Hjem og familieBørn

Hvordan til at vælge en hjelm til børn?

Beskyttende hjelm til børn - et obligatorisk fag gear, når man kører en scooter, cykel, rulleskøjter, og så videre. Brugen af sidstnævnte gør det muligt i høj grad at reducere forekomsten af personskader. Sådan ammunition omfatter en blød indre lag, der er ansvarlig for ensartet fordeling effekt. På sin side, den ydre tyk skal beskytter barnets hoved mod ridser og sår i kontakt med skarpe overflader.

størrelse

barn hjelm skal vælges efter størrelse. Som praksis viser, for tæt beskytte børn føler meget ubehageligt. Helt ærligt Grand Slam, som er valgt af forældrene for vækst, ofte flyve fra hovedet, er ikke fuldt implementeret sit formål.

For at lette udvælgelsen efter størrelsen, sportsudstyr fabrikanter har hjelme på standardiserede parametre:

  • S - velegnet til babyer med en omkreds af hovedet af størrelsesordenen 45-50 cm.
  • M - for børn, hoved omkreds er mellem 50 til 55 cm.

vægt

Beskyttende hjelm til børn skal ikke afviger betydeligt i vægt. Ellers vil den yngre atleten nødt til at udholde unødvendig ubehag, forsøger at holde sit hoved i ligevægt under vægten af de beskyttende midler. Der foretrækkes de modeller, den ydre skal, der er fremstillet af slagfast og letvægts dual-layer plast.

Ved individuel kategori omfatter husstand hjelm Stød. Modellen præsenteres i form af en elastisk, blød og let beskyttelse konstrueret til brug af børn i alderen 8 til 20 måneder. Dette opkøb ser meget praktiske midler til beskyttelse af børns hoveder, der lige er startet at gå og kan komme til skade på de skarpe hjørner af de forskellige indvendige elementer.

funktionalitet

Et af de vigtigste kriterier, når de vælger en hjelm udfører sin funktionalitet. For at finde en virkelig praktisk redskab til at beskytte hovedet, bør du være opmærksom på sådanne kriterier som:

  1. Tilstedeværelsen af ventilation lufthul - på deres antal og ergonomi afhænger af, hvor det vil være varmt i hjelmen under operationen.
  2. Beskyttende mesh - tilstedeværelsen af elementet sparer barnets hår mod støv og snavs, snavs og insekter.
  3. Justering - stropper skal være bekvemt at bruge og sikkert fastgjort.
  4. Visir - for at beskytte barnets øjne fra solen, regndråber ramt i ansigtet.

ventilation

God luft hjelm er ekstremt vigtigt, når man kører i varmt vejr. Jeg tvivler på, at barnet vil ønske at bruge udstyret, som konstant duggede hoved.

Erhverve en bedre godt ventileret hjelm til børn, der indbefatter en flerhed af langsgående huller. Velkommen til køb af produkter, hvor hullerne er dækket med myg stakke.

justering

Picking up barnet styrthjelm for børn, er det værd igen kontrollere pålideligheden, brugervenlighed og funktionalitet forudsat skruer. Der foretrækkes modeller, der har evnen til at strække stropper bredt.

Det er ønskeligt, at tilpasningsprocessen er særlig enkel. I dette tilfælde kan barnet selvstændigt stramme eller løsne den vedhæftede fil, så snart det er nødvendigt. Samtidig bør hægter og stropper være lavet af holdbare og kvalitetsmaterialer.

producent

Når du vælger en hjelm til børn, er det vigtigt at fokusere på de produkter fra kendte producenter. At ty til en sådan tilgang skal ikke kun være en hyldest til status og mode. Dokumenteret producenter tilbyder altid produkter af forbrugernes publikum, som blev afholdt på den særlige testudstyr og har en passende kvalitetssikring.

Når du vælger en hjelm til et barn kendt mærke ur bør ikke være på den lyse design og attraktive logoer, og tilstedeværelsen af officielle certifikater. I fravær af sidstnævnte produkt kan være ubrugelig efter den første kontakt med den faste overflade.

fitting

Gå til køb af børns beskyttelseshjelm anbefales sammen med barnet. I dette tilfælde er det muligt at placere en ny måling en hel masse modeller af individuel konfigurering og design, samt hente en virkelig passende størrelse.

Altid værd at lytte til barnet, når du vælger et design af de beskyttende midler. Samtidig er det bedre at give fortrinsret til de mest fremtrædende løsninger, produkter med en overflod af reflekterende elementer. Alt dette vil gøre barnet mærkbar for chauffører, ikke kun om natten, men også i dagtimerne.

Sætte en hjelm på barnets hoved, er det nødvendigt at sørge for, at han sad så lige som muligt, overlapper de mest sårbare områder - panden og templer. Af særlig betydning er pålideligheden af stramme stropper og stropper. Fastsættelse fortiden skal forhindre udskridning af hjelm på hovedet og øjne, når bøjning barnets hoved.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.