LovStat og lov

Afskaffelsen af pensioner til arbejdende pensionister: detaljer

Afskaffelsen af pensionen - det er det, der er så ofte diskuteret i Rusland. Krisen gør undertiden gå til risikabel adfærd. Det største problem er mangel på midler i statskassen. Derfor er det nødvendigt at tænke, hvordan man kan spare lidt penge til staten behov med minimal afbrydelse for offentligheden. I Rusland, ikke for første gang diskuterede pensionsreform. Hvad siger de i regeringen i dette spørgsmål?

Myte eller virkelighed?

Den første ting du bør være opmærksom - det er virkeligheden i diskussionerne. Nogen siger, at ophævelsen af pensioner til personer, der i øjeblikket arbejder, er en skrøne og en myte. Nogle tror faktisk, at betalinger til pensionister kan stoppe.

Som tingene er i øjeblikket? Var der et dekret underskrevet? Afskaffelsen af pensionen - det er et meget alvorligt skridt. Derfor er der mange spørgsmål om sagen. På nuværende tidspunkt ingen dekret om fuldstændig afskaffelse af pensionsydelser ikke. Men bør ikke betragtes som myten om en sådan diskussion. Efter de ændringer af pensionssystemet er faktisk meget aktivt diskuteret.

Uden forsikring del

Afskaffelsen af pensioner til arbejdende pensionister - det er, hvad der forårsager en masse frygt og bekymring. Efter alt, alderdom er en meget sårbar øjeblik i alles liv. Derfor er mange selv i pensionsalderen arbejder. Nogen er i stand til at spare penge, og nogle arbejder bare for at brødføde sig selv. Er det muligt at forlade befolkningen uden støtte i deres alderdom?

bør ikke bekymre dig for meget. Efter alt, helt uden støtte fra folk i pensionsalderen ingen vil forlade. I Rusland er der flere muligheder for diskussion. For eksempel har mange mennesker siger, at ophævelsen af pensionen kun vil gælde for forsikring betalinger. Mennesker, der er ud over pensionsalderen arbejder stadig kan stoppe betale pensionsforsikring. Denne teknik vil hjælpe med at rejse en masse midler til at støtte statens budget.

imod reglerne

Ikke desto mindre er det dekret om afskaffelse af pensionering - det er endnu ikke den virkelige lov. Han diskuterede bare. På trods af krisen, kan fjernelse af mindst én type af pensionsudbetalinger føre til en enorm vrede i befolkningen, og selv de stævner og oprør. Efter alt, overfører borgerne midlerne til pensionsfonden specifikt til alderdommen blev hvor man kan få pengene til deres eget indhold.

Afskaffelse af pensionsudbetalinger - det er også en direkte overtrædelse af forfatningen. Det faktum, at regeringen har forpligtet sig til et vist punkt at støtte sårbare mennesker i varierende grad. Og det er rigtigt, kan ingen tage væk. Derfor absolut ingen støtte til pensionister vil ikke forlade.

Men pensionsforsikring kan virkelig ren. Men betalingen af de handicappede, samt borgere, der står uden en forsørger, forlader. Vi bør ikke glemme den sociale pension. Det er også ingen har ret til at tage væk, det er en pligt for staten.

uden indeksregulering

Det viser sig, at man ikke kan være bange for introduktionen i 2016 i stedet for den handling, som afskaffelsen af pensionen. Den 1. februar i år, er bare mange pensioner ikke indekseret. Hidtil sådant dekret underskrevet i Rusland. Det vil hjælpe med at spare en masse penge. Og med alt dette betalinger til pensionister vil ikke stoppe.

Den 1. februar er 2016 indeksering af pensionerne forsikring suspenderet. Men resten af betalingen (f.eks sociale) vil indeksere med 4%. Som følge heraf vil kun nogle kategorier af borgere modtager en stigning i pensionsudbetalingerne.

Men indeksering ikke opsige forsikringen støtte af befolkningen. Og nu, et præsidentielt dekret betyder om afskaffelse af pensioner ikke finde sted. Det er endnu ikke udviklet et system i Rusland, hvilket vil bidrage til at løse dette spørgsmål uden alvorlige skader og utilfredshed i befolkningen.

Ikke for alle

Landet har aktivt fordømt pensionsreformen. Og afskaffelsen af pensioner til arbejdende pensionister - det er en af de vigtigste spørgsmål. På den ene side skal befolkningen fastholdes i alderdommen. Og så er du nødt til at betale pensioner. På den anden - arbejder pensionist demonstrere sin fulde ydelse. Det er derfor logisk at antage, at ekstra penge betalt af staten - det er ikke støtte fra befolkningen. Dette er de ekstra penge. Efter alt, kan livet for en pensionist ikke har råd til at gøre.

