Selv-dyrkningPsykologi

Om, hvordan du finder dit opkald i livet

Penge - det er det, der får os til at stå op tidligt om morgenen, gå til et væmmeligt job, overvinde en lang og memoriseret måde for hjertet. Og det ser stadig ud til, at midlerne ikke er nok, at alle anstrengelserne går væk til det ukendte, hvor livets dage går forbi. Nogle lidelser.

Eksperter siger, at arbejdet kan og burde bringe glæde. Rart at høre, ikke? Dræb således to fugle med en sten: for at tjene penge og nyde hver arbejdsdag. Det er nok bare at gøre, hvad der virkelig er en favorit ting. Om hvordan du finder dit opkald i livet - denne artikel.

Først og fremmest bør du sætte dig ned og lave en liste over, hvad et drømmejob skal være. Det er nødvendigt at bemærke de mindste detaljer: Hvor meget det tager vejen fra hjem til arbejde, hvor det er, hvor meget du er villig til at afsætte den dagligt og selvfølgelig den ønskede indtjening. Markér nødvendigvis, om du vil arbejde for dig selv eller arbejde på et kontor, hold osv. Du er mere til din smag. Det er vigtigt ikke at være genert og virkelig skrive, hvad der i sidste ende kan bringe tilfredshed. Ingen halvtoner.

Spørg spørgsmålet - hvordan man finder dit opkald, skal du huske alle hobbyer, yndlingsklasser og endda dine yndlingsskolefag. Dette er vigtigt, fordi børn, der er mere følsomme og modtagelige end voksne, ved bedre om de kan tælle, skrive essays eller sculpt fra ler. Prøv at huske til mindste detalje, hvad der engang gav glæde, som måske nu er glemt. Var det sjovt at tælle i skole? Eller passe på kæledyr? Og måske på universitetet om natten spiller guitaren, som nu samler støv på skænken på grund af mangel på tid? Alt dette og mere, sat på listen. Det er nyttigt.

Se derefter på dig selv elskede. Hver person er unik, og hver har stærke og svage kvaliteter. Og hver af dem, der engang blev plaget af hvordan man finder deres kald, og nu har fundet det, kender deres styrker. Af disse skal du også lave en liste. Punktlighed, tilbageholdenhed, god hukommelse eller evnen til at høre og lytte er kun en lille del af de kvaliteter, der kan noteres. Kan du lide at kommentere en fodboldkamp, og venner ruller med latter? Eller forbereder du unikke desserter, kager, andet kurser, så hele distriktet går til frokost? Måske syder du fint, og du har en udviklet følelse af stil? Eller endda anvende sminke så dygtigt, at alle vidunder er givet? Sådanne færdigheder bør også være opført.

Når alle tre lister er klar, tager vi et hurtigt kig på hver af dem. Hvad vi har: egenskaberne af det ideelle arbejde, hvad der er godt at gøre og en liste over yndlingsaktiviteter. Nu er den mest interessante og kreative opgave: Hvis du kombinerer alle tre lister, sætter du mentalt på hinanden, så handler en handel eller kreds af erhverv. For eksempel: gerne gøre folk smukt (og du er god til det), føler stilen, samtidig føler du roligt om at rejse og vil have en gratis tidsplan. Hvad kan du gøre med sådanne forudsætninger? Make-up kunstner, stylist, manicure mester. Dette er kun et eksempel, som kan være mange. Undersøg og skab!

Når en liste over flere erhverv, der reagerer i sjælen med en behagelig spænding, kompileres, er det nødvendigt at tænke: hvilken er tættere og hvad skal der gøres for at gøre hobbyen til en permanent aktivitet? At tage kurser, få videreuddannelse mv.

Hvordan man finder deres kald, fandt vi ud af, at det kun er at oversætte drømmen til virkelighed. Skarpe og hurtige trin er ofte berøvet af entusiasme: Hvis du finder dig selv i et kald til skrivning, kan du selvfølgelig forsøge at udgive udgivere i skriftlige artikler. Hvorfor ikke? Måske vil du blive besvaret og endda tage noter. Men hvis dette ikke skete, skal du ikke give op, du kan starte en blog, hvor du kan skrive artikler om interessante emner, eller skrive til ordre. Valget er dit.

Det vigtigste er altid at huske: En person, som trofast beskæftiger sig med det, der er interessant for ham, hvad der skaber ægte glæde og udvikler sig i denne vej, vil han kunne tjene penge på dette, hvis han vil. Men så bliver det kun en behagelig bonus.

Ofte er spørgsmålet - hvordan man finder dit opkald, løst hurtigt, så skal du bare finde modet til at følge det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.