FormationHistorie

Annuller værnepligt i 1874

Den æra af Alexander II, kendt for sine globale reformer, der ramte alle aspekter af samfundslivet i Rusland. Jeg var ingen undtagelse, og militærtjeneste.

reform projekt

Reformen hviler på skuldrene af den militære minister Dmitry Milyutin. Tæl og Marshal foreslog et lovforslag, der ville helt ændre klagesystem. Reformen fandt sted i 1874. Under hendes tilstand til helt at opgive forældet og ineffektivt system af Peters appel.

Annuller værnepligten ført til fremkomsten af universel værnepligt. Nu hele den mandlige befolkning i Rusland har nået en alder af 21, var det for at tjene i hæren. Gone udelukkelse sociale grunde. Repræsentanter for alle klasser måtte tjene 6 år, hvorefter yderligere 9 år, de var i reserve i tilfælde af krig.

Desuden organiserede milits. Det består af den allerede er blevet forkyndt i den regulære hær. Betegnelsen af militsen var 40 år. Annuller værnepligten også bragt ændringer for medlemmer af familier med et lille antal børn. Hvis forældrene havde en søn, han ikke kalde hæren. Samme regel påvirket eneste forsørger i familien, hvis faderen er død, og huset forblev små brødre og søstre. Den ene eller den anden måde, men skæbnen for en værnepligtig i tvister løses individuelt.

fordele

I tilfælde af alvorlige finansielle situation og manglen på penge i familien af den unge mand fik en toårig udsættelse. Stand til at tjene senere og dem, der har haft helbredsproblemer. Dette er bestemt af Kommissionen. Også drevet et system, hvor mænd er uddannet, kunne få en kortere levetid. Hvis rekruttere uddannet fra folkeskolen, han måtte blive i hæren i 4 år; byens skole - 3 år; Han modtog en videregående uddannelse - et og et halvt år. Der var fordele for dem, der kommer til at tjene frivilligt, efter sin eksamen fra universitetet. I dette tilfælde er levetiden reduceret, selv til det halve.

Opkaldet af etniske minoriteter

Annuller værnepligt medtaget nogle ændringsforslag, der vedrører rekruttering af oprindelige folk i fjerne egne af imperiet. Befolkningen i Kaukasus og Centralasien var ikke omfattet af militærtjeneste. I modsætning hertil blev lignende fordele annulleret for de sibiriske folkeslag og etniske minoriteter i de nordlige provinser. Før der var afskaffelsen af værnepligt, de ikke tjene i hæren.

Den indbyggere i Kaukasus (for det meste muslimer) måtte betale en særlig skat. Som planlagt af reformatorerne, han kompenseret for deres fravær i hæren. berørte Denne ændring af Kalmyks, Nogais, tjetjenere, kurdere, Yazidis, og så videre. D. Enestående var situationen med osseterne. En del af de mennesker, bekendte sig ortodoksi, den anden halvdel - islam. Osse-muslimer tjente som kristne, men de var i hæren på favorable vilkår. På bekostning af ordinære genopfyldes Terek Cossack Host. Denne annullering har værnepligt. Alexander 1 på et tidspunkt forsøgte at gennemføre en sådan reform med fokus på de interesser af befolkningen i de nye lander i imperiet. Ikke desto mindre er sket ændringer kun i sin navnebror-nevø.

territoriale karakteristika

Til hjælp for hæren bemanding område af det russiske imperium blev delt i tre zoner. Den første blev kaldt den Store russisk: det russiske befolkning var mere end 75% af den samlede befolkning. Den anden var en blandet etnisk område, hvor indfødte etniske minoriteter levede. Det tredje afsnit - malorossky. Der var ikke kun russisk, men også ukrainere og hviderussere.

Annuller værnepligt og overgangen til vsesoslovnoy værnepligten var præget af et nyt system med bemanding regimenter. Nu hver hær detachement er kun fra rekrutter en bestemt territorial enhed, som f.eks amtet. Undtagelsen fra denne regel var den teknik, kavaleri, samt numerisk små vagter. Disse ændringer omfattede afskaffelse af værnepligten. Hvem afskaffet det gamle system, nu ved du: Alexander II. Han ønskede at gøre hæren mere effektiv. Dette skyldtes en smertefuld nederlag i Krimkrigen, som blev underskrevet efter den ydmygende fred i Paris.

effektiviteten af reformen

Reformerne har vist deres favør allerede i 1877-1878., Når konflikten brød ud med Det Osmanniske Rige. Bulgarere, der levede under reglen om tyrkerne, krævede uafhængighed og begyndte at gøre oprør. De blev støttet af Rusland. Hylder, komplet med de nye regler, krydsede Dnjepr og held kæmpede mod tyrkerne. Dette hjalp bulgarerne at opnå selvstændighed.

I provinsen i mange generationer ventede vi for afskaffelse af værnepligten ske. Datoen for denne begivenhed var glade for bønderne. Nu er familien ikke fratages en forsørger, som var for livet til at forlade for at tjene i hæren. Tværtimod nu soldaterne vendte tilbage til den stadig aktive alder. De hjalp deres forældre på gården, og senere selv udviklede økonomier bagland. Det nye system med værnepligten varede indtil Første Verdenskrig og faldet af monarkiet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.