Intellektuelle udviklingBog af drømmetydning

Hvorfor drøm om en stork: fortolkningen af en drøm

At tro eller ikke at tro på drømme - afgørelsen fra den enkelte. Mange ganske alvorligt med nattesyn, med henvisning til drømmen bøger efter hver opvågning, mens andre, tværtimod, gøre grin med drømme, overvejer deres sædvanlige manifestationer af det ubevidste.

Der er dem, der betror deres skæbne kun nattesyn og forventer i fremtiden er en begivenhed, der forudsagde dem en drøm bog. Selvfølgelig er alle ret til at bestemme, hvordan du skal aflevere sit eget liv.

Men der er drømme, der fører selv den mest ligegyldige person, i frygt. I dette tilfælde vil det eller ej, en forfærdelig tænkte sig snige ind i hans hoved.

Og hvad de skal sige om visionerne om natten, som viser dyr og fugle? Hvad betyder det? Selvfølgelig, lykke og held og lykke. Og hvad en drøm stork? Er det altid betyder færdiggørelsen af familien og sjov, skal vi forstå i denne artikel.

Se fuglen

Stork betyder lykke og held og lykke. Men dette er ikke altid tilfældet, fordi der i en drøm, som regel, er der andre små ting, du bør være opmærksom. For eksempel, hvis du ser i sit syn om natten, at storken er flyvende i din retning, du bør vide: Det er et godt tegn, der lover held og lykke i erhvervslivet, stærke familierelationer, forbedring af karrierestigen, tilføjelsen i familien osv ...

På en anden måde, skal den fortolkes en drøm, hvor en fugl flyver i den modsatte retning. Det er en lang og trist fravær fra sit hjem.

Hvis du drømmer du ser en stork flyvende med en kurv, der er et barn, så være sikker på, snart vil du vide glæden ved forældreskab.

Hvorfor drømme om en stork? Fortolkning af søvn, hvor Bird majestætisk gående over engen, er en tidlig tilføjelse. Selv hvis en kvinde ikke forvente, at snart vil hun stadig nødt til at kende en mors kærlighed.

Du drømte du bøjede til fuglen, der netop er landet på jorden - hvilket betyder, at du ofte teshite illusioner. Din tendens preukrashivat liv og se alt i pink snart føre dig til besvær og problemer. Så prøv at se på livet på en ny måde.

socket

Før handlen er hvad drømme stork, bør være opmærksomme på hans holdning. For eksempel, fugl venlig kredser over dit hoved og flyve væk? Vent til genopfyldning af familien. Hvis du ser en stork flyver højt på himlen, der ligner et lille punkt, barnet sandsynligvis blive vist i din familie snart.

Stork, der VOT Nest siger, at du ønsker at starte en familie og opbygge en "hyggelig rede". En fugl der flyver over flere kolonner og kan ikke beslutte, er din usikkerhed og manglende parathed til et seriøst forhold.

Hvad andet kan fortælle en drøm bog? Hvorfor drøm om en stork, som sidder i reden? Denne nattesyn er en stærk og lang ægteskab. Din betydelige andre - en person, der vil støtte og elske dig indtil slutningen af sit liv.

Hvis din drøm du så en stork, der udruger æggene, så i den nærmeste fremtid, du venter på graviditet. Vær opmærksom på de små ting. Reden var forfærdeligt, ødelagt? Graviditet og fødsel er temmelig tung. Du så de flotte, rustikke fugl huse? Resten forsikret, at alt går fint!

Hvad hvis i en drøm, du ser en fugl i en tom reden? Ingen grund til at lade sig rive med illusioner, fordi det kan føre til uforudsigelige konsekvenser.

Night vision har vist dig en stork stående på reden, æg og unger overfyldt? Denne drøm forudsiger uventet indkomst, du modtager i den nærmeste fremtid.

Fuglen er ikke én

Hvad andet kan fortælle drømmen bogen "Stork"? Hvorfor drøm om en stork, ved siden af, som er et par flere fugle? Denne nattesyn er et bryllup eller frieri.

Hvis flere fugle kæmpe, vil gifte nygifte forventer skænderier, skandaler og fiaskoer. Desuden kan denne drøm betyde dårlige relationer mellem ægtefællerne forældre.

Hvis du drømmer du så en klynge af storke, dette tyder på, at i den nærmeste fremtid vil du nødt til at beskæftige sig med tyve, der vil bringe alvorlige problemer i dit liv.

