FormationHistorie

Filmer med Cameron Diaz: alle aktører arbejder og fuld filmografi

Filmer med Cameron Diaz - et godt valg for besøgende, der er på udkig efter spændende billede for et behageligt ophold. Home "cutie" Hollywood er fjernet og thrillere og actionfilm og dramaer, men er bedst kendt for komedie roller. For 43 år lykkedes skuespillerinden og tidligere model til at blive vist i 48 filmproduktioner, at skabe mange mindeværdige billeder. Hvilken slags bånd med hendes deltagelse kan ses?

Cameron Diaz: De første filmstjerner

Støbningen "Mask" pige i flere år som model, kom ved et uheld. Direktør for komedie, som oprindeligt skulle være en rædsel, straks tiltrukket 22-årige blondine Cameron Diaz. Den første film, hvor der var en spirende skuespiller, gjorde hende en stjerne. Billedet af hendes heltinde Tina "stak" til det i mange år, primært direktører inviteret til at spille en amerikansk blonde useriøst, slog med øjenvipper.

Komedie "The Mask", hvor Cameron er blevet partner Dzhim Kerri, blev offentliggjort i 1994. Heltinden af skuespillerinden - sanger, der har været sammen natklub manager. Tinas kæreste bruger, forsøger at gøre det til en brik i deres farlige spil med loven. Ligesom mange andre film med Cameron Diaz, komedie blev et stort hit med seerne. Siden sin udgivelse den nydannede stjerne har ingen mangel på tilbud til at handle.

Sjoveste komedie

Det er ingen hemmelighed, at Cameron Diaz - primært komiker. Film "Vild med Mary", præsenteret for offentligheden i 1998, har været med til "cutie" at få fodfæste i denne status. Heltinden, hun har spillet, bliver det en slags "magnet" for at tiltrække den absolut alt det stærke køn i synsfeltet, som det bliver. Trods talrige kritik plottet af komedie, det var en succes.

Optælle sjove film med Cameron Diaz i hovedrollen, er det umuligt ikke at huske filmen "Bad Teacher", hvor hun optrådte så tidligt som 2011. I dette billede, har stjernen officielt veje skiltes med keder sig vej "cuties", der forestiller en jæger for rige mænd. Blondine i enhver situation er sko med 13 cm ben, der er beregnet til at øge bryst og ikke føler medlidenhed med deres ofre.

Det mest slående rolle

"Being John Malkovich" - et fantastisk drama, der blev offentliggjort i 1999, som konsekvent har opfordret kritik ved at liste de bedste film med Cameron Diaz. Fans vil være i stand til at lære ikke bare en skuespiller vant til at se det i billedet af en sexet blondine. I dette drama, spiller hun en lidt skør taber med en frygtelig frisure, iført en pladskrævende sweater, omgivet af aber.

Historien begynder med det faktum, at dukkefører, der ikke er heldig i livet, endelig finder et job i en mystisk kontor. Undersøg dit eget kontor, en mand opdager en lille dør. Det viser sig, at det er for kurset, ved hjælp af hvilke enhver kan komme ind i hjernen på den berømte Hollywood-skuespiller. Nyfundne degnen ikke havde til hensigt at skjule en overraskende opdagelse af verden.

Spy og prinsesse

Remembering fængslende film med Cameron Diaz, er det umuligt at ignorere båndet "Charlies Angels". Få en af de vigtigste roller i denne film skuespillerinde været med til at modelparametre og en charmerende smil. Denne historie handler om damer-spion, der udfører hemmelige missioner. Båndet vil appellere til alle seere, der elsker overflod af moderne våben, velansat slagsmål i filmen. Den rolle, som de andre to "engle" gik Barrymore og Liu.

"Shrek" - et eventyr, hvor fans ikke vil være i stand til at se skuespillerinden, men nok til at nyde muligheden for at lytte til hendes søde stemme. Tegn, som hun gav udtryk blev Prinsesse Fiona. Den første del af "Shrek" var så vellykket, at skaberne har udgivet et par mere.

"Gangs of New York"

Prostitueret-tyv i forbrydelsen drama "Gangs of New York" - en af de største roller Cameron Diaz. De bedste film af hendes deltagelse ikke alle er latterligt. I "Gangs" skuespillerinde opgav han sit "brand" blondt hår, malet i rød farve. hun midlertidigt glemte om hans talent tilskynde seerne til at grine ved at tage på en større rolle. Diaz blev partner i DiCaprio kæreste, som hun spiller.

