FormationHistorie

Richard Ramirez - "nat stalker". Biografi af en seriemorder

Denne mand havde et højt og romantisk kaldenavn - "Night Stalker", og han modtog det ikke fra gaden punkere, og journalister at offentliggøre rapporter om hans forbrydelser. Næppe nedbrudt af sin konstante brug af narkotika klogt, forstod han betydningen af ordet, men ikke desto mindre er det yderst smigret og øget selvværd. I den lå noget mystisk og uhyggeligt. Og han forsøgte at matche ham. Hans navn var Richard Ramirez.

Biografi, som begyndte med narkotika

Fremtiden seriemorder, der var bestemt til at strejke frygt i beboerne i Los Angeles, blev født i 1960 i El Paso, Texas. Hans far, en tidligere politimand, som engang immigrerede til USA fra Mexico, og her blev han født fem børn, hvoraf den yngste var Richard. At fodre sin store familie, hans far fik et job arbejder på jernbanen. Dette tillod os at få enderne mødes, men tiden til at opdrage deres børn har ikke noget valg.

I den tidlige barndom, Richard oplevet anfald af epilepsi, men i løbet af de år, de har stoppet. Han voksede svag og dårligt udviklede teenager, for hvilket klassen ofte er blevet angrebet af andre studerende. Måske var grundlaget for hans fremtidige had mod mennesker. Utvivlsomt spillet en skadelig rolle og narkotika, som han, efter hans tidligere klassekammerater, begyndte at bruge en alder af ti. Hvis før hans skole succeser var, for at sige det mildt, beskeden, nu Richard helt mistet evnen til at absorbere noget i klasseværelset.

Skadelige virkninger fætter

I udformningen af fremtiden for "Ripper" er ikke den sidste rolle blev spillet af og chatte med min fætter Miguel, som vendte hjem efter Vietnamkrigen. Tilsyneladende det faktum, at han var nødt til at overleve det, uoprettelig forkrøblede hans psyke. Det er kendt, at Richard lyttede med glæde Miguel historier om grusomheder mod krigsfanger, som han videregivet, savoring detaljerne. Han viste, at han gjorde sine egne billeder af lemlæstede kroppe.

Med sin deltagelse Richard Ramirez første gang vidne til den egentlige mord skete. En fætter, efter et skænderi med sin kone, smadret hovedet med en pistol skud. I dette tilfælde, blod uheldige offer sprøjtede ansigt står ved siden af Richard. Utvivlsomt har hændelsen haft på ham en stærk psyko-følelsesmæssige konsekvenser, fordi efter hvad han så, han holdt for sig selv og snart droppede ud af skolen helt.

Den første tyveri og røveri

Siden da ændrer hans liv sig dramatisk. Hele tiden, Richard tilbringer nu på gaden blandt de samme, som han er, unge på latinamerikansk oprindelse. Her regere, dens love og dens moral. Startende med det generelt accepteret af hans jævnaldrende butikstyveri, flytter han gradvist til plyndringen af huse. Efterfulgt af fast tyven omdømme, som han er meget stolt. Ifølge dem, der kendte ham dengang, hans mål var at blive professionel røver, en af dem, hvis billeder bliver trykt i aviserne. På dette tidspunkt den sande begyndelsen af hans fascination af satanisme.

I løbet af de næste par år, har han gentagne gange ændre deres bopæl, bevæger sig fra El Paso til San Francisco og tilbage. I løbet af disse år, blev han arresteret flere gange - noget for besiddelse af marihuana, så for smålige tyveri, men hver gang løsladt uden at bringe sagen for retten.

Kun i 1982, Ramirez tilbringer i fængsel i fem måneder for tyveri. Så beslutter han at komme til at bo i Los Angeles. Endelig blev afhængige af hårde stoffer, er Richard ikke, og for at tjene penge ved at stjæle, tage værelser i billige hoteller eller bare tilbringe natten med venner.

De første ofre for en sindssyg

Selvom den livsstil, han førte indtil da beskrevet os på hans hænder var der ingen blod, men nu i skjul i dyret dukket op. Det første offer, der byder på en lang række mord bliver semidesyatidevyatiletnyaya kvinde, han brutalt stukket med en kniv. I denne forfærdelige handling, som i de fleste efterfølgende lovovertrædelser, den drivende kraft var ikke egoistisk beregning, ikke et røveri med det formål at gribe noget, og går ud over den normale menneskelige psyke følelsen af glæde ved synet af blod, lidelse og død af offeret.

Efter sine ofre er to ubevæbnede unge mænd og en pige, podkaraulennye dem på en af de nat gaderne i Los Angeles. Richard Ramirez skyder dem på tæt hold med en pistol. Ved ren og skær held, kuglen rikochetteret off nøgleringe, som pigen var sidste gang presset til hans bryst, og det reddede hendes liv. Ved politistationen var hun i stand til at beskrive udseendet af angriberen, og hendes ord blev kompileret fantombillede.

