SundhedSygdomme og lidelser

Bronkitis er obstruktiv hos voksne: behandling med traditionelle og folkemæssige retsmidler

I dag er folk udsat for et stort antal ugunstige faktorer. Dette er dårlig økologi, gaseret luft, rygning, virusinfektioner. Alle disse fænomener kan blive syndere af en sådan ekstremt ubehagelig sygdom som obstruktiv bronkitis hos voksne. Behandling af patologi bør startes så tidligt som muligt. Ellers kan ellers alvorlige komplikationer udvikle sig.

Karakteristik af sygdommen

I starten bør man forstå, hvad der udgør en obstruktiv bronkitis hos voksne. Hvad er det? Dette er en alvorlig nok patologi. Det er præget af en progressiv indsnævring af luftvejene. Denne tilstand er desværre næsten irreversibel. Sygdommen er forbundet med forskellige sygdomme, som forekommer i de små luftveje. Desuden er det præget af emfysem - en proces der ødelægger lungens parenchyma.

Sådanne fænomener fremkalder skadelige stoffer, støv, tobaksrøg, som patienten står over for dagligt. Som et resultat udvikler en inflammatorisk reaktion i en sådan person.

Sommetider forekommer sygdommen i kronisk form (COPD). Dette er en meget alvorlig og vanskelig tilstand. KOL er trods alt en uhelbredelig kronisk sygdom. Brug af medicin, ved hjælp af traditionelle opskrifter, bidrager til at bremse udviklingen af patologi og forbedre patientens tilstand betydeligt.

Undgå dog at undervurdere de znachariske recepter. Midler til traditionel medicin til behandling af denne sygdom spiller en meget vigtig rolle. Der er tilfælde, hvor patienter genoprettes ved hjælp af urter, infusioner og afkog som lægemidler.

Årsager til sygdommen

Hvad fører til udvikling af en sygdom som obstruktiv bronkitis hos voksne? Symptomer og behandling samt faktorer, der fremkalder patologi, fortjener selvfølgelig særlig opmærksomhed, men det er ikke værd at glemme årsagerne til sygdomsudviklingen, da det vides at enhver sygdom er lettere at forebygge end at behandle.

For patologi er indsnævring af luftvejene karakteristisk. Som følge heraf har sputum ingen vej ud. Denne tilstand fører ofte til udviklingen af den inflammatoriske proces i lungerne.

Sygdommene er:

 1. Hyppige forkølelser.
 2. Kroniske former for nasopharyngeale sygdomme.
 3. Dårlig økologi.
 4. Rygning.
 5. Skadelige forhold på arbejdspladsen. En person med luft indånder partikler af stoffer, der bidrager til udviklingen af sygdommen.
 6. Arvelighed. Hvis nogen i familien har obstruktiv bronkitis, kan patologien udvikle sig i slægtninge. Når de første symptomer på en sygdom straks skal konsultere en læge.

Karakteristisk symptomatologi

Medics siger, at du i et tidligt stadium kan mistanke om obstruktiv bronkitis hos voksne. Symptomer og behandling af patologi diskuteres bedst med din læge. Selvfølgelig diagnosticere, og endnu mere så vælge terapi, kan være meget farligt.

Manifestationen af tegn på sygdommen afhænger af årsagen til sygdommen.

Hvis der som følge af en viral infektion udvikles en akut sygdomsform, har patienten normalt følgende kliniske billede:

 1. Hoste. Først tør begynder sputumproduktionen med tiden. Ved akut bronkitis er varigheden af hoste fra en til to uger. Hvis det ikke forsvinder i lang tid, så er det sandsynligvis, at bronkitis er blevet kronisk.
 2. Meget høj temperatur (når 39 grader).

Når akut bronkitis opstår som følge af en bakteriel infektion, kan det forveksles med en almindelig forkølelse. Tværtimod minder symptomerne meget om sådanne lidelser: lav temperatur, våd hoste, generel svaghedstilstand.

Akut obstruktiv bronkitis kan helbredes om en uge. Selvfølgelig, hvis det er i tide det diagnosticeres og at udføre den korrekte terapi.

Hvis der er kronisk obstruktiv bronkitis hos voksne, er patologiens symptomer som følger:

 • Konstant hoste, værre om morgenen;
 • Kropstemperaturen er generelt normal;
 • Udvikling af dyspnø, som kun behandles tidligt.

Diagnose af sygdommen

Det er meget vigtigt at opdage bronkitis (obstruktiv) hos voksne i tide. Behandling og diagnose udføres af en læge-pulmonolog.

For at bestemme den nøjagtige patologi anvendes følgende undersøgelser:

 • Immunologiske test;
 • Generelle test af urin og blod;
 • bronkoskopi;
 • Lytte til phonendoscope af lungerne;
 • Sputumundersøgelse og luftvejsspyler;
 • Tomografi af lungerne;
 • X-ray.

