Selv-dyrkningPsykologi

10 arbejdsdage måder at overvinde ensomhed

Ensomhed kan inspirere skrivning af poesi, musik og billeder. Men, selv om materialet kan være godt, forskning tyder på, at ensomhed påvirker sundhed er yderst skadelig. Videnskab er en psykologisk tilstand forbundet med forhøjet blodtryk, metabolisk svigt, er risikoen for at udvikle hjertesygdomme og diabetes. Ikke at nævne, hvordan ensomhed fører til depression.

Også studier af American Association of Retired Personer har vist, at 35% af de adspurgte ældre end 45 år var ensom.

De følgende 10 strategier til bekæmpelse af denne sørgelige tilstand.

1. Forstå hvad ensomhed

"Der er en forskel mellem privatlivets fred og ensomhed, - siger Sanam Hafiz, en autoriseret klinisk psykolog i New York City og universitetsprofessor, Columbia University - Begge termer væsentlige betyder, at en person er alene ,. Men det er en anden måde at tænke på - hun fortsætter -. det er meget typisk at tænke, at det for at føle sig godt og værdigt, du har brug for en ekstern bekræftelse af dette, og andre mennesker omkring. privatliv er forankret i valg og verden. og når nogen nyder privatlivets fred, han / hun begynder at værdsætte præ- zhde hele forhold til dig selv. De kan nyde at bruge tid med en anden, men ikke har brug for det. "

2. Start med små skridt

Når du føler dig isoleret, kan det være svært at genopbygge sociale relationer. For at løse dette problem, skal du gradvist, i små skridt.

Forstå, at du ikke er alene i bogstavelig forstand - gå til et stort supermarked, tage en tur i parken, tilmelde dig kurser, giver mulighed for at andre mennesker omkring dig. Det er vigtigt at fortsætte med at bevæge sig fremad og tage sociale interaktion trin i enhver form.

3. Mød folk lever

Sociale netværk øger følelsen af ensomhed, når al menneskelig interaktion er reduceret til visning af deres profiler og billeder i "Instagrame". Mens tjenester såsom "VKontakte" og "Klassekammerater" og tilbyde reel kommunikation, de er også over-understrege andres succes.

Luk programmet, sætte en smartphone og en bærbar computer, og spilde tid på folk, du kender i det virkelige liv. Alternativer til personlig interaktion, der er kun hjælpemidler.

4. Smil og sige pæne ting

Et smil og en kompliment, en gave til alle, du møder i løbet af dagen, forbedre dit humør, og du og folk omkring dig. Desuden igangsætter og udvikler relationer.

Enkle regler for interaktion: et smil, en kompliment og spørge noget. Den fjerde fase kan inviteres et eller andet sted.

5. Gå oftere

Walk - er ikke bare en måde fra punkt A til punkt B. Walk agt verden omkring dig, holde op med at se på smukke ting eller lytte til gade musik. Sig "hej" til den person, de ønsker, ønsker en god dag - og du vil blive overrasket over, hvor mange positive relationer opstart, hvis du bruger denne metode.

6. Tal med fremmede

Det lyder akavet, og Bulgakov rådes til ikke at gøre det, men, startende hilse folk i elevatoren, vil du få at vide naboer og en lille samtale med en butik i dit hjem giver en vej ud af rutine og komfort zone.

Writer Kio Stark hævder, at selv en kort interaktion med fremmede øger vores følelse af velvære.

7. Ring

Telefonopkald og videochat giver en fornemmelse af tilstedeværelsen af mennesker, der er i øjeblikket væk fra dig. Plan opkald er planlagt til at opfylde: en chat med en ven i en halv time, en time; gøre det på en regelmæssig basis, forbedre din kommunikation og gøre dem meningsfulde.

8. tilmelde dig kurser

Find ligesindede mennesker ved hjælp af særlige begivenheder. Er interesseret i fremmedsprog? Vi har længe ønsket at lære at lave mad som en kok? Gør det.

9. Nå ud til en person, der er ensomme, også

I sin ensomhed, kan vi ikke undgå at bemærke, at en person tæt på os, for ensomt. Inviter den person, du føler sig isolerede fra samfundet, en gåtur eller en kop kaffe.

Dette er ikke altid en let opgave, men at hjælpe deres "allierede" i problemer, og du vil hjælpe dig selv.

10. Søg professionel hjælp, hvis du har brug for det

Gå til en psykologisk konsultation, diskutere dit problem med en terapeut, ringe til telefonnummeret på tillid. Vores sjæle skal behandles på samme måde, som hvis det var behov for et brækket ben. Gør dette, hvis du føler, at du ikke styre sig selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.