Nyheder og SamfundNatur

Mushroom "djævelens æg" - beskrivelse, egenskaber, kontraindikationer

Nogle af os spekulerede: "Hvilken slags svampe kaldet" djævelens æg Titlen virkelig mærkeligt "?". Hans familie modtaget svamp phallaceae, nåede en højde på 30 cm for sin bizarre form - det unge frugt krop har ægformede hvis diameter -. Ca. 7 cm i sin ydre skal af hvid, grå eller fløde, intern - grøn.

Svampe "djævelens æg" name kan have både, "urica morel" "morel ildelugtende", "opkomling", "fallyus indiskret", "heks æg."

Hvis champignon fortsætter med at vokse yderligere, skallen af sin brud, hvorefter frugt kroppen gradvist begynder at nå op til en cylindrisk, lang, svamp, hul stamme, nåede en højde på 25 cm og en bredde på 4 cm. Frugtsætning krop øvre ende klokke-cap mesh overflade. På højden af hætten er 5 cm. Det er dækket med slim brunlig-oliven farve med en temmelig ubehagelig lugt.

Cap champignon i sporebearing. På toppen af en tæt disk med en slot placeret i midten. Spore print varm gul nuance. Han spredes ved insekter tiltrækkes af dens lugt. Almindelig Stinksvamp ligner en svamp morel. Hvis du ikke ved præcis foran dig, hvad svampe - "djævelens æg" eller morkler, skal det forstås, at Veselka har en lang ben og en dårlig lugt.

Dette er en af de hurtigst voksende svampe - for øjeblikket, han er i stand til at vokse med 5 mm. Den vokser kun i løvskove, humus-rig jorde kratområder.

spredning

Mushroom "djævel æg" er almindelig i de sydlige og centrale dele af Hviderusland, Rusland, Ukraine, Kaukasus, det sydlige Sibirien. Det er spiseligt, når frugten krop er stadig ung, og bevarer formen af æggene.

Høst og indsamling af råvarer

For fødevarer og medicinske formål bruges kun unge krop Veselka. Til medicinske formål Veselka almindelig brug i tørret og frisk.

Høstede svampe aldrig vaskes. Tør med en fugtig klud rester af blade, jord og andre forurenende stoffer. At champignon "djævelens æg" tør, forsigtigt skære dem i halve, desuden løst trukket på en tyk tråd. Så de er hængt til tørre i et ventileret, tørt område, der er beskyttet mod de direkte stråler fra solen.

Når svampene er helt tørre, de har brug for at blive foldet i en glaskrukke, som skal holdes tæt lukket på et sted beskyttet mod lys. Opbevar kun på et tørt sted ikke mere end to år.

struktur

Det modne svamp "djævelens æg" indeholder de forskellige elementer og stoffer, blandt hvilke er følgende: phenylacetaldehyd, methylmercaptan, og fenilkrotonovy- aldehyd, acetaldehyd, dihydrochalcon, formaldehyd, syrer (eddikesyre, propionsyre, phenyleddikesyre), hydrogensulfid.

Nyttige egenskaber, behandling, anvendelse

Mushroom "djævelens æg" har tydeligt markeret antirheumatisk, antiphlogistisk, antitumor, antivirale, helbredende egenskaber.

I traditionel medicin, brugte vand og alkoholiske ekstrakter fra det. Veselka anvendte lægemidler til behandling af mavesår sygdom 12 tolvfingertarmen og mave, gastritis, en række hjertesygdomme; at fjerne overskydende cholesterol og sænkning af blodtryk; til behandling af hæmorider, tromboflebitis, fistler og sprækker endetarmen, eksem, psoriasis.

Antivirale egenskaber på grund af tilstedeværelsen af svampen i det phytoncids. Brug den i behandlingen af influenza, herpes, papillomavirus, hepatitis, infektioner af fakkel.

Som jeg nævnte ovenfor, et af navnene på svampen - "æg heks" Det menes, at dette navn kommer fra det faktum, at heksene i oldtiden det blev brugt til at lave potions, fremkalder en følelse af kærlighed.

I denne undersøgelse, udført i det sidste århundrede, har vi vist, at i Veselka indeholder en række fitosteroidov. De omdannes i kroppen til at spille en rolle i mandlige kønshormoner, desuden har en gavnlig effekt på immunforsvaret. Derfor vil den medicin være nyttige Veselka og impotens hos mænd.

tinktur Veselka

Den fremstilles ved en hastighed på 5 g tørret eller 50 g af unge friske svampe i et glas vodka. Svampe er placeret i en krukke, så hæld vodka. En sådan blanding er brygget og opbevares i køleskab. Efter 2 uger det resulterende infusions- kan anvendes ikke belaste.

Forbrugt med en dosis på te til en spiseskefuld tre gange om dagen, afhængigt af sygdommen. For eksempel, at hypertension dybest set nok drikke forberedelse teske om dagen. En sådan et behandlingsforløb vil tage 1 måned. Hvis det er nødvendigt, gentage det efter 14 dage.

Vand infusion Veselka

Det er nødvendigt at tage en teskefuld hakket tørret Veselka, hendes hæld et glas med kogende vand, fjern trække i 8 timer (du kan udfylde for natten). Modtagne midler bør stamme. Brug en tredje kop tre gange om dagen.

Veselka kapsler

Sådanne kapsler omfattende koncentreret ekstrakt af svampen, fremstilles en måde, der hindrer disruption phytoncids og polysaccharider samt fuldt optages i den menneskelige krop.

Som en forebyggende foranstaltning for voksne kan tage 2 kapsler tre gange om dagen. Varigheden af løbet af en måned. Medicinske anvendelser, bør doseringen individualiseres (afhængig af sygdommen).

Kontraindikationer

bør ikke tages svampe narkotika "djævel æg" under graviditet, mens du ammer, desuden børn yngre end 5 år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.