Du så i en drøm, ligesom to stork svæver på himlen sammen? Dit sind er altid i forekomsten af sanserne. Det er på tide at bringe dem i balance.

fange storken

Hvad hvis drømmen om en stork, som du forsøger at fange? I dette tilfælde i fremtiden, du forventer en alvorlig hjemlige problemer. Fuglen du gav i og hun sprang ind i hans hænder? Problemer vil blive løst hurtigt. Stork gled væk fra dig til at falde? Gen kan føre til negative konsekvenser, såsom skilsmisse eller alvorlige skandaler.

Hvis du drømmer du forsøger at klappe en stork, den taler om de kommende problemer.

aggressiv fugl

Hvis du drømmer du så som du angriber storken, kan du ikke forvente noget godt i den nærmeste fremtid.

Og hvis fuglen er sort? Dit liv i fremtiden vil blive fyldt med problemer og problemer. Prøv at huske, hvordan storken er konfigureret? Hvis han angriber dig og prøvet at hakke, så problemer vil absorbere dig. Tværtimod? Alt vil snart være løst.

Sort stork, drømte iværksættere betyder et tab, og mangel på midler til realisering af deres mål.

Hvis du drømmer du så en stork er blandt andre fugle, såsom krager, bryster, betyder det, at du er omgivet af fjender, som du anser venner. Disse mennesker har længe ønsket at holde dig i forbindelse med gennemførelsen af planerne, så vær forsigtig. Desuden kan denne drøm fortælle om et møde med en god mand lige når du har mistet al tro på mennesker.

Hvorfor drøm om en stork i en drøm af drøm bog, som andre fugle angribe? Dette tyder på, at folk dømme dig ved dit miljø. Prøv ikke at blive involveret med en person, der gør et dårligt indtryk.

Hvis du drømmer du så en stork jagter, du ved, at snart du får længe ventede sejr over rivaler eller fjender. Desuden kan denne drøm betyde en ven, der altid kommer til undsætning.

sårede stork

Hvad andet kan fortælle en drøm bog? Hvorfor drømme om en stork? En drøm, hvor en fugl bliver såret, er din manglende evne til at hjælpe andre, især når en person, du stærkt behov.

Hvis du drømmer at du er på jagt af en stork, det er en temmelig godt tegn. Så du er heldig nok til at undslippe familiens problemer, takket være din intelligens og opfindsomhed.

Nattesyn, hvor du er omsorgen for en såret stork, siger, at en person fra din familie venter på hjælp fra dig.

Hvorfor drøm om en stork, der er i buret? Denne drøm viser, at du er en fange af de omkringliggende synspunkter. Næsten alt, hvad du gør, er helt afhængig af andres råd og anbefalinger. Det er tid til at vokse op og lære at træffe deres egne beslutninger.

Hvordan man skal fortolke storken, som havde en kvinde, mand, barn

Hvis fuglen er en vision af en drøm af en ung kvinde, der står om den kommende graviditet.

I drømmen, så hun ungerne parring dans? Dette antyder, at i den nærmeste fremtid det forventer frodig og Luksuriøs Wedding med en elsket.

Tilbage bør fortolkes en drøm, hvor hun så en flok storke, hurtigt trak sig tilbage fra det. Dette tyder på, at i en tæt vennekreds har en masse sladder og modstandere.

Stork havde en mand? Det betyder, at han længe har været klar til faderskab og et seriøst forhold.

Hvad hvis storken havde en person i alderen? Det betyder, at gennemførelsen af den næret ønske, fødslen af nye tanker og ideer.

Hvis fuglen er en vision om et barn, det varsler lykke, sundhed og held og lykke.

død fugl

Jeg drømte, at du dræber en stork? Det betyder, at du er mestre i deres skæbne. Ingen og intet kan overbevise dig om at gøre noget andet. Det er denne kvalitet vil føre til, at snart vil du være alene, og dine håb og planer vil forblive kun støv.

Hvad hvis du havde en drøm om en død fugl? Desværre er det et meget dårligt tegn, der fortæller om tabet af en elsket eller ven. , Denne drøm betyder også, at snart vil du miste troen på venskab og kærlighed, fordi du vil forråde elskede.

Hvorfor drømme om en stork? Forhåbentlig det svar, du vil modtage detaljeret og konkret. Nyd dine drømme!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.