HobbyHåndarbejde

Hvordan til at sy en jule slik kostume til piger

Snart nytår morgen i børnehaven eller i skolen? Du ved ikke, hvad de skal pynte hendes datter? Hvis du endnu ikke har besluttet, om ideen, se hvordan slik er lavet trop. Det er ikke meget vanskeligt. De vigtigste ting - at udføre visse former for hovedbeklædning ligner indpakket candy wrapper, og du kan bare hente en kjole farven. En sådan mulighed ganske alsidig - det kan bæres på juletræet, og på dagen for fødslen, og temaet i dansen.

Julen slik kostume til piger: modeller og optioner

Dette tøj kan udføres i form af:

 • Kjoler.
 • Nederdele og bluser.
 • Bluser og bukser.
 • Bluser og shorts.

Vigtigst er det, du headdress passende form er blevet gjort. Alt det andet - på forespørgsel. Generelt kan du begrænse det cap-lignende spids indpakket candy indpakningsmaterialet fra chokolade. Gør det samme farve som den eksisterende udklædning - og kostume klar.

Komplet kjole kan også væv applikation i form af slik, der let kan sys på købsprisen. Så får du endnu mere interessant kostume slik, tilføje en stor tøj souvenir bulk candy lavet af pap og bølgepap eller stof. Du kan blot give pigens hånd til at komme op med en option eller en håndtaske.

Kostume slik med deres hænder

Hvis du har nok tid og ekspertise, sy på egen hånd til enhver model passer helt til hver ting var af samme materiale. Her særlig vægt på farve og stofkvalitet: det skal være lyse, elegant, og endnu bedre - en strålende, iriserende. Med hensyn til de former for ting, kan du vælge en mulighed - en kjole eller bukser med en bluse. Pynt med de nedre kanter af bukser, muffer, ruffles skørt af samme stof eller blonde. Det vil ligne formen er pakket ind i en indpakning slik.

Værktøj og materialer

For at gøre en dragt slik, du har brug for følgende:

 • Papir mønster (millimeterpapir, kalkerpapir, avis, eller andre).
 • Blyant og lineal eller klar til at udskrive mønsteret.
 • Saks.
 • Klud.
 • Pins.
 • Skrædder kridt eller rest.
 • Tråd med en nål til smetyvaniya.
 • Symaskine.
 • Dekorative elementer (paetki, perler, perler, blonder, satin bånd tinsel).

Som du kan se, ikke noget særligt, du ikke har brug for. Alt, hvad der kræves, er på hver needlewoman. Nødt til at købe den helt rigtige stof og tråd matchende farve.

Sådan laver du en hovedbeklædning

Som allerede nævnt, kan dragten slik på nytår bestå af kjoler og bluser fra skørtet, shorts eller bukser, men i alle varianter cap skal være til stede.

Det er som følger:

 1. Mål omkredsen af barnets hoved på det bredeste sted.
 2. Skær en strimmel af papir eller pap, som let kan foldes og bryder ikke, dvs. ikke fra den korrugerede kassen. Højde kan vælge efter eget skøn, at hovedbeklædning smukt kigget på barnets hoved. Sædvanligvis mindst -. 10 cm lang tage, i overensstemmelse med den målte hovedomfang plus tillæg til limning. Normalt er det tilsættes ca. 3 cm. Hvis der er intet bånd med ønsket længde og bredde kan være fra nakken smalle limstriber.
 3. Roll strimmel og lim den overlappende. Kan bruges til større styrke hæftemaskine.
 4. I dekorative formål bør indsætte over overfladen af en smuk papir, eller bare den rigtige farve. Dette trin giver mening at gøre, hvis du indpakning blank transparent materiale - hvis ikke, så lad brun pap som det er.
 5. Tag den forberedte væv. Prøv på hvilken størrelse du skal lappe.
 6. Sat i et eller flere lag af tilberedt materiale (præform kan dannes ud fra flere pletter af forskellige farver stablet oven på hinanden).
 7. Wrap pap ring, så de frie ender forblev på den ene side, som vil apex hovedbeklædning.
 8. Bind gratis portioner satin stof bånd eller fletning smuk.
 9. Sy på stof "wrap" dekorative elementer. Hvis materialet er transparent, kan ornamenter fastgøres, tværtimod på en pap base. Brug skåret fra farvet papir elementer i form af slik, disse små slik, perler, cirkler - kort sagt, hvad der er ved hånden, eller tror du passende.

Hat er klar.

Hvordan laver dekorative slik

Uanset hvordan du gør med din hænder slik kulør, dekorere det, kan du bruge et valgfrit tilbehør - stort slik, at pigen kan afhente eller, hvis du vedlægger en rem, til at bære som de oprindelige håndtasker. Slik kan producere et skum karton egnet størrelse og form eller af et ark af pap.

Arbejdet udføres på følgende måde:

 1. Skære et stykke af skum af passende størrelse. Hvis tykkelsen er lille, gør en præform af to identiske tynde. Hvis du har en egnet kasse - bare forberede det. Hvis der ikke er skum, ingen kasse, tage et stykke pap og tage fra det et rør, som vi gjorde for hætten, forsegle sømmen.
 2. Wrap blankt af bølgepap.
 3. Binde et bånd kant for at få formen af slik.
 4. Hvis det er nødvendigt, vedhæfte en sløjfe eller rem.

Alle gjort.

Så du har set, hvordan du udfører trop slik. Vælge den ønskede mulighed, og fremgangsmåde til fremstilling. Opret en eksklusiv tøj til din lille slik!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.