Selv-dyrkningPsykologi

Principper for psykologien som grundlag for konstruktion og anvendelse af business spil i erhvervslivet uddannelse

For uddanne ledere, og endnu mere - at forbedre deres færdigheder er nu bruger aktivt en række forskellige uddannelsessystemer og computersoftware. Først og fremmest er det den virksomhed af spillet, ved hjælp af principper for Psykologi og management aktiviteter efterligner en bestemt virksomhed, hvor de studerende erhverve færdigheder af uafhængig overførsel af teoretisk viden på området for vedtagelse af specifikke ledelsesmæssige beslutninger. Selvfølgelig er kvaliteten af virksomheden spil direkte bestemt af, hvordan det gennemført princippet om psykologien som videnskab, hvor tilstrækkeligt og sandfærdigt, denne model gengiver den økonomiske situation. Simulering og grundlæggende elementer i psykologi er det teoretiske grundlag for at konstruere og bruge disse spil.

For at forberede og begrunde ledelsens beslutninger der er et tilstrækkeligt antal økonomiske og matematiske modeller, ved hjælp af principperne om psykologi, dog, at de når alle af praktisk interesse kan ikke være problemet. Ofte modellerne er for komplekse, og der er ingen metoder til at finde løsninger selv for forholdsvis avancerede opgaver løses ved hjælp af computere, såsom lagerstyring, for at finde numeriske løsninger skal ikke kun være begrænset til den lille dimension, men også indføre en betydelig forenkling. Derfor i praksis, er meget udbredt simuleringsteknikker, idet der som et teoretisk grundlag de grundlæggende principper i psykologi, når først udviklet en eksperimentel model af kontrolleret system, og først derefter gøre en sammenlignende evaluering af systemet ved at køre scenarier "play" typiske og atypiske situationer på modellen.

Usikkerheder mellem dele af systemet er vist i form af formler eller logisk-matematiske forhold. Simulering systemet - blot én fase af spillet forretning, og psykologi principper, der spiller en ledende rolle. Det begynder med installationen af nogle af den oprindelige tilstand af situationen, der som følge af de beslutninger, der træffes, samt under indflydelse af ukontrollable begivenheder går til andre stater.

Simulering eksperiment er forbundet med et stort antal beregninger, hvorfor efterspørgslen efter realiseringen af moderne computere og netværk ofte. Vigtigere er det, denne model giver dig mulighed for at overveje fordelene ved undersøgelsen proces, tendensen til dens opførsel. Det har som regel en af følgende formål: at studere det nuværende produktionssystem; analyse af en hypotetisk model; designe et bedre system. For de studerende er det vigtigste - det kompetent og tilstrækkeligt fortolke resultaterne af simulationen, og denne færdighed er netop opnås ved hvordan professionelle psyko-pædagogiske kriterier tages i betragtning under udviklingen af spillet.

Som erfaringerne med brugen af uddannelsessystemerne, den mest effektive udnyttelse af business spil med flere spillere på holdet, som hver især repræsenterer "firmaet" og beslutter om priser, produktion, organisering af reklamer og anden software og edb-værktøjer tjener to funktioner. Føre fortegnelser over hele udføres af deltagerne i spillet og samtidig vurdere den økonomiske virkning af ledelsesbeslutninger spille for konkurrerende virksomheder.

Opgaverne indeholdt i business spil og kræver deres beslutning bør være up to date, praktisk relevant, udfordrende nok, men tilgængelige for afgørelsen; slid sonderende i naturen, opmuntre eleverne ikke kun for systematisk anvendelse af eksisterende viden, men også for at søge efter nye metoder til originale løsninger. Forretningsservice spil bør give flere henrettelse skiftende situationer, for eksempel, simulering af virksomhedens ledelse. Erfaringen har vist, at i processen med at lære spillet virksomhed bør ikke være tidskrævende for input af information, men dens form for præsentation bør være tæt på virkeligheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.