SundhedSyn

Moskva, Morozovskaya hospital: oftalmologi afdeling (anmeldelser)

Morozov-hospitalet, hvis oftalmologiske afdeling nu betragtes som et af de førende centre, blev grundlagt i begyndelsen af det 20. århundrede af den berømte købmand af den første guild, ejeren af fabrikkerne Vikula Eliseevich Morozov. Oprindeligt havde den en smitsom afdeling. Med tiden er den medicinske institution steget støt. Der var flere og flere nye profiler. Det var på grundlag af dette hospital, at den første afdeling for oftalmologi blev åbnet, samt øjenklinikken.

Hidtil er Morozov hospitalet den største medicinske institution på flere niveauer. Den indeholder 24 rum, designet til 1020 senge. Desuden opererer den sytten profilafdelinger og syv yderligere tjenester, en polyklinisk, et oftalmologisk sanatorium og en skole. Hvor er Morozov børnehospitalet (oftalmologi afdeling er betalt)? Adressen er vist nedenfor.

Mere end halvdelen af sygehusets personale er førsteklasses læger, fire af dem er velfortjente læger. De har mange års erfaring og praksis med at genskabe visionen selv i de sværeste tilfælde. Centret udfører den nyeste diagnostik, innovative metoder til behandling og rehabilitering anvendes.

Mange er interesserede i placeringen af Morozov Børnehospital, den oftalmologiske afdeling. Adresse: 119049, Moskva, 4. Dobrininsky pr., 1/9.

Hvem leder?

Morozov børnehospital (oftalmologi afdeling) er under ledelse af en læge af højeste kategori, en kandidat i medicinsk videnskab. Sci., Assisterende professor i Institut for Pædiatrisk Oftalmologi af Det Pædagogiske Fakultet for RSMU Tumasyan Alexander Rafaelovich.

Ophthalmologiavdelingen ved Morozov-hospitalet fungerer både i en stationær og en dagstilstand.

Afdelingen gennemfører hastende planlagte kirurgiske indgreb og terapeutisk behandling af børn i forskellige aldre, der er skadede eller har fødselsskader.

Morozov Børnehospitalet åbnede en oftalmologisk afdeling i 1954. Grundlæggeren af tjenesten var professor BA Tokareva. Hun var organiseret en lille øje afdeling. I løbet af sin eksistens er den blevet udvidet betydeligt, og i dag omfatter en øjenstudie i adgangsafdelingen, et hospital for 80 senge, en operationsblok, en ambulant klinik og et børns specialiseret sanatorium på Vernadsky Prospekt.

Hovedfordele ved hospitalet

Hvad er fordelene ved at behandle et øje i en institution som Morozov hospitalet? Ophthalmology afdeling hjælper børn af forskellig aldersgruppe. Højt niveau af lægeres kvalifikationer og tilstrækkelig rehabilitering tillades at reducere alvorlige resultater efter øjenskader. Det er meget svært at liste alle typer af tjenester.

Modernisering af sundhedspleje gav mulighed for at yde lægehjælp til børn fra barndom til 18 år.

Morozov Children's Hospital (oftalmologi afdeling), hvis anmeldelser er de bedste, er udstyret med det nyeste tekniske udstyr, ejer en multilevelteknik til at udføre operationer for øjnene, udfører næsten hele rækken af tjenester til løsning af oftalmologiske problemer.

Det skal bemærkes, at der er en vis forskel mellem centrum og resten af den offentlige og private sektor.

Faktisk vil ingen russisk institution tilbyde barnet en sådan enestående syntese af den uvurderlige praktiske oplevelse af velkendte oftalmologiske klinikker i vores land.

Dette skyldes, at personalet på klinikken suppleres af førende specialister fra disse berømte medicinske centre. I det videnskabelige og praktiske segment er RNIMUs afdeling for øjensygdomme im. NI Pirogov.

Hvad omfatter ophthalmologicenterets struktur?

Ophthalmology service består af:

 • Institut for oftalmologi og mikrokirurgi i øjet, medvirken i øjets nederlag og kredsløb;
 • Neonatologisk afdeling af øjets neurologi;
 • Mikrokirurgi til spædbørn;
 • Oftalmologisk center for diagnostik og konsultationer.

Department of Eye Microsurgery tilbyder 30 senge.

Centrets personale er højt professionelle specialister inden for øjenlidelser. De var i stand til at yde effektiv hjælp til mange patienter.

Ledende personale

Hovedet på den oftalmologiske tjeneste er Ovchinnikova Anna Vladimirovna. Over 20 år arbejdede hun under tilsyn af akademiker SN Fedovov, var leder af afdelingens forskningsarbejde. Afdelingen ledes af Ph.D. Kononov Leonid Borisovich.