Behandling: generelle anbefalinger

Hvordan skal man i så fald bekræfte diagnosen "obstruktiv bronkitis" hos voksne? Hvordan man behandler en patologi?

Patienten skal beskytte sig så meget som muligt fra miljøets negative indvirkning og andre forhold, som kan forværre hans helbred.

For at gøre dette skal du gøre følgende:

 1. Tag medicin og traditionel medicin regelmæssigt.
 2. Nægte at ryge, herunder passiv.
 3. Forsøg ikke at være på steder med forurenet eller forurenet luft.
 4. Anvend forebyggende foranstaltninger for at beskytte mod infektioner. Forsøg at undgå overfyldte steder, tag medicin for at styrke immuniteten.
 5. Ofte at ventilere værelser, tag gåture.
 6. Gør åndedræt gymnastik.
 7. Overholde den rette kost. Spise fødevarer rig på protein, kalium, C-vitamin, calcium. Vær opmærksom: mejeriprodukter, der bidrager til dannelsen af sputum, er kontraindiceret.
 8. Drik masser af væsker (stadig).
 9. Prøv ikke at salt mad.

Medicinsterapi

Hvis obstruktiv bronkitis diagnosticeres hos voksne, er behandlingen udelukkende ordineret af en læge (dog som i ethvert andet tilfælde og for enhver anden sygdom). Og først efter en omfattende undersøgelse af patienten.

Normalt er følgende lægemidler ordineret:

 1. For at fortynde sputum og udvide alveolerne anvendes terbutalin og salbutamol.
 2. For bedre adskillelse af sputum og hosteaflastning anbefales lægemidlet "Ambroxol", "ATSTS", "Bromhexin".
 3. Antibiotika (tabletter eller injektioner): "Erythromycin", "Amoxicilin", "Azithromycin".
 4. Hormonale lægemidler er sjældent foreskrevet. De anbefales kun, hvis andre lægemidler ikke hjælper. Den mest almindeligt foreskrevne er Prednisolon.

Behandling med gymnastik, massage og indånding

Disse metoder er meget effektive i en sådan sygdom som obstruktiv bronkitis. Hos voksne omfatter behandling (og i princippet også børn) massage, inhalation, respiratorisk gymnastik, som hjælper med at genoprette kroppen hurtigere.

Læger anbefaler:

 1. Gør dampindåndinger. De gør dem med sodavand og folkemusik.
 2. Metoden for respiratorisk gymnastik anbefales efter eksacerbation af sygdommen.
 3. Fremragende resultater leveres af endnu en begivenhed. Dette er en god gymnastik. Det fungerer som følger. Ved udgivelse af forskellige lyde begynder vibrationerne i ledbåndene. Det passerer ind i luftvejene. Som følge heraf slapper bronkierne af. Reglerne for gennemførelse af sund gymnastik ordineres af lægen for hver patient individuelt.
 4. Brystmassage - hjælper med at reducere bronchiens muskler. Dette stimulerer spytens spyt og letter vejrtrækningen.

Opskrifter af traditionel medicin

Ganske ofte indbefatter de i terapien znakhar opskrifter. De er effektive nok i kampen mod en sådan lidelse som obstruktiv bronkitis hos voksne. Symptomer og behandling med folkemæssige midler skal drøftes med lægen. Der er mange opskrifter til lindring af tilstanden hos en patient med obstruktiv bronkitis.

Her er nogle af dem:

 1. Det letter at trække vejret i en speciel samling af oregano (200 g), blade af moder-og-mormor (200 g) og limefarvet (150 g). At falde i søvn i en termos 3 ss. l. Herbal blanding, tilsættes 1 liter kogende vand og lade natten over. Om morgenen, infusioner infusionen og om dagen at drikke i små portioner.
 2. Alle patienter med obstruktiv bronkitis har svært ved at trække vejret og brystsmerter, når de hoster. For at forbedre patientens tilstand tilbyder folkemedicin en sådan infusion. Hæld 100 g hørfrø med en halv liter vegetabilsk olie. Sæt på et mørkt og varmt sted. Efter to uger er infusionen klar, den skal filtreres og tages fire gange om dagen på en spisesked med æggeblomme.
 3. Olieinfusion af løvløv hjælper med at lette vejrtrækningen. Derudover forbedrer blodtilførslen til bronchi. Skær frisk friske blade af laurbær (100 g) og hæld vegetabilsk olie (helst oliven) i en mængde på 50 g. Infunder i 10 dage, så stamme. Klar til at infusere infusionen natten over i brystområdet.

Patientens mening

Så nu ved du, hvad der skal være med en sådan patologi som obstruktiv bronkitis hos voksne, behandling. Patientens vidnesbyrd indikerer, at lægemidler, som lægen vælger, giver betydelig lindring.

Folkets midler er også meget populære. Mange patienter gør indånding. Forbedring af staten efter sådanne procedurer, ifølge patienter, kommer hurtigt nok.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.