SundhedPræparater

Drug "Nifedipine": brugsanvisning

Medikamentet "Nifedipin" anvendes til at udvide koronare og perifere kar, hovedsagelig arterier. Det har en negativ inotrop virkning, reducerer myocardial oxygenforbrug og ikke meget nedtrykker ledende hjerte system. Sænker blodtrykket og reducerer perifer vaskulær modstand betydeligt.

instruktioner Drug "Nifedipin" til brug som foreslår måder dens virkninger på mennesker, mens de tager meget hurtigt ind i blodbanen. maksimum bogstaveligt talt i en halv time observeret koncentration i plasma. Men med en kort halveringstid på 2-4 timer, er stoffet hurtigt fra kroppen. Men med kronisk administration af lægemidlet observeret kroppen til at vænne sig til hans handling.

Indikationer: Lægemidlet "Nifedipine", hvis anvendelse er strengt kontrolleret af en læge, sædvanligvis ordineret til angina, symptomatisk og essentiel hypertension, reducerer blodtrykket.

Det anvendes i behandlingen af hjertesvigt, i kombination med andre stoffer, forbedrer hjertefunktion, således hjælper til at reducere dens størrelse. Det bemærkes også et fald i lungepulsåren tryk.

Der er tegn på den positive virkning af lægemidlet "Nifedipine" på cerebral hæmodynamik samt på en effektiv anvendelse i Raynauds sygdom.

Til vedligeholdelsesbehandling i kombination med andre lægemidler lægemidler kan anvendes som en bronkodilatator.

ANVENDELSE: Det bruges inde i en dag 3-4 gange på 10-30 mg, uanset måltidet. Når hypertensive kriser kan påføres som en opløsning i en dosis på 10 mg. Gentag om nødvendigt modtagelse af en halv time, er det muligt at øge dosis til 30 mg eller 5 mg administreret medicin inden for 4-8 timer. Den maksimale dosis bør ikke overstige 30 mg.

KONTRAINDIKATIONER: Lægemidlet absolut kontraindiceret hos gravide eller ammer.

Tablets "Nifedipin" kan ikke anvendes til patienter med arteriel hypotension, udtalt hjertesvigt, porphyria, overfølsomhed over for lægemidlet, ustabil angina.

Der bør udvises forsigtighed narkotika chauffører og dem, hvis arbejde kræver hurtige mentale og fysiske reaktioner.

Bivirkninger: Selvom generelt veltolereret lægemiddel "Nifedipin" brugsanvisning angiver nogle bivirkninger.

Hvis patienten når at tage stoffet forekommer usædvanlig døsighed, progressiv hovedpine og svimmelhed, er det nødvendigt at reducere dosis. De kan også forekomme takykardi, ødem af underekstremiteterne, rødme af huden på kroppen og den person eller kvalme. Desuden er det muligt hjerteslag, lavt blodtryk.

Forsigtig: Den ældre i behandlingen af narkotika "Nifedipin" (brugsanvisning refererer til det) bør overvåges nøje af en sundhedsperson.

Patienter med diabetes, myokardieinfarkt og ustabil angina bør anvende lægemidlet med ekstrem forsigtighed, da opstået som følge af behandlingen af reflekstakykardi kan forværre kronisk sygdom.

Interaktioner: Medicin "Nifedipin" bør ikke tages sammen med andre antihypertensiva.

Lægemiddel bør behandlingen afbrydes en dag før de planlagte anæstesi under anvendelse af fentanyl.

OVERDOSE: Hvis instruktioner overdosis "Nifedipin" til brug refererer til nogle af de symptomer. For eksempel er der hypotension, hjertesvigt, chok, kramper. Det anbefales således en gastrisk lavage, overvågning af hæmodynamiske parametre, administration af aktivt kul og symptomatisk behandling.

Produkt: Lægemidlet er tilgængeligt i tabletter, overtrukne tabletter og indeholdende 10 mg af lægemidlet, såvel som en opløsning i hætteglas af 50 ml eller 2 ml ampuller.

OPBEVARING: Opbevares på et mørkt sted. Det refererer til listen B.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.