InternetWeb Hosting

E-planet.ru - et sted at oprette dit websted

Sitet E-planet.ru kan gøre bare to grundlæggende trin til at begynde at oprette sitet: domæneregistrering og betale for hosting. Virksomheden eksisterer officielt, så frygtløst give i hendes hånd site vedligeholdelse. Du indtaster i denne kontrakt om tjenesteydelser, hvilket betyder, at udbyder vil tage det fulde ansvar for deres handlinger - eller passivitet.

E-planet.ru giver hosting-tjenester for alle interessenter, det være sig ejere af store kendte ressourcer, eller begyndere, der ønsker at prøve dig selv i stedet bygningen.

E-planet.ru godt bevist på arbejdet med juridiske enheder. Registrering steder af store virksomheder og butikker er produceret her oftere på grund af de gode anmeldelser og det faktum, at virksomheden "E-planet" giver de nødvendige dokumenter til rapporterne.

Hvis du er i tvivl om valget, kan du altid kontakte den tekniske support, hvor kompetent rådgivning til rådighed.

Fordele ved hosting

Denne hosting service kan prale af høj kvalitet, som følger:

- Renseri fagfolk - dem, der ikke ved, hvordan eller er for doven, at selskabet simpelthen ikke tage;

- solid erfaring inden for deres aktivitet;

- samarbejde med pålidelige partnere, der værdsætter deres eget omdømme;

- høj kvalitet software og hardware, hvilket minimerer risikoen for funktionsfejl;

- høj hastighed forbindelser;

- evnen til hurtigt og billigt at registrere domæner.

E-planet.ru - et sted, hvor du straks kan begynde at oprette en hjemmeside uden at løbe fra den ene ressource til en anden, for at binde sig til domæne hosting. Dette er især nyttigt for begyndere, fordi det giver dem mulighed for at gøre alt hurtigt og på ét sted. Mange mennesker oprette hjemmesider, det er ikke behandlet i de tekniske snørklede, hvilket i høj grad sinker processen. Denne hosting taget sig af enkelheden i sådanne opgaver.

yderligere tjenester

Brug af e-planet, kan du ikke kun får god service, men også for at gøre det endnu bedre ved at forbinde yderligere tjenester. Dybest set, de har brug for dem, der har et stort web-projekt med store perspektiver. I dette tilfælde kan endda fuld tid programmører ikke klare al mængden af arbejde.

Ekstra ydelser omfatter øget teknisk support og tilvejebringelse af et eksternt drev til backup. Den første omfatter løbende overvågning af serveren og dens tjenester, tilstanden af sin last, løse eventuelle tekniske problemer og instant svar fra eksperterne. Det betales særskilt, en gang eller ved hjælp af en abonnementsafgift - en økonomisk mulighed.

Eksternt drev til backup er fra 50 rubler om måneden, afhængigt af hukommelseskapaciteten. Dens tilstedeværelse øger sikkerheden af lagringslokaliteten til tider.

E-planet - en bekvem løsning for alle webmastere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.