SundhedPræparater

Gel "Deep Relief" med smerter i muskler og led

Gel "Deep Relief" - et effektivt lægemiddel, der anvendes til at fjerne smerter syndrom muskler, ledbånd og led. Dette værktøj er meget udbredt i moderne medicin, da det giver mulighed for hurtigt at slippe af med det ubehag og smerte.

Gel "Deep Relief": Sammensætningen og farmakologiske egenskaber

Dette stof er tilgængelig som en klar gel med en svag, behagelig lugt af menthol. Det har bemærkelsesværdige smertestillende, køle- og anti-inflammatoriske egenskaber. Til en start er det værd at bemærke, at som en del af lægemidlet er til stede på en gang to aktive ingredienser, som kun øger effekten af hinanden.

Ibuprofen er en meget effektiv antiinflammatorisk middel steroidt oprindelse. Denne funktion hæmmer syntesen af prostaglandiner og derved reducere følsomheden af visse receptorer på stimuli - således smerte reduceres. Hertil kommer, ibuprofen reducerer inflammation ganske hurtigt.

En anden aktiv ingrediens "Deep Relief" Gel - er levomenthol, som er kendetegnet ved distraherende og irriterende virkninger. Efter påføring på huden denne isomer menthol irriterer nerveender, og stimulerer vasodilatation reducere ømhed.

Præparat "Deep Relief" absorberes godt og trænger ind i de dybeste lag af huden og væv. kun en lille mængde af stoffet kommer ind i blodbanen.

Gel "Deep Relief": indikationer for brug

Som allerede nævnt, er det værktøj designet til at reducere muskelsmerter og ubehag i leddene. På grund af kraftige analgetiske egenskaber spektrum under anvendelse af meget. For det første er det ordineret til betændelse i det bløde væv og led, som optrådte som et resultat af skade. Hertil kommer, dette stof er simpelthen uerstattelige ved stærke smerter i den nedre ryg, selv om årsagen til smerterne ikke er fuldt forstået.

Gelen administreres til patienter med gigt, arthritis, radiculitis, osteochondrosis læsioner og andre led og knogler. Det er også effektivt til iskias, lumbago, seneskedehindebetændelse, bursitis og andre bløde væv sygdomme og bevægeapparatet.

Gel "Deep Relief": brugsanvisning

Teknik af lægemidlet er ganske enkel. En lille mængde gel skal påføres på huden over det berørte område og lys blide bevægelser at gnide indtil værktøjet ikke absorberes fuldstændigt. En engangs-beløb af lægemidlet afhænger af det berørte område. Men på et tidspunkt kan bruge gelstrimmel, hvis længde er mindre end fem centimeter.

Præparat "Deep Relief" anbefales at bruge 2-3 gange om dagen. Forløbet af behandlingen bør ikke overstige 10 dage. Denne køretøjet ikke nødvendigt at anvende en bandage eller håndtere dem huden omkring de åbne slimhinder.

Gel "Dip Relief": kontraindikationer og bivirkninger

Til en start er det værd at bemærke, at lægemidlet ikke bør anvendes i tilfælde af overfølsomhed over for dens komponenter, samt under graviditet og op til 14 år. Det kan under ingen omstændigheder kan ikke anvendes på beskadiget hud, især på et sted med åbne sår, sår og skrammer.

Dette middel tåles godt af patienter. Kun lejlighedsvis opstå allergiske hudreaktioner som forekommer kløe, udslæt og rødme.

Gel "Deep Relief": anmeldelser

Dette værktøj er virkelig i høj efterspørgsel. Og næsten alle anmeldelser er positive. Patienterne rapporterede en reduktion eller fuldstændig forsvinden af smerte efter kun et par minutter efter påføring.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.