Praktisk aktivitet af læger bruger innovative metoder udviklet i førende forskningsinstitutter i Rusland. De har ingen analoger. Hvert år udfører hospitalet mere end 750 operationer ved hjælp af høje teknologier og de nyeste materialer.

Hovedområdet for klinikker er mikrokirurgi. Apparatets udstyr spiller en enorm rolle. Læger får en enestående mulighed for at udføre operationer ved hjælp af et kirurgisk mikroskop og andre innovative instrumenter og instrumenter.

Afdelingens personale udfører konstant aktiv videnskabelig aktivitet. Læger deltager aktivt i forskellige konferencer og specialiserede kongresser, giver masterklasser, øger deres videnniveau.

Hvilke ydelser tilbyder hospitalet?

Morozovskaya hospital (oftalmologi afdeling), hvis telefon er angivet nedenfor, tilbyder en øjeblikkelig undersøgelse af øjet gennem ultralyd, behandling med en kirurgisk laser. For ikke så længe siden begyndte elektrofysiologilaboratoriet at fungere, som er udstyret med den nyeste teknologi. Det gør det muligt at bestemme graden af læsion af optisk nerve og nethinden.

På grundlag af den mest magtfulde base fungere Opholdsministeriet for Det Pædagogiske Fakultet for det russiske statsmedicinske universitet under ledelse af professor EI Sidorenko.

Medicinske institutionens stærke potentiale giver dig mulighed for at stille præcise diagnoser og giver en frugtbar behandling. På baggrund af afdelingen er der plads til øjenproteser samt et kontor til overvågning af premature babyer, der lider af retinopati.

Hvad er den primære opgave at udskille?

Hvad er målene for Morozov hospitalet? Ophthalmology afdeling beskæftiger sig med diagnose og behandling af børn med forskellige sygdomsforløb.

For dem er det muligt at rangere:

 • Brænder og sår med skader på lakrimale kanaler. De elimineres ved en konservativ eller en operationel metode. Plastic rekonstruktion operationer anvendes også.
 • Tilstedeværelsen af fremmedlegemer i øjets skaller, godartede formationer i kredsløbet. Kirurgisk indgreb anvendes.
 • Endophthalmitis, som anvendes som kirurgisk indgreb og konservativ behandling.
 • Strabismus, hæmofthalmus, abscess og phlegmon, defekter i øjenlågene. Operativ behandling er vist.
 • Fremgang af myopi Operationen vises ved hjælp af en sclera donor og et specielt rør af kollagen.
 • Glaukom, som kræver kirurgisk indgreb med brug af specielt eksplanterende dræning.
 • Katarakt, der kræver kirurgisk indgreb med brug af implantater og kunstige linser, om nødvendigt.
 • Aftagning af nethinden. Kirurgi med silikone anvendes.
 • Indsnævring af lacrimal kanal, der kræver konservativ eller kirurgisk indgreb.
 • Subatrofi af øjet. Operativ behandling med implantatindsættelse eller enukleering anvendes.
 • Betændelse i øjnene og nærliggende væv (dacryoadenitis, conjunctivitis, blepharitis, byg, chalazion, keratitis, scleritis, abscesser og phlegmon).
 • Dystrofisk nederlag i øjnene (keratopati, uveipati, chorioretinal dystrofi, hornhindeopacitet).
 • Neuro-oftalmologisk patologi (neuritis, atrofiske processer i optisk nerve).
 • Vaskulære sygdomme (retinopati af prematuritet, optisk neuropati, angiopati).
 • Øjenforstyrrelser generelt patologiske processer i somatik, hormonforstyrrelser, respiratoriske sygdomme, blodsygdomme.
 • Patologiske ændringer i linsen.
 • Glaukom.
 • Vitreoretinal patologisk proces med retinal losning.
 • Ændringer i øjets væv efter skade med hele mængden af genopbygningsforanstaltninger.
 • Korneas patologi.
 • Ændre alder af en medfødt karakter.
 • Bryde af kredsløbets vægge.
 • Godartet tumor
 • Strabismus.
 • Nærsynethed.

Tjenester mod gebyr

Hvad giver oftalmologi afdeling på Morozov hospitalet? Den betalte adskillelse takket være indsatsen fra centrets ledelse gør ikke kun rådgivning, men også en præcis diagnose af øjets tilstand.

Centret er udstyret med temmelig sjældent udstyr, som ikke er tilgængeligt i andre medicinske institutioner. Der er endda en computer tomografi, der udfører tredimensionel analyse af strukturerne i det forreste okulære segment. Konsultationer udføres af erfarne læger.

Hvilke regler fremlægger den oftalmologiske afdeling på Morozov hospitalet? En betalt afdeling kan kun besøges, hvis barnets forældre har fået en skriftlig ansøgning om afslag på fri offentlig sundhedsforsikring. Det er obligatorisk.

