TravelingFlyrejser

Tu-414: Russisk fly til russiske forhold

Russisk fly industri er en af de ældste i verden. Vores fly er originale og ofte ikke har analoger i udlandet. Klima og vejrforhold i forskellige dele af Rusland ført til behovet for maskiner, der er blevet tilpasset til russiske realiteter. Så der var en Tu-414 for den indenlandske civil luftfart. Dette er ikke bare et fly, er det en fordel forslag til udvikling af lufttrafikken i Rusland.

Regionale fly af russiske standarder

Hvad er de regionale jetfly? Dette frem for alt mid-range og kortrækkende skibe. Oftest de er små. Som regel er de udstyret med turboprop-motorer og ikke har den største reserve. Dette fly ikke passer ind i en sådan ramme, det er unikt.

I Den Russiske Føderation, at begrebet "regional", "lokal", "nabo" har en lidt anden betydning end i Europa. Rusland - et stort land, og den næsten civil luftfart fly, samt mellemdistanceraketter fartøjer har en tilstrækkelig stor gangreserve, der ikke er udstyret med turboprop og turbojetmotorer og er i stand til at udvikle en meget høj marchhastighed. Hertil kommer, vores fly er forskellige strukturelle styrke og er i stand til at lande på flyvepladser af forskellig kvalitet. Fartøjerne skal flyve godt i dårligt vejr og modstå betingelserne i Sibirien og langt mod nord regioner. Tu-414 opfylder alle disse parametre.

Den er udstyret med to turbojetmotorer, som er i stand til hastigheder op til 800 km / t, hvilket er sammenligneligt med den hastighed af store langdistanceflyvninger passagerskibe. Han er i stand til at flyve en afstand på op til 8000 km, hvilket er meget for den nærmeste regionale luftfart. Han kan ikke bare flyve, men også til at manøvrere i de mest vanskelige vejrforhold, men som alle fly Tu. Aircraft egenskaber gør det muligt at foretage en vellykket landing på den forberedte precoat eller endda is flyveplads, hvis nødvendigt. Disse er placeret primært i den arktiske region, og flyvninger til at finde sted meget sjældent. Men den mulighed ligger i flyet, strukturelt.

Alt afhænger af den indvendige indretning

Tu-414 - universel plan. Interiør layout kan ændres efter eget valg. Hvor antallet af passagerer, som det kan rumme afhænger af afstanden af sin flyvning uden optankning. Så med fulde tanke brændstof og 72 passagerer og besætningsmedlemmer på flyet kan flyve kun 3500 km, hvilket også er en hel del for luftfartøjet nær fly.

Maksimal rækkevidde (8000 km) er relevant for en særlig modifikation af fly, som forvandler passagerskibet til en privat virksomhed jet. For repræsentanter for offentlige myndigheder er der en særlig modifikation af fly - Tu-414 administration. Det pladser erstattet af en langt mere komfortabel, og perlen masse ekstremt lettet. Et lille antal pladser i bestyrelsen, design let, kraftfulde turbojetmotorer og stor brændstof kapacitet gør det muligt at flyve meget lange afstande. Det samme gælder for de særlige, stykke modeller for velhavende forretningsmænd.

Kontinuitet og rationalitet

Vedligehold og service på fly, hvor en række unikke systemer og komponenter, er meget dyrt. Det er lettere, når et fly er baseret på en anden populær model. De fleste af de komponenter og systemer er udskiftelige, og der er ikke behov for at bygge yderligere kapacitet. Tu-414 er efterfølgeren til Tu-324. Dette i høj grad forenkler fremstillingen og vedligeholdelsen af fly. Mange steder ikke kun kompatible, men også helt analoge. Lignende airplane kontrol og en høj grad af ensartethed i cockpittet gør det muligt at reducere den tid og udgifter til omskoling af piloter på denne proces. På grund af karakteren af skabelsen produktionskapacitet er langt billigere.

et enkelt miljø

Udvikling og produktion af alle familier er involveret Tu Tupolev. Dette er en unik virksomhed. Ligesom mange af verdens ledere aeronautisk ingeniør, i vores udvikling af CB skibe starte fra bunden. Markant og unikke fly gør det til et af fundamenterne i russisk suverænitet og uafhængighed.

Historien om virksomheden ikke er en nem og interessant. Dette er ikke et af de selskaber, som har specialiseret sig i produktion af civile fly. Dette er til dels en militær virksomhed. History of the Design Bureau begyndte med snescootere til den Røde Hær, og den fortsatte produktion af kampfly. De første succesfulde modeller af militærfly skete i Anden Verdenskrig og er blevet kopieret fra en amerikansk B29. Yderligere fly selskaber var unikke indenlandske udvikling, herunder civile, der er udstyret med turbojetmotorer.

aktuelle realiteter

I øjeblikket Tupolev går igennem svære tider. På grund af fejl i manualen og positionere virksomheden CB det er stærkt afhængig af statstilskud. Virksomheden årligt kommer til nettotab og er urentabel. Selv for de regionale flyselskaber russiske Airlines fly foretrækker udenlandske producenter, dette skyldes det faktum, at russerne ikke har tillid til russiske flyindustri. KB billede undermineret, og eksistensen af et konkurrencepræget internationalt marked kræver en seriøs arbejde på positioneringen af virksomheden, har brug for en moderne marketing kampagne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.