Heltinden Cameron må gøre et svært valg. Duty kalder pigen til at tjene kriminalitet chef, men hun uventet forelsker sig i en fyr, der forsøger at dræbe sin chef. Interessant, arrangementer finder sted i 1863, midt i handlingen er New York på det tidspunkt, indbyggerne i som er kun underlagt loven i kraft. Leonardo DiCaprio i filmen fik rollen som den søn, der ønsker at betale for sin far, der blev dræbt i en voldsom støder mange år siden.

Arbejde med Tom Cruise

Hollywood "cutie" er ofte stødt på sættet med andre stjerner. Tom Kruz og Cameron Diaz i filmen "Vanilla Sky" lavede en spektakulær duet. Skuespillerinden fik rollen som den bedraget elsker af en rig playboy. I rollen som den playboy står Cruz, hans karakter har absolut alt fra blomstrende forretning og slutter med en kæmpe bankkonto. Hans liv ændrer sig fuldstændigt, når det bryder en mystisk kvinde ved Penelope Cruz spillede.

Drama var genindspilningen, den oprindelige version lettede på tidspunktet for Alejandro Amenabar. Alle kritikere insistere på, at genindspilningen er blevet meget værre end den oprindelige. Men den rolle tragisk bedraget piger Diaz spillede glimrende, sat på en hundrede procent.

"Vanilla Sky" - er ikke den eneste film, hvor Tom og Cameron blev fotograferet sammen. Allerede i 2010 blev udgivet filmen "Knight and Day", igen forenet stjernerne. Næppe action-komedie kan kaldes et gennembrud år, men de konstante forandringer, som viste sig at være heltene fra Diaz og Cruise gjorde indtryk på publikum.

De mest romantiske historier

Mange film med Cameron Diaz kan kaldes romantisk. Et slående eksempel på et sådant mønster - et værk fra 2006, "The Holiday". To damer, hvoraf den ene blev spillet af skuespillerinden, frustreret i deres egne kærester. De kommer til at tænke på den oprindelige beslutning - swap huse til juleferien, og hvordan at slappe af. Usædvanlige ferie vil give dem ikke kun friske indtryk, men også længe været eftertragtede kærlighed.

Også bemærkelsesværdigt er det komedien "What Happens in Vegas", som blev en partner i Cameron luns Ashton Kutcher. To unge mænd befinder sig i den samme seng efter at have tilbragt en sjov aften i Las Vegas. Minder fra gårsdagens eventyr begge meget vag. Det viser sig, at de rev jackpot i casino og fik gift. Nu hver af dem ønsker at tage en enorm mængde penge, der forlader posen nyfundne "anden halvdel".

Værd at se og et billede af "Bedste Vens Bryllup", hvor Diaz medvirkede med Dzhuliey Roberts. Blonde heltinde - Kimberly, hvem der skal giftes. Pludselig, at hendes forlovede kommer en gammel ven, pludselig indser han, at forelsket i ham hele sit liv. Men Kimberly mener ikke, at hendes modstander kunne forpurre den forestående bryllup.

Hvad andet at se

"Gambit" - kriminelle og eventyrlig historie, præsenteret for offentligheden i 2012, er blevet en genindspilning af værkerne i 1966. Swindler, en deltager i rodeo, bosiddende i Texas - er en anden heltinde af Cameron Diaz. Film komedie skuespiller glimrende lykkes, var ingen undtagelse og "Gambit".

Film "Væk fra dig", offentliggjort i 2005, introducerer seerne til søstrenes historie, forskellige fra hinanden. Diaz spiller en hensynsløs Maggie, hvis liv består i at gå til natklubber og meningsløse romaner. Når hun er tvunget til at flytte ind hos sin søster - en uddannet, seriøs pige-advokat. pårørende relationer ikke udvikle sig fra en tidlig alder, den maksimale spænding opnås, når Rose opdager Maggie i seng med din egen kæreste. Hvordan vil tingene udvikle sig efter det, hvis søster at skille evigt?

Den sidste film til dato med Cameron Diaz så dagens lys i 2014: "Emmy" "The Other Woman", Fans kan kun håbe på en lys nye projekter med hendes deltagelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.