LovStat og lov

Dokumenter til et Schengen-visum - der er nødvendig for at opnå den eftertragtede print?

Mange af os drømmer om at komme til udlandet. Nogle ønsker at se Eiffeltårnet, den anden - at beundre Colosseum, de andre er ivrige efter at gå til Oktoberfest. Men for at udføre alle hans planer kræver et visum og et pas. Uden dem, sker der ingenting. Så du skal først gøre oversøisk identitetskort, og derefter begynde at indsamle dokumenter til Schengen-visum.

Centrale spørgsmål

Umiddelbart bør nævne, at for at få en skattet stempel ganske vanskeligt i passet. For at gøre dette skal du bruge en masse kræfter, tid, og hvad kan vi skjule penge. Mange mennesker er bange for sådanne vanskeligheder, så de beslutter at flytte alle dine bekymringer på skuldrene af den visumansøgningscenter eller rejsebureauer. Ja, der er nogle fordele her. Visummet er praktisk nægtet i disse tilfælde, og samlingen af alle dokumenter, der håndteres af eksperter. Men det er utrolig dyrt tjeneste. Det faktum, at specialister arbejder med fremmede stater og deres repræsentanter, forsøger at tegne en person visum. Dette er en alvorlig og vanskelig. Så det er ikke overraskende, at et visum til et par måneder, for eksempel i Tyskland, vil koste 2500 euro. På det tidspunkt, da den statslige gebyr er kun 35. Derfor, før du kontakter agenturet bør nøje overveje de "professionelle" og "ulemper". Måske er det virkelig bør gøre dig selv dette spørgsmål, som dokumenter til et Schengen-visum, og gemme et anstændigt beløb?

Hvad skal jeg gøre?

Folk, der er forundret over spørgsmålet, hvilke dokumenter for Schengen-visum er nødvendig, er der masser af udestående øjeblikke. Hvad du har brug for først? Først kalder ambassade (eller konsulat) og aftal tid. Der er en person til at forklare i detaljer, hvilke dokumenter der er nødvendige for et Schengen-visum. Behøver kun udelukkende kontakt med konsulatet i det land, hvor turen er planlagt. I princippet den pakke af dokumenter, der kræves for at opnå et stempel er den samme, men vil ikke forhindre angiver.

For det andet, skal du tage din visumansøgningsformularen og fylde det ud. Desuden er der i to sprog: Russisk og nationalt. I nogle tilfælde kan fyldes på engelsk, hvis personen ikke kender sproget i det land, hvor han skulle hen. Dette er den første og vigtige skridt.

Liste over vigtige dokumenter

Således profil - det er første papir, der skal foldes til en separat mappe. Men der er andre dokumenter, der er nødvendige for Schengen-visum. Det er nødvendigt at foretage et enkelt foto. Det skal være i farve, kontrast, ren og, selvfølgelig, klar. Størrelse - 3,5 med 4,5 centimeter. Nødvendigvis trykt på papir af høj kvalitet og på en lys baggrund. Og, selvfølgelig, ingen briller, hatte og andet, der kan forvrænge billedet.

Stadig brug for et pas og en kopi heraf. Gyldighed af dokumentet skal være mere end tre måneder efter udløbet af det udstedte visum. Af den måde, hvis en person allerede er blevet lagt ned Schengen, skal du fremlægge kopier af disse sider, hvor de er tilgængelige. Denne binding dokumenter til et Schengen-visum.

vigtige tilføjelser

Udenlandske og civile pas - dette selvfølgelig nødvendigt, men ikke alle. Der er også andre nødvendige dokumenter til Schengen-visum. Du skal også fremlægge dokumentation for deres finansielle levedygtighed (ved kontoudtog skal ses, at en person har en 40-50 euro pr dag). Mere brug for sygesikring, minimal dækning af som bør være 30 millioner euro, og det originale certifikat, opnået på arbejdspladsen. Hvis en mand - en studerende, vil et dokument erstatte papiret opnået i gymnasiet. Dette er bevis på, at en turist vil vende hjem. Stadig brug for at betale staten et gebyr på 35 euro.

Det er vigtigt at give den fax bekræftelse modtaget fra hotellet, hvor han har planer om at bo for en person eller en aftale med udlejer af lejligheden. Hvis en turist kommer til en andens hus, så dokumentet og bekræftelse af den finansielle erstatte ham en officiel invitation værtslandet, attesteret af en notar. Det er også nødvendigt at gøre hele pakken af dokumenter i en enkelt billet i den modsatte retning. Som du kan se, er det ikke så svært. Og hvis en person har alle de ovennævnte, visum det vil ikke give op.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.