FormationHistorie

Tyske Forbund (1815 - 1866)

Forbund kaldet "Tysk Union" varede lidt mere end 50 år. Det var et forsøg på at holde et kompromis mellem de mange tyske stater.

BAGGRUND

For de fleste af sin historie, blev Tyskland delt i mange fyrstendømmer, hertugdømmer og kongeriger. Det var på grund af de historiske elementer i udviklingen af disse områder. I X-tallet blev det skabt det Hellige Romerske Imperium. Den samler alle de tyske stater, men forskellige stater i det nød autonomi.

Over tid, kejserens magt blev svagere, og i begyndelsen af det XIX århundrede i Europa brød Napoleonskrigene, som til sidst viste den manglende effektivitet i det gamle system. Francis II abdicerede i 1806 og blev en østrigsk guvernør. Desuden ejede han store områder i Centraleuropa: Ungarn, Tjekkiet, Kroatien og så videre ..

Nord for Østrig, er et stort antal små stater, samt Kongeriget Preussen, der blev den vigtigste rival i Østrig. Efter Napoleon blev besejret, monarker fra hele kontinentet mødtes i Wien i 1814 for at diskutere fremtiden verdensorden. Det tyske spørgsmål var en af de vigtigste, fordi det Hellige Romerske Rige, de facto, ikke længere eksisterede.

Afgørelsen fra Wienerkongressen

Ved afgørelse af Wienerkongressen, 8 juni, 1815 tyske Forbund blev etableret. Det var en Forbund - foreningen af uafhængige stater. De havde alle en fælles tysk identitet. En stor rolle i skabelsen af det Forbund har spillet en østrigsk diplomat Klemens Metternich.

grænser

Grænserne for den tyske forening inkluderet 39 medlemmer. Alle af dem var formelt lige, trods det faktum, at herskerne i titlerne adskiller sig markant. Tysk alliance omfattede østrigske kejserrige, riget - Bayern, Württemberg, Hannover, Preussen, Sachsen, samt mange fyrstendømmer. Vi var deri, og den urbane republik (Bremen, Hamburg, Lübeck og Frankfurt), at hele middelalderen og moderne tid nydt privilegier ydet af Kaiser.

Den største land - Preussen og Østrig, også ejede jorder, som de jure ikke en del af det tyske Forbund. Det var den provins, hvor andre mennesker levede (ungarere, polakker, og så videre. D.). Hertil kommer, at oprettelsen af det tyske Forbund fastsætter den særlige status for de tyske områder, der var i de andre stater. For eksempel er den britiske krone holdes stille og kongeriget Hannover. Den herskende dynasti var i London, han har arvet fra sine slægtninge.

politiske funktioner

Det blev også skabt af repræsentative organ for den tyske Forbund - Union møde. Der deltog repræsentanter for alle medlemmer af forbund. Siden mødet i session i Frankfurt, blev denne by betragtes som en formel sammenslutning af kapital. Antallet af repræsentanter for staten afhang af dens størrelse. Således i Østrig havde den mest autoritet i menigheden. I dette tilfælde er det repræsentative organ sjældent mødt i fuld styrke, og aktuelle emner kunne løses, og et lille antal stemmer.

Oprettelse af Det tyske Forbund var nødvendigt først og fremmest små stater, som ønskede at beholde den samme position, som den var før Napoleons invasion. Europæisk krig blandes grænse inden for Tyskland. Napoleon skabte marionet tilstand, der varede ikke længe. Nu små fyrstedømmer og gratis byer, efterladt uden beskyttelse af øverste magt i skikkelse af kejseren af det hellige romerske rige, forsøger at beskytte sig mod aggressive naboer.

Tyske Forbund i 1815 var præget af en stor variation af politiske former. Nogle af hans regering til at leve under enevælde fortsatte, mens andre har repræsentative organer, og kun i de enheder, har sin egen forfatning, hvilket begrænser strømmen af monarken.

Revolution i 1848

Under eksistensen af det tyske Forbund i det område af dens medlemsstater startede den industrielle revolution og den økonomiske genopretning. Som et resultat heraf forringet tilstand proletariatets, som var en af årsagerne til 1848 revolution. Populære demonstrationer mod regeringen på samme tid fandt sted i mange andre lande, herunder Frankrig. I Østrig revolutionen havde også den nationale karakter - ungarerne krævede uafhængighed. De blev kun brudt efter redningen af de kejserens tropper ankom russiske monark Nicholas I.

I andre tyske stater revolutionen i 1848 førte til en liberalisering. I nogle lande har vedtaget en forfatning.

Østrigsk-preussiske krig og opløsningen

I løbet af årene, er forskellen i den økonomiske udvikling mellem de forskellige medlemmer af alliancen kun vokse. De mest magtfulde lande begyndte at Preussen og Østrig. Det handler om tvisten mellem dem - om, hvem vil blive forenet Tyskland. Det tyske folk i stigende grad ønsket at forene i en enkelt stat, som i alle europæiske lande.

Tysk alliance kunne ikke indeholder disse modsætninger, og i 1866 brød den østrigsk-preussiske krig. Wien og Berlin har besluttet at løse deres tvist med våbenmagt. Hertil kommer, på siden af Preussen fungerede som Italien, der ønskede at komme til Venedig, tilhørte Østrig, og afslutte deres egen forening. Små tyske stater blev delt, og stod på hver sin side af barrikaderne.

Preussen vandt krigen takket være den økonomiske overlegenhed over sin rival. Det største bidrag til succesen gjorde den legendariske kansler Otto von Bismarck, i mange år, fører en politik om at styrke landet. Preussiske sejr førte til, at den tyske Union ophørte med at være relevant. Han opløste august 23, 1866 en måned efter krigen sluttede.

I stedet er det Preussen skabte nordtyske Forbund, og det tyske kejserrige blev etableret i 1871. Den omfattede alle de tyske lande, herunder regenereret efter krigen med Frankrig. Østrig også udeladt af disse begivenheder og blive en dobbelt monarki - Østrig-Ungarn. Begge imperier blev ødelagt efter Anden Verdenskrig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.