FormationHistorie

"Unionen af de tre kejsere": formalitet eller behov for udenrigspolitikken?

Slutningen af det nittende århundrede i Europa var præget af store statslige-territoriale og geopolitiske ændringer, som følge af et nederlag for Frankrig ved Preussen opstod omfattende og kraftfuld tyske rige, svagere blev Det Osmanniske Rige, som stadig domineret de betydelige jordbesiddelser. Alle disse faktorer har tilskyndet Rusland til at søge mulighederne for at styrke sin position på den internationale arena. En konsekvens af denne forskning var oprettelsen af "Unionen af de tre kejsere".

Europa ved slutningen af det nittende århundrede

Begivenheder for den sidste tredjedel af det nittende århundrede, bragt i udenrigspolitik det russiske imperium, den konstant bekymring for deres sikkerhed og indflydelse. Efter nederlaget i Krimkrigen, landet afstand fra en stor europæisk politik og fokuseret på at løse interne problemer. Det givet resultater - gradvist øget sin økonomiske og militære muskler. Men modstandere er ikke i søvn. Som et resultat af den hurtige fransk-preussiske krig, Frankrig midlertidigt ophørt med at eksistere som en stærk og indflydelsesrig stat, og Rusland kom op at vestlige grænser en kraftfuld og aggressiv uddannelse - det tyske rige. Virkeligheden pegede på muligheden for dannelsen af det østrig-tyske alliance, hvilket yderligere kunne komplicere situationen i vores land. Regeringen i Alexander II var godt klar over denne trussel. Forsøger at undgå det, har russiske diplomati udviklet en feberagtig aktivitet. Aktive trepartshøringer af udenrigsministre og monarker selv viste til verden "Unionen af de tre kejsere" i 1873.

Betingelser for kontrakten og dens essens

Så formelt Rusland, Tyskland og Østrig-ungarske kejserrige indgået en koalition, men hvis man ser nøje i detaljer i de kontraktbestemmelser, bliver det klart for hende det meste deklarativ. Faktisk har denne alliance giver kun tre sider lover at fjerne deres forskelle ved hjælp af rådgivning, mens den fjerde side trussel for aggression at udarbejde en køreplan. Som det ses, var ingen af parterne ikke er bundet. Men hver side, kommer til at gøre visse indrømmelser, forfølge deres mål. Rusland ville få en udsættelse for sin vigtigste allierede i Europa - Frankrig, og ikke holdes som gidsel til den tysk-østrigske alliance, Østrig-Ungarn håbede ved hjælp af denne aftale for at styrke sin position i Balkan-halvøen. Tyskland planlagt af denne aftale til at sikre en plads sag mod Frankrig. Det videre forløb historie viste ephemerality af alle forventninger. I 1875 var der en forværring af Franco-tyske relationer, Tyskland var ved at straffe uforsonlige nabo, men Rusland har sagt, at det ikke vil tillade re-nederlag i Frankrig. Dette gjorde det muligt Bismarck til ærgrelse kaldet "Unionen af de tre kejsere" tom og ubrugelig stykke papir.

Uoverensstemmelser parter i aftalen

I modsætning til alle forventninger, har denne forening eksisteret i lang tid, hvilket giver endnu og spøgelsesagtige, men stadig fred i Centraleuropa. I slutningen af 70-erne af det nittende århundrede, er forholdet mellem Tyskland og Rusland stadig mere fjendtlig. Ekstern sikkerhed for venskab og sympati til vores land fra tyskerne på kant med virkeligheden, det forårsager irritation og fjendtlighed i St. Petersborg mod Berlin. Alexander III på tidspunktet for tronbestigelse har oplevet vedvarende anti-tyske følelser. På trods af disse synspunkter, den nye kejser gik at forlænge kontrakten. De punkter i den nye aftale var det forbehold, at i tilfælde af krig med Det Osmanniske Rige 's neutralitet er bestemt af særlige aftaler, bør hypotetiske ændringer i grænserne for Sublime Porte kun ske med samtykke fra alle parter i koalitionen. "Unionen af de tre kejsere" 1881-1894 år var under en grundlæggende idé om inddæmning af tyskerne og østrigerne, for i det øjeblik Rusland andre mere effektive måder bare ikke var

Ændringen i den geopolitiske situation

I mellemtiden har magtbalancen ændret. I 1882, Tyskland, Italien og Østrig-Ungarn indgået en militær-politisk alliance, gik over i historien som "tripelalliancen". Denne koalition kræver udtrykkeligt parterne har indgået det til militær støtte med alle midler. Den første alliance var rettet mod den franske, i den anden - mod Rusland, Balkan, rivaliseringen med Østrig-Ungarn blev mere og mere akut. I St. Petersborg, er det godt forstået, så i 1887, gik vores land, at der indgås en hemmelig traktat med Tyskland. Den såkaldte "Genforsikring traktaten" meningen neutralitet i tilfælde af krig med et tredjeland, men det blev aftalt, at dette ikke gælder for sager om fransk-tysk og russisk-østrigske krig. Således "Unionen af de tre kejsere" udmattende en positiv ressource.

På tærsklen til en storkrig

Disse aftaler var for det russiske imperium midlertidig. I de tidlige 90-erne af det XIX århundrede var det utænkeligt for Europa begivenhed - den absolutistiske Rusland lavet en alliance med republikanske Frankrig. Diplomatisk afdeling fortsatte sondering mulige måder tilnærmelse med Storbritannien. I de fleste "elskerinde af havene," godt klar over, at den politik, splendid isolation kommer til en ende, og at de har flere interesser med Rusland, i stedet for med det østrig-tyske blok. Langvarige diplomatiske forhandlinger mislykkedes, så der var en anden militær-politisk blok "Entente", herunder Rusland, England og Frankrig. Ikke desto mindre har "Unionen af de tre kejsere" spillet en historisk rolle i at bevare freden i Europa, den sidste tredjedel af det XIX århundrede

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.