Den foreslåede dekret om afskaffelse af pensionsforsikring foreslår at begrænse kontantbetalinger. Men med visse betingelser. Nogle kategorier af borgere vil stadig være i stand til at modtage pensionsforsikring.

Det forventes, at den foreslåede dekret vil fratage forsikring betalinger kun for de pensionister, der modtager per måned mere end 83 000 rubler (eller mere end en million om året). Det vil sige, vil afskaffelsen af pensionen spredes meget velhavende borgere. Ja, i de fleste regioner i Rusland indkomst 80 000 - er over gennemsnittet.

Samtidig, som det er blevet sagt, sociale ydelser og pensionsudbetalinger vil ikke stoppe handicappede. Og efterladtepension, også. Denne metode vil ikke helt stoppe, men kun for at begrænse betalingerne.

de negative konsekvenser

Dekretet om afskaffelse af pensionering for visse kategorier af borgere - er ikke særlig god modtagelse. Hidtil i den form, hvori det præsenteres i regeringen, er det ikke egnet til brug. Efter dette trin, til trods for den delvise annullering af forsikring pensioner vil føre til en række negative konsekvenser. Hvad er det? En masse af dem. Derfor er vi først nødt til at arbejde ud af en god ændring. Og først derefter at indføre dem.

Hvad er de negative punkter kan følges, hvis det sker afskaffelsen af pensioner til folk, der, efter at have nået pensionsalderen fortsat at arbejde? Den første og mest indlysende - velstand løn i kuverter. Befolkningen vil være en stor fornøjelse at acceptere den "grå" og endda "sorte" betalinger. Og dette er kun for at forblive på niveau med liv, hvor de var inden indførelsen af ændringerne.

For det andet vil mange mennesker nægter at arbejde. Dette gælder især for dem, der, efter at afskedigelsen af en god pensionsudbetalinger vil blive sat i pensionsalderen. Derfor afskaffelse af pensioner til arbejdende folk - er endnu et katastrofalt træk for Rusland. Det vil føre til velstand "beskidte" indtjening, samt en mangel på personale i mange positioner. For eksempel inden for medicin eller uddannelse.

For det tredje vil nogle pensionister gå på arbejde i udenlandske virksomheder, men de vil have ret til at modtage forsikring pensionsudbetalinger i Rusland. Det vil sige, folk altid finde en vej ud af situationen - og hvordan man arbejder, og hvordan man får en velfortjent pension. Efter betaling til pensionsfonden i Rusland er ikke bare gjort så. Og du ønsker at få dem tilbage, når den tid kommer.

det er umuligt at indføre

Et andet problem, der kan forårsage et dekret om afskaffelse af pensioner til pensionister, der arbejder - det stævner og optøjer blandt befolkningen. I Rusland, leveomkostningerne for folk i pensionsalderen er højere end de sociale ydelser. Og så mange mennesker nødt til at arbejde for at støtte mig selv en normal levestandard.

I Rusland er det umuligt at annullere pensionsudbetalinger på de vilkår, som tilbydes. Under alle omstændigheder betyder indtil den obligatoriske støtte ikke nå eksistensminimum i landet. Ellers vil folk lige under fattigdomsgrænsen. Og det vil medføre en bølge af utilfredshed. Især af dem, der arbejder samvittighedsfuldt og at foretage betalinger til pensionsfonden i Rusland.

forskellige betingelser

Dekretet om afskaffelse af pensioner til arbejdende pensionister - det er ikke en myte, men ikke virkeligheden i øjeblikket. Som det er blevet sagt, er det nødvendigt at udarbejde et system, så det ikke forårsage meget skade på befolkningen. I det mindste øge den sociale støtte til eksistensminimum. Men i en krise at gøre dette er meget problematisk.

Du kan overveje en række betingelser og ophør af ansættelse af de respektive betalinger af forsikringsselskaber pensioner til arbejdende pensionister. For eksempel ikke foretage betalinger, hvis al indkomst afledt ældre person, overstiger leveomkostningerne i regionen.

tilbagevenden resultat

Nogle endda sige, at afskaffelsen af pensioner til arbejdende pensionister er meget reel død af landet. Hvorfor? I en krise, skal du eller anden måde genopbygge statskassen. Men hvis borgerne ikke vil være penge, og de sanktioner, ikke med nogen!

