Selv-dyrkningPsykologi

Psykiater Mikhail Vinogradov psykisk: biografi, arbejde og fotos

Der er mennesker, der bidrager til udviklingen af videnskab og samfund, som er yderst vanskeligt at overvurdere. Deres vedholdenhed og utrættelige ønske om at kende det ukendte nødvendigvis fører til opdagelsen af nye elementer eller funktioner i de naturlove den indre verden af mennesket. Derfor ignorere en sådan person, den største luminary af russisk videnskab, Mikhail Vinogradov, vil være mindst forkert, fordi hans personlighed bliver interessant ikke kun for fagfolk, men selv en simpel lægmand, der ikke har nogen relation til medicin eller videnskab.

Flere store livets kendsgerninger

Mikhail Vinogradov, Muscovit er fundamentalt, hvor i den tredje generation. Han blev født i huset, som ligger på Petrovka, hvor hans egen bedstefar havde levet. Fødselsår orakel - 1938 th. Mens han stadig i gymnasiet, bliver en ung mand allerede arbejdet på deltid som freelance-mester i pennen i den berømte avis "Moskovsky Komsomolets". Og han var ganske vellykket reporter.

Hans rapport, dedikeret til den første bemandede flyvning i rummet, blev hædret med taknemmelighed chefredaktøren. Og for det skriftlige interview med Raulem Kastro Mikhail Vinogradov, Det var fantastiske på det tidspunkt gebyret for ham, som han var i stand til at købe en dyre sko. Hertil kommer, at unge hjulpet i de operative enheder, der er involveret i kampen mod bandekriminalitet.

formation

Mikhail Vinogradov, har modtaget diplom for Første Moskva Medical Institute. I begyndelsen af uddannelsen talentfulde studerende meget rive med kirurgi. Men en gang ved en tilfældighed på Psykiatrisk Afdeling, bogstaveligt blev han syg, og det er helt nedsænket i sin undersøgelse, med særlig vægt på teknikken af hypnose. I øvrigt, det var der, at han mødtes med fremtrædende af tiden - Kuleshova Rose og Davitashvili Dzhunoy. I samme periode, den unge læge begynder at eksperimentere med mennesker, der har overfølsomhed. Formålet med disse forsøg var at bestemme, hvordan disse mennesker kan opfatte den hypnotiske effekt, uden at opleve auditiv eller visuel kontakt.

Specialer

Mikhail Vinogradov - en psykiater, har en bred vifte af forskningsinteresser. Udover ESP, det også foretaget en analyse af menneskers adfærd i en række ekstreme situationer, som i sidste ende blev det vigtigste tema i sin doktorafhandling.

Grad af Doctor of Science Vinogradov modtaget takket være den detaljerede undersøgelse af problemet med "psykisk belastning MUP planen." Samtidig blev han observere og indsamle oplysninger, der kunne bruges til at analysere aktiviteten af healere for at tiltrække dem til at arbejde i de militære strukturer.

Større karriere resultater

Mikhail Vinogradov, hvis biografi er meget usædvanligt, tilbage i 1999, han var grundlægger og leder af Center for psykologisk og juridisk bistand i ekstreme situationer.

I 2000 han som forsker begynder sit job med at skabe et portræt (visuelle og psykologiske) og algoritmer ulovlige handlinger galninge på grundlag af arten af deres forbrydelser.

Vinogradov er jævnligt involveret i arbejdet i den offentlige Afdeling, etableret under præsidenten for Den Russiske Føderation. Også med hensyn til aktiviteten af den berømte psykiater fælles og meget tæt samarbejde med bestyrelsen for Indenrigsministeriet, FSB offentlige råd.

I 2009 Mikhail Viktorovich blev initiativtager til skabelsen, og lidt senere og den vigtigste leder af partnerskabet under navnet "The League of russiske healere", som ikke er kommercielle.

I lang tid, personligt overvåget processen med omhyggelig udvælgelse af personale i sikkerhedstjenesten, tilsyn med arbejdet i den militære psykiatrisk undersøgelse MIA.

Udendørs aktiviteter

Vinogradov i dag arbejder aktivt med den sociale bevægelse kaldet "Demokratiske Ruslands lovligt." Han har også gentagne gange deltaget i aktiviteterne i et integreret hold, som har specialiseret sig i hjælp til ofrene i katastrofeområderne efter jordskælvet i Armenien, Iran og andre lande i vores planet. Det siger sig selv, at Michael var involveret og under afviklingen af en af de værste menneskeskabte katastrofer i menneskehedens historie - Tjernobyl-atomkraftværket.

professionel tilgang

Centre Mikhail Vinogradov som sin vigtigste specialisering fører aktiviteter i forbindelse med eftersøgningen af den savnede, uanset grunden folk. Etableringen af fælles værker med enkeltpersoner og med politiet, stærkt medvirkende på jagt efter farlige galninge og andre serielle kriminelle. Dette center tilbyder den mest omfattende undersøgelse af ESP. For at gøre dette, skal du bruge et specielt udviklet egne metoder og tests, samt en smal elektrofysiologisk analyse.

Centre medarbejdere deltager aktivt i symposier, konferencer og andre videnskabelige aktiviteter og opgaver, der er direkte relateret til psykologi, astrologi, healing og psykiske fænomener.

Vinogradov aktivt samarbejder med medierne. Han er ekspert i avisen "Komsomolskaya Pravda", skrev han i en kolonne til den autoritative udgave af "RBC daglige". Ganske ofte, en velkendt læge og tjener i radioen, at reagere på leve på alle de spørgsmål af publikum.

Mikhail Viktorovich kan ses på landsdækkende tv. Han var en deltager på tv-kanalen NTV-program "uafhængige undersøgelseskommission". Han var en besøgende ekspert i projektet "Battle of healere", som nøje overvåge alle deltagere og deres handlinger.

Det er bemærkelsesværdigt, men mange bøger Mikhail Vinogradov og stadig er klassificeret som "Fortroligt". Dette er let forklares, fordi broderparten af sin driftstid er unikt og kan ikke meget opreklameret for offentligheden.

Generelt Vinogradov skrev mere end hundrede og halvtreds forskellige videnskabelige artikler og fem bøger, som blev offentliggjort, ikke kun i Rusland, men også i Polen, Ungarn, Japan, USA.

Det har regeringen awards og blev tildelt en medalje "Opfinder af USSR".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.