Yderligere blodig vej

Følelse smagen af blod, dyr flygte til frihed, skaber vanvid. Richard Ramirez begynder at denne terrorkampagne og holder skrækslagne indbyggerne i de enorme metropol. Daglige morgenaviser er fulde af rapporter om de nye forbrydelser. Han trængte ind i hjem for almindelig bymændene, stjæle, voldtage, og langsomt, med velbehag drab. Men nogle af hans ofre, han bevidst holdt i live for dem sit vidnesbyrd, som indeholder en beskrivelse af hans sadistiske fantasier, skabt omkring ham endnu mere dyster glorie.

I ønsket om at blive berømt, når han sit mål. Hans navn lyder fra TV-skærme og udskrives på forsiderne af aviser. "Night Stalker" bliver et symbol på den næsten mystiske rædsel. Af den måde, han støtter det stærkt, forlader i deres sted forbrydelser satanisk billede ikon. En af dem han trak selv en læbestift på indersiden af låret slagtede dem vosmidesyatitrohletney gammel kvinde.

Mislykket politistyrke

Til generel harme, Richard ofrene er ikke kun voksne, men også børn. Det vides, at i juni 1985, denne sadist misbrugte en seks-årig pige. Alle LAPD blev kastet på hans tilfangetagelse, men en seriemorder stadig på fri fod. Dette blev forværret af, at da ofrene valgte han meget anderledes, til tider tilfældige mennesker, så som sædvanlig ligesom psykopater sigter efter en specifik enkelt type, som gør det muligt at planlægge deres tilbageholdelse.

Hans fantombillede vist på tv og i aviser. Men det var alt til ingen nytte. et stort antal af latinamerikanere, der bor i Amerika, og at identificere nogen af dem ved malovyrazitelnoe tal indsamlet fra det ord af mennesker, muligvis ikke gendannet fra nervøse stød fra mødet med en morder, det var umuligt. Men snart opstod ved et uheld. En af hans overlevende var i stand til at beskrive den bil, som forsvandt ind i en seriemorder.

Identifikation morderne

Kvinden godt husket det gamle "Toyota" orange, alle dækket med ridser. Det blev hurtigt fundet på en forstæder parkeringspladser og på fingeraftryk efterladt i kabinen, korrekt stand til at identificere gerningsmanden, da disse udskrifter var allerede i deres arkivskab efter de tidligere tilbageholdelser Ramirez. Det er nu i byen blev ikke sendt ansigtsløse fantombillede men virkelige billeder af ham taget en gang på politistationen.

For at stoppe en sindssyg hjulpet af den kendsgerning, at tre dage før offentliggørelsen af hans billeder, han forlod for en kort tid i Los Angeles, og da han vendte tilbage, havde ikke mistanke om, at hans udseende er blevet kendt i hele byen. Om morgenen den 31. august, 1989 Richard Ramirez gik til butikken for at shoppe, og der blev identificeret. Politiet tøj straks ankom og anholdt ham.

Slut på livet: Tid bag tremmer

I november samme år, retten idømt en sindssyg til dødsstraf. Ligesom alle dømt til døden, blev Ramirez placeret på dødsgangen, hvor det brugte afventer henrettelse fireogtyve år. I løbet af denne tid lykkedes det ham at gifte sig med en af sine mange fans - fans er, og disse scumbags. Brylluppet fandt sted der, i fængsel, i den besøgende rum. Efter at fangen opførte sig meget aggressivt, hans opførsel tog en helt uacceptabel formular. I den forbindelse blev administrationen tvunget til at stramme hans tilbageholdelse regime. Udførelse af sætningen Ramirez ventede ikke. Han døde i juni 2013 fra nyresvigt.

Taler om årsagerne til tragedien

Senere, hans far, Julian Ramirez, i et interview som den vigtigste årsag, der gjorde hans søn en seriemorder ved navn narkotika og deres skadelige virkninger. En af de nære venner af Richard, der dækker samme emne som årsag til en bilulykke, hvor han fik i 1980. Ifølge ham, på trods af at Ramirez ikke gjorde ondt hans psyke påvirket hans erfaringer depression forårsaget af død af en ven, som blev dræbt i den bil.

Sandsynligvis, begge versioner er bemærkelsesværdige (selv om de ikke kan betragtes som begrundelse for alle de grusomheder begået af dem), men må søges den sande årsag i alle forhold i livet generelt meget ulykkelig mand, kendt som den seriemorder Richard Ramirez. En dokumentarfilm om ham cirkel skærmene rundt om i verden, gjorde ham berømt langt ud over grænserne i Amerika.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.