Selv-dyrkningPsykologi

Hvorfor rasende mand? Hvad hvis manden er rasende og irriteret?

Indenlandske skænderier, måske, var ikke sparet på ægteskab. Midlertidig lapning i relationer er normalt og ikke kræver medvirken af en specialist. Men hvad nu hvis du er konstant rasende ægtemand? Hvordan at falde til ro og blive reduceret til det mindst mulige konflikt? Hvordan man opfører sig, når en af sin slags mand irriterer og forårsager negative følelser? Svar på spørgsmålene, vil hjælpe oplysningerne i artiklen.

Hvorfor infuriates sin mand: hovedårsagerne

Faktorer, der påvirker stemningen i en kvinde, meget. Udover fysiologiske egenskaber, hvilket gør ustabil følelsesmæssig baggrund (menopause postmenstrual syndrom, graviditet og barselsperiode), er der andre årsager til, at provokere negative udvikling for at løse partner. For eksempel:

  • Den mangeårige nag.
  • Den manglende opmærksomhed på den del af manden.
  • Seksuel utilfredshed.
  • Generthed.
  • Indenlandske urolighederne (belastning på huset gøremål, mangel på penge, gæld, etc.).
  • Den manglende evne af partneren til at lytte til udtalelser og ønsker sin kone.

Dette er blot en lille liste over, hvad der forårsager irritabilitet hos kvinder. Elementær rod begået af en ægtefælle kan fremprovokere fjendtlighed fra sin kæreste. Mange kvinder hævder, at deres rasende ægtemand, den første gang konfronteret med et sådant problem.

Hvorfor elskede forårsager irritabilitet

Vi er alle unikke, hver opdraget på forskellige måder, og derfor har forskellige syn på verden. I betragtning af den anderledeshed af livets holdninger og værdier kvinden kan lide af sin mand. Hvad hvis manden er rasende og irriteret? Prøv at forstå det. For eksempel var det ikke kutyme at vise overdreven følsomhed over for sin familie, og han og hans barndom tog denne adfærd som normen. Nu, som en ægtemand, den opfører sig ligesom sin far, i håb om, at du er vokset op i de samme betingelser som ham. Men du har ingen fysisk kontakt medfører misforståelse, og du begynder at få irriteret, snarere end at tale med ham. Hug din partner, fortælle ham hvor meget du elsker ham. Gør dette så ofte som muligt, og det vil blive brugt. Husk, at ændre dig selv du ændre mands holdning til dig.

Hvem har skylden?

Det er ikke nødvendigt, at synderen bør være en negativ mand. Kvinder ofte selv kan ikke beslutte, hvad de ønsker fra deres anden halvdel, som en konsekvens, irriteret og kan ikke finde et kompromis.

Psykologer er enige om, at hvis manden begyndte at hidse op, er det først nødvendigt at forstå sig selv. Det er at klassificere hver af de påstande og at forstå, om så slemt i et forhold i øjeblikket. Du ønsker at stoppe irriteret med eller uden? Tal med den indre "I", og derefter skifte til den anden halvdel af dialogen.

Professionel rådgivning

Hvad hvis rasende ægtemand? Tilbring lidt træning. Forudsat dog, at sådanne situationer opstår ret ofte, du kan gøre en simpel samtale med sin mand.

For motion, er med til at forbedre forholdet til deres kære, er du nødt til at tage et stykke papir og dividere det i halve linje. På den ene side nedskrive alle de negative træk af manden og hans gerninger, og den anden - din reaktion ved denne lejlighed. Opfylde behovet for virkelig at lytte til dit hjerte. Én handling - en meget lyse og stærke følelser.

Ved slutningen af øvelsen bør analysere deres egne svar. Dette vil hjælpe dig med at forstå, du er konstant rasende mand eller bare en reaktion på små, ikke værd opmærksomhed dagligdags situationer.

Når analysen er færdig, den tåre linje på arket. Nu halvdelen af det legemliggøre dit bidrag til forholdet og hvad bringer dem i den anden halvdel. Kig nøje på hans reaktion på handlinger af en elsket: måske er det tid du ændre noget i dig selv og kontinuerlig forbrydelse (skandaler, tvister) for at erstatte den varme og omsorg?

Hvornår skal smække døren?

Gabet kan være smertefuldt for begge parter. Men du behøver ikke drage forhastede konklusioner og til at give op, overgive sig til den øjeblikkelige impuls. Selv om manden er irriterende og irriterende meget stærk, og du kan bare ikke klare det negative, er der altid en anden vej ud. Prøv at tale med en person, bede om råd fra den ældre generation - mor, mormor, søster. Deres erfaring kan bidrage til at forebygge skilsmisse.

Men når din irritabilitet begrundet i alvorlige mangler ægtefælle, såsom alkoholisme, vold, kommercialisering og egoisme, den eneste rigtige måde - at sprede. Ifølge statistikker, familien, hvor mennesket er en sadist eller en alkoholiker, er dømt til skilsmisse. Forsøg ikke at lime den knækkede og uendeligt advare sin mand, hjælper det ikke. De er kun spilder din tid og dine egne nerver.