Arbejde pensionister, ligesom alle andre, yde bidrag til pensionsfonden. Og med deres indtjening tilbageholdt skatter. Derfor skatkammer af staten, trods alt, men voksende.

Hvis pensionister forblive uden forsikring pensioner, som det er blevet sagt, mange nægter simpelthen beskæftigelse. Og så generelt ingen yderligere midler vil ikke flyde ind i kasser af staten. Selv hvis vi overveje situationen med de "grå" løn, de penge vil stadig falde. Det viser sig, at afskaffelse af pensionen vil have den modsatte effekt. Ingen arbejdere - ingen gebyrer, ingen gebyrer - ingen genopfyldning af statskassen, som oprindeligt søgte.

uretfærdig beslutning

Alle ovenstående diskussion - det er ikke det værste. Den omstændighed, at ophævelsen af pensioner i Rusland for mennesker, der arbejder ud over pensionsalderen, over tid, kan blive en meget reel fænomen. Men så ville det være yderst uretfærdigt. Hvorfor? Hvis du ikke tager hensyn til de tidligere nævnte argumenter, bør vi være opmærksomme på nogle andre faktorer.

Nu russiske kvinders pensionsalder er 55 år for mænd - 60. Efter at borgerne har ret til at modtage en pensionsforsikring eller social. Det hele afhænger af anciennitet. forsikring betalinger er de mest almindelige.

Hvornår vil finde sted afskaffelsen af pensioner, ville det være urimeligt skridt. Ja, i Rusland aktivt diskuteret spørgsmålet om at øge pensionsalderen til 60 år for kvinder og 65 - for mænd. Hvorfor mange taler om uretfærdighed og hvad betyder en pensionsforsikring?

Alt fordi den gennemsnitlige levealder i landet. Mange af nutidens pensionister kan miste pension i princippet. Det er ikke til at leve op til det. Og dette er kun overvejer at hæve pensionsalderen. Det er én ting, når en person arbejder og får penge fra staten som en støtte, en anden - når kun gør bidrag til pensionsfonden i Rusland og ikke engang nå pensionsalderen. Penge simpelthen "brænde op" for sådan en borger.

Det viser sig, en slags uretfærdighed - en mand hele sit liv på at arbejde i god tro, er i overensstemmelse med den borgerpligt og staten og ikke tage det juridiske ansvar for at sikre, at befolkningen i alderdommen i større eller mindre grad.

Er der en betaling?

Hvad andet bør være opmærksomme på? Det er klart, at i denne fase, love og ændringer, der pålægger suspensionen af pension til arbejdende pensionister ikke har nogen plads. De kun skade. Og godt, hvis ikke forårsage en civil opstand. Derfor denne ændring hidtil udskudt.

Det er blevet sagt, at indekseringen af pensionerne forsikring ikke vil være i 2016. Men hvad med arbejdende pensionister? Træk dig tilbage for at modtage støtte såsom forsikring? Overhovedet ikke. I 2016 vil pensioner for alle, der arbejder borgere i pensionsalderen skal produceres. Men uden indeksering.

Det viser sig, opladningsforholdene forbliver de samme. Når alle arbejdsløse borgere, der har nået pensionsalderen, vil modtage betalinger baseret på 4% af indeksering. Og ansat - uden yderligere forbedringer. Regeringen mener, at afskaffelsen af indekseringen skal være nok til at fylde statskassen under krisen.

fund

Hvilke konklusioner kan drages af ovenstående? Det vil ikke ske i 2016. Afskaffelsen af pensionen. Hvorvidt underskrev et dekret om det? Nej. I stedet er det simpelthen, at regeringen har besluttet at annullere indekseringen af pensionsudbetalinger til de pensionister, der arbejder på tidspunktet for periodisering af midler til støtte for regeringen.

Generelt afskaffelse af pensioner til arbejdende pensionister - er en idé, der kan blive en realitet i Rusland. Lige før du lægger det i praksis, er det nødvendigt at gennemgå det niveau af social støtte, samt tage hensyn til den forventede levealder i landet.

I øjeblikket er der intet at frygte. Ikke desto mindre er mange rådes til at begynde at spare penge op til deres pension på egen hånd. Efter alt, mere og mere sige i Rusland, der gør de respektive betalinger fra staten bliver stadig vanskeligere. Og hvis du ikke gør noget, vil budgettet af landet inden for få år komme til nul balance. Pensioner vil ikke betale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.