Selv-dyrkningPsykologi

Hvordan til at påvirke folk effektivt? der er måder

Påvirkning af mennesker er et stort ansvar, men fordi ikke alle bør stræbe efter at være meget betydelig. I princippet ønsker at påvirke mange, det smigrer forfængelighed. Men de virkelig store mennesker - dem, der indser, at indflydelsesrig position - det er bare et redskab til at nå målene for den indsats, som flere, og nogle gange mange mennesker.

Der er to grundlæggende ordninger for indflydelse, og hver af os er mere tilbøjelige til kun én af dem. I det første tilfælde, den person foretrækker at logisk overbevise og bevise, og den anden - forsøger at bruge personlige relationer for at nå målene, herunder dens troværdighed i øjnene på de mennesker. Begge former for indflydelse er lige i princippet, det vigtigste, at folk vidste, hvordan man bruger mindst én metode. Viden om, hvordan man kan påvirke folk, er det nyttigt ikke blot at løse hverdagens problemer, men også at identificere metoder, som reklame gør os købe mere, end vi har brug for. Det er også den effekt? Utvivlsomt!

Ord betyder meget, ved hjælp af et udvalg af de "rigtige" ord, kan du indtaste en person næsten i en trance, og få ham en hel del. Ord som "glæde", "lykke", "rigdom" straks sætter os noget absolut positivt. Så tænk, hvilke ord til dig personligt meget glædeligt, mest sandsynligt, at de er behagelige også for de mennesker, som du ønsker at påvirke. Hvordan til at påvirke folk med ord? Du er nødt til at "fortynde" den tale "hypnotiske ord", når du tegner et billede af en mand formål, som du ønsker at påvirke.

Det er også muligt at påvirke det underbevidste sind gennem gentagelse af fagter og kropsstilling, som du ønsker at påvirke. En interessant effekt opnås, hvis du formår at synkronisere din vejrtrækning. Gestures samme gentages det samme, men efter ca. fire sekunder efter virkningen af objektet vil demonstrere.

Det fungerer meget godt velkommen oprettelsen af utilgængelighed. Hvis ikke let at få din opmærksomhed, er det særligt værdifuldt. Det er kvinder, der ønsker at tiltrække en bestemt fyr. De samme ekstraordinære effekter kan bruges på andre måder. De vigtigste ting - at en mand kunne lide at tale med dig under det første møde, men det andet det vil få meget sværere. Selvfølgelig, for at bruge denne metode, du skal arbejde på psyko-kommunikation. For at være virkelig interessant og strålende conversationalist.

Er det muligt at påvirke en person mod sin vilje? hvorvidt barnets mor bad før at trække det ud af stikkontakten? Hvis du ser en alvorlig fare for mennesker, i moralsk forstand, ville du have ret. Men hvis du har særinteresser, for at retfærdiggøre en sådan indflydelse er umuligt. Derfor behøver mange journalister ikke blive smarte reklame specialister, tekstforfattere - bare ikke ønsker at snyde. Således at det moralske problem i sidste ende bliver nødt til at beslutte dig og kun dig.

Hvordan til at påvirke en persons samvittighedsfuld? Ydelser til ham, seriøs service. Så manden bliver nødt til at tilbagebetale din normale selv. Og det er fra et ønske om at gøre dig føle vil blive genstand for indflydelse. Denne metode er ikke gyldig på alle, men kun for anstændige mennesker.

Hvordan til at påvirke folk, så de ikke er begyndt at undgå dig? Dette sker ofte med uerfarne "chefer". Vi er nødt til at skabe "en platform af tillid." Det vil sige, knytte betingelser til at se (og være!) Kompetent i det område, hvor du ønsker at påvirke. Hvis du for nylig er skilt fra sin mand, din kæreste tips om familiens lykke er ikke meget overbevisende.

Du kan endda tage hensyn til træthed faktor. Hvis du ønsker at opnå noget fra sin overordnede, er det bedre at tage fat på ham i aften, da han var træt efter arbejdsdagen. Det kan ikke være den nat, bare den bedste person "at tage lunken" efter en alvorlig stress.

Hvordan til at påvirke folk og stadig være med dem i gode vilkår? Vi er nødt til hele tiden og virkelig bekymrer sig om deres interesser og indflydelse diskret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.