Hvorfor rasende mand under graviditeten?

Venter på baby - ikke den mest vidunderlige periode i en kvindes liv. I modsætning til det af glittede magasiner og kvinders online fællesskaber graviditet er ikke noget magisk og sindssygt smuk. Selvfølgelig er den meget erkendelse, at der snart vil blive født barn, et stykke af dig og din kæreste, inspirerer og løfter op til himlen. Men i alle 9 måneder af en kvinde venter svære test: hormonelle forandringer, vægtøgning, at vænne sig til det faktum, at det nu er en vordende mor. Alt dette har i alvorlig grad den fysiske og psykiske tilstand.

I løbet af denne periode, for kvinder er det særligt vigtigt at opmærksomhed den elskede: Det skal være der uanset hvad. Ægtefællen er forpligtet til at indse, at på grund af globale forandringer hans elskede kan blive alt for sentimental, grædende og irritabel. Derfor skal hver indfald reagere forsigtigt, enig med det eller bevæger sig væk fra konflikten.

Hvorfor er kvindens irritabilitet under graviditeten?

Nogle kvinder begynder at opleve den fjendtlighed over sin mand på grund af det faktum, at dens negative ændringer skylden på et ubevidst plan, hvilket resulterede i udformningen af barnet. De bliver aggressiv, ikke indrømme at hendes mand og på alle mulige måder forsøge at undgå nærhed (både fysisk og åndelig). Desuden er et sådant fænomen anses for at være en form for beskyttelse af det ufødte barn. En gravid kvinde føler omkring en usynlig fare, og forsøger at beskytte sit barn fra hende.

Du rasende mand under graviditeten, og du ikke ved, hvordan man skal håndtere det? Prøv at slappe af i sin tilstedeværelse, minde dig selv, at han - far til det ufødte barn og ikke for noget i verden ikke ville forårsage smerte for dig eller din baby. Må ikke forbyde din elskede til at røre dig, for at se, hvordan voksende mave. Ofte bruger tid sammen, gå, slappe af i det fri, vil det gavne forholdet. Men hvis du ikke kan lide det bliver uudholdelig, så prøv at forestille sig et liv uden sin mand. Mentalt simulere, hvordan lyset ser barnet, men uden en far, som en tilbagevenden til en tom lejlighed, hvor du ikke vil vente. Hvad får du her? Følelser forårsaget af disse tanker vil bidrage til at undgå en konflikt med en partner.

Postpartum depression

Den negative tilstand, hvor bor næsten hver tredje ung mor hedder fødselsdepression. Konstant træthed, skyde skylden på kvinden i de huslige pligter vask, rengøring og madlavning gøre hende irriteret ved den mindste påskud.

Damer, der hævder, at deres rasende mand efter fødslen, ofte endnu ikke er fuldstændigt inddrevet fra udseendet af barnet, fordi processen med et barns fødsel anses for at være en stressende situation. I de første måneder af livet, de har brug for mere støtte og forståelse hos konen. Hvis en kvinde ikke giver, men snarere at bringe til det flere og mere avancerede krav, det er fyldt med skandaler og misforståelser i familien. Ægtemand bør vide, at hans elskede er nu i fare: enhver forkert talte ord, kritikken mod hende i lang tid gemmes i hukommelsen, og derefter kan resultere i en konflikt.

Sådan hjælper dig med at slippe af med efter fødslen af fjendtlighed mod sin mand?

Intimitet, mange unge mødre forårsager aversion. Deres ægtefæller, de frastøde, undgå fælles tidsfordriv. Men jeg tror ikke, det vil vare evigt. Omkring 2-3 måneder efter fødslen alt er normaliseret, og ønsket om at være tæt på deres kære tilbage dække dit hjerte.

Negativitet opleves af en partner, vil finde sted, hvis du stopper mentalt beskylde ham for hans overdrevne fylde, og det havde ikke tid. Vær blødere, lad de sidste dage far til at tilbringe tid sammen med dit barn, bede om hjælp, dele med sin mand og deres problemer ikke går i sig selv. Den eneste måde du vil være i stand til at overvinde krisen i forholdet, kombineret med fremkomsten af barnet.

Hvordan man kan stoppe irriterende?

Hvad hvis manden er rasende og alle dens handlinger? Lær at slappe af. Du behøver ikke at drikke bjerg antidepressiva og beroligende midler, mentalt nok til at gå til et sted, hvor du føler dig godt og afslappet. Erstat negativitet med positive følelser, reagerer på lovovertrædelser kone uventet kramme ham, kysse, og ros. Dette vil gøre det ændre sig til det bedre.

Vid, at problemet ligger ikke så meget i en partner, men i dig, det var dig, der valgte ham som en partner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.