Hvordan tilmelder jeg mig til en konsultation med en institution som Morozov Children's Hospital (oftalmologi afdeling)? Telefon: (495) 959-88-00; (499) 236-35-69; (499) 237-20-82.

Privat behandling involverer en lang række forskellige tjenester. Hvad giver Morozov hospitalet? Den oftalmologiske afdeling, hvis betalte ydelser skelnes af et højt niveau, kan være som følger:

 • Pleopto-ortoptisk behandling, der anvendes til strabismus og amblyopi;
 • Et udvalg af passende kontaktlinser til børn i alle aldre, herunder premature spædbørn;
 • En høring, der indebærer at diskutere måder at behandle sygdommen af tre højt kvalificerede specialister.

Hvem behandles i afdelingen?

En tredjedel af patienterne er børn, der har traumatiseret deres øjne. Disse er læsioner af et kedeligt tegn og forbrændinger. Der er en stor procentdel af skader fra kugler af en kinesisk pistol og nytårs brandskærere.

Hvem udgør den anden gruppe af patienter?

Den anden kategori af patienter er børn, der lider af strabismus, progressiv nærsynthed, tumorer af godartet natur, glaukom, medfødt katarakt, sygdom i lakrimale kanaler.

Efter kirurgisk indgreb for at fjerne strabismus, sendes børn til et specialiseret ophthalmologisk sanatorium, hvor deres rehabilitering udføres.

Hvem er den tredje gruppe af patienter?

Den tredje gruppe af patienter omfatter børn med terapeutisk patologi. Disse er inflammatoriske processer i øjnene og hornhinden, patologiske processer af en medfødt karakter, der ikke kræver kirurgisk indgreb.

Undersøgelse af børn med retinopati

I dag er flere og flere gange patienter i øjenhospitalet præmature spædbørn, der er ramt af retinopati. Babyer står over for en sådan komplikation som tab af syn. Grundlaget for sygdommen er retarderingen af nethinden. Tidligere blev det antaget, at årsagen til sygdommen er et længerevarende ophold hos børn født før sigtet i et miljø med et højt iltindhold. Dets skadelige virkning er bevist af medicin. Retinale skibe begynder at udvide og trænge ind i glaslegemet og linsen, hvilket bidrager til gennemsigtigheden af gennemsigtige medier.

Udviklingen af metoder til behandling af sygdommen involverede medarbejdere i afdelingerne. I stigende grad anvendes metoden til cryoapplikation (anvendelse af kulde i sygdommens første fase) og vitrektomi (fjernelse af glaslegemet og implantationen).

Men retinopati har dybere rødder. Sygdommen er tæt forbundet med underudviklingen af barnets højere nervesystem. Det er realistisk at opnå gennemsigtighed i medierne, men hjernebarken vil ikke sende nerveimpulser. Dette problem er en stor udfordring.

Hvordan behandles patienterne?

Indlæggelse af patienter udføres i overensstemmelse med de grundlæggende bestemmelser om obligatorisk sygesikring. Som det blev nævnt, betaler morozovskaya hospitalet (oftalmologi afdeling) behandling kun med skriftligt afslag fra forældrene til barnet fra at bruge gratis forsikring.

Hvilke dokumenter skal jeg give?

Inspektion af børn med alvorlige øjenskader i afdelingen udføres efter aftale.

Følgende dokumenter skal indsendes:

 • Henvisning fra et dispensationscenter til børn eller en gren
 • Et uddrag fra en øjenlæge
 • Et fødselsattest eller et barns pas.

Hvis patienten er bosiddende i Moskva, kan de nødvendige dokumenter videresendes til institutionen via e-mail på morozko@mail.ru

Anmeldelser om hospitalet

Hvordan husker morozov hospitalet patienters forældre? Ophthalmologiafdelingen, hvis anmeldelser er positive, giver et kvalitativt behandlingsniveau. Dens specialister har et højt niveau af professionalisme og yder effektiv hjælp til øjenlidelser af forskellig grad af kompleksitet. Patienterne får maksimal opmærksomhed. Lægerne er venlige og høflige.

Til de ulemper ved service, ifølge mange, kan du henvise til de store køer. Men det er helt forståeligt, da alle har ambitioner om at komme til erfarne, kyndige læger.

Ved diagnosticering af sygdommen anvendes de nyeste tekniske midler. Hver patient behandles individuelt. Ud over alle ovennævnte har hospitalet et sanatorium til børnehabilitering.

Mange forældre bemærker, at Morozov hospitalet, den oftalmologiske afdeling hjalp med at få deres børn ud af den mest tilsyneladende håbløse situation. Specialister kunne genskabe syn for børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.