en del af denne artikel vil vi tage fat på de mest almindelige årsager, når det er umuligt at oplade "æble" enhed. Vi vil også tilbyde flere måder at løse de eksisterende problemer.

Aypad ikke opladet - hvad man skal gøre?

Alle ejere af gadgets vide, hvilken ikon vises under opladning. På hovedskærmen er der et batteri ikon. Mens tilsluttet iPad oplader lyn vises på det. Hvis en dag det ikke skete, er det nødvendigt at kigge efter årsagen.

At studere svarene som en simpel bruger og professionelle håndværkere, kan vi konkludere, at det mest almindelige er problemer med adapter, ledninger eller stikkontakt. Du må heller ikke udelukke det banale tilstoppet stik. Undertiden kan opstå problemet med opladning skyldes mekaniske skader eller fugtindtrængning i indretningen. Endelig kan man ikke udelukke de mest alvorlige skader - svigt af strømforsyningen controlleren.

Så lad os beskæftige sig med hver af grunden i flere detaljer.

Vi er på udkig efter årsagen i wiren

Hvis aypad ikke opladet, så den første handling er at kontrollere ejeren af opladningen enheden, og mere specifikt kabel. Det skal kontrolleres for skader. Dette skal udføres omhyggeligt, da isoleringen fejl kan være mikroskopisk. Det er også tilrådeligt at tjekke kontakterne for at udelukke tilstedeværelsen af problemområder.

Et andet vigtigt punkt - kabel mærke. Alle de "æble" af enheden genkender kun originalt tilbehør. Hvis de ikke har en MFI-certificering, vil systemet automatisk låse iPad.

For at eliminere denne årsag, kontrollere, at kablet, som forbinder den til en anden enhed. Hvis det ikke passere afgift, skal den udskiftes med en ny ledning. Men hvis på skærmen iPad, var der en besked om, at forbedringen ikke er understøttet, så mest sandsynligt, at kablet er simpelthen en falsk. Det anbefales, inden de køber at være opmærksom på emballagen var en inskription: Made for iPod, iPad, iPhone. Denne etiket bruges, når et produkt, der fremstilles af et andet selskab, som er officiel partner for Apple.

Tjek udførelsen af soklen og adapter

Hvis kablet er OK, men aypad oplader ikke, er det nødvendigt at fortsætte eftersøgningen af årsagerne til skader. Nogle gange kan det være så almindeligt, at nogle gange bliver det meget morsomt. Det faktum, at den i sin bedømmelse, brugerne ofte beskrive situationen, når gadget anvendte ikke-fungerende stikkontakt opladning. For at undgå dette, skal du tilslutte den via en anden enhed, der er i stand.

Lidt sværere er tilfældet med adapteren. Hvis det er muligt, bør du prøve det på din smartphone eller en anden tablet. Det er også muligt at adskille adapteren for at visuelt kontrollere tilstanden af kontakterne.

Defekt controller

En af de alvorlige skader, når iPad stopper opladningen kan beskadige magt controller. Oftest sådant svigt forekommer med de tabletter, som er forbundet til en uautoriseret kabel.

Desværre vil reparationen koster ejeren dyrt. Vi kan sige, at det vil bære meget, hvis gadget er stadig under garanti.

beskadigelse af pladen

Mange der er forskellige situationer, hvor aypad ikke oplades. I de anmeldelser, som er præsenteret på internettet, ofte beskriver en situation, hvor tabletten har fået mekanisk skade. Det sker ret ofte. Mange brugere står over for dette problem. I denne situation kan løsningen være kun én ting - at gå til et servicecenter.

Også problemer med opkrævning iPad kan opstå, når fugt inde i kabinettet. Kontakter begynder at oxidere, hvilket fører til sammenbrud. I en sådan skal en situation være på vagt, da fugt kan medføre funktionsfejl, som fuldstændig vil ødelægge enheden. Ligesom i det første tilfælde, vil ejerne nødt til at søge hjælp fra dygtige håndværkere.

Oplad via computer

De web-brugere hæve ofte det emne, der aypad langsomt oplades fra din computer. Dette problem opstår ikke på grund af en fejl, men på grund af de tekniske karakteristika. Faktum er, at for tabletten, i modsætning til en smartphone brug for meget mere energi. Når opladningen af skærmen vil være på plads.

Hvis ejeren vigtig tidsperiode, som batteriet genvinder sin udbytte op til 100%, anbefales det at opgive denne fremgangsmåde, skifte indretningen i en stikkontakt. I det andet tilfælde, kan du lade tabletten er tilsluttet via USB-kabel, men glem ikke at slukke for skærmen. En sådan metode til at oplade batteriet vil tage meget lang tid.

Aypad viser, at opladet, men oplades ikke

Efter at have holdt hele natten gadget tilsluttet, kan brugerne opdage om morgenen, at han simpelthen ikke var opkrævet. I denne situation skal findes årsagen i batteriet. Som regel vil gadget skal oprette forbindelse til strømforsyningen igen for at se, om ikonet opladningen vises eller ej. Hvis alt vises i formularen, er det nødvendigt at vente i omkring en time. Efter at kontrollere, om den afgift værdi har ændret sig. Hvis det ikke er tilfældet, så skal du gå til et servicecenter. Det vil diagnosticere og bestemme præcis, hvad er problemet i batteriet eller den elektroniske del af gadget.

Tilstoppet stik. professionel rådgivning

Så efter at have forstået, hvorfor ikke opkræve aypad behov for at forsøge at rette op på skaden. Den første ting, der kan hjælpe i denne sag - det er rengøring stikket til opladeren. Fagfolk rådes til at bruge til dette formål en almindelig tandstikker. Alle handlinger skal være meget forsigtig, fordi simpelthen beskadige kontakterne. Men hvis dette ikke virker, og alle de andre måder allerede prøvet, er du nødt til at gå til et servicecenter for kvalificeret hjælp.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.