Mad og drikkevarerOpskrifter

Gås i ovnen

Dish, som er en dekoration af enhver ferie bord - en gås, bagt i ovnen. Forbered det kan være på mange måder, men det altid viser sig lækre, udbud og smagfuld. Vi tilbyder flere måder at forberede.

Gås i ovnen med æbler

Ingredienser:

Æbler - 1 kg;

Vegetabilsk olie;

Gus - vægten af 3-4 kg;

Peber, krydderier, salt

Første fugl skal skylles, og derefter gnide peber, krydderier og salt. Sleuet Æbler skæres i skiver, og derefter drysset med peber, salt og blandes. Så stuff æbler gås og sy kulinariske tråd. Nu Smør en bageplade med olie og læg den fyldte gås på bagsiden. Bages ved 195 grader i omkring tre timer. Denne opskrift er madlavning gåsen i ovnen ikke kneppe dig for en masse tid. Hver time skal det vandes hans fedt. Udført!

Goose i ovnen, "Christmas"

Produkter til madlavning:

Kylling liver - 260 g;

Gus - 1 slagtekrop;

løg;

Tør hvidvin - 100 ml;

Olivenolie;

Krydderier, salt;

Cashew - ca. 100 g;

Ris - 250 g;

Æbler - 7-8 stykker;

Tranebær - 100 g;

Sukkerrør - 3-4 spiseskefulde;

Kanel - 1 spiseskefuld

Udtaget og vasket gås fedt skal olivenolie, og gnid med salt og henstår i 5-6 timer. I mellemtiden, er du nødt til at koge risene i saltet vand indtil de er bløde. Nu skæres skiver af kylling lever og løg chop. Steg løg lever i en gryde i olivenolie. Derefter tilsættes vinen og kog i et stykke tid et par minutter. Derefter skal du blande ingredienserne til fyldet - lever med løg, ris, cashewnødder og tilføje krydderier efter smag. Så kram gåsen kogt blanding. Maven bør sy tyk tråd og binde vingerne og benene.

Derefter sætte fuglen i ærmet, og sende i ovnen i to og en halv time. Hvis du bruger store gås, i dette tilfælde, øge tilberedningstiden med op til tre timer. Når gås er klar til at blive skåret pænt muffe og hæld det dannede fedt.

Nu vaskes æblerne, skræl dem fra kernen, således at apple var intakt. Så kram med hver rørsukker i en lille mængde af kanel, et par tranebær bær. Så drys dem med fedt og sæt dem i ovnen på en bageplade. Gås og æbler bør være forberedt på en halv time. Periodisk vanding æbler og gåsefedt dannet. Serveres med greens!

Goose i ovnen derhjemme

Kartofler - 5-6 stykker;

Gus - 1 slagtekrop;

Løg - én stor;

Smør;

greens;

Peber, krydderier, salt

Gås bør Disembowel, vask derefter og skæres i portioner. Derefter tilsættes salt og steges til de er gyldne med tilføjelse af smør. Skræl kartoflerne, vask og skæres i små skiver. Løg også ren, skylles grundigt og hak, så spassirovat på vegetabilsk olie. Derefter sætte stykker af kød, kartofler, løg i keramiske krukker og hæld en lille mængde vand. Tilføj til hver kop et par peberkorn. Bages i ovnen indtil kogt ved 185 grader. Greens bør vaskes og skæres i små stykker. Når måltidet er klar, du har brug for at sætte kød og kartofler på en stor tallerken og drys med krydderurter. Lækker gås hjemmelavet klar til servering!

Bryllup gås i ovnen

Til fremstilling skal du bruge:

Hirse - 1 kop;

Smør - 4-6 skeer;

Kanel, kardemomme, merian, formalet hvid peber, salt og krydderier;

Gus - 1 Bird

Fuglen skal vaske, tørre og derefter gnide indersiden og ydersiden med en blanding af salt, krydderier og urter. Nu hirse skylles og koges i saltet vand, indtil det halve. Derefter kassere i en sigte til at dræne overskydende væske, og derefter udfylde smørret. Stuff gåsen skal være hirse, og sy kulinariske tråd. Nu lå han på en bageplade, smurt med smør og kog i 3-4 timer ved 175 grader. Når gåsen er kogt, lad det for et stykke tid i ovnen, så ud på en tallerken og pynt med greens. Serveres bedst med friske grøntsager!

Bon appetit!

Nu ved du præcis, hvordan man forbereder en gås i ovnen på forskellige måder!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.