HjemlighedKonstruktion

Typer af stilladser: en beskrivelse af de typer og designs, størrelser

Hvilket kan kræve stilladser, og hvad de repræsenterer? På nuværende tidspunkt under sådanne udformninger skal forstås pålidelig og robust konstruktion, der er let nok til at samles i tilfælde af behov. For at gøre dette, skal du bruge separate elementer. Stilladser - moderne systemer, som for det meste lavet af metal. de er nødvendige for at sikre udførelsen af arbejdet i højden. Tidligere næsten alle former for byggeri stilladser lavet af træ. Og navnet blev modtaget relevant.

De særlige kendetegn for bygninger

Forskellige udformninger af denne type, der er forskelle. Og de kan være ganske store. Men der er nogle parametre, der er den samme, uanset hvilken form for stillads anvendes i et bestemt område af aktivitet. De skal være let, pålidelig, alsidig, nem at installere og overkommelig.

Påfør installationer af denne type kan være inden for eller uden for bygningen. Under den nuværende udformning refererer til den rumlige skelet sammensat af metalkomponenter. Denne form for løsning gør det muligt at bruge dem, uanset hvad terrænet eller topografi er kendetegnet ved en særegen form konstruktion.

Hvad er en skov?

Ingen konstruktion kan ikke forestille sig uden brug af yderligere strukturer. Og bør forstå, hvilke typer af stilladser kan bruges i bygningskonstruktioner.

Under skoven betød nogle midlertidige, hold, rammekonstruktion, der kan rejses foran bygningen for at gennemføre ekstern reparationsarbejde eller inde i bygninger. De kan rumme medarbejdere med særlige materialer og udstyr. standard standardiserede elementer, der skal bruges til at montere. Produce stilladser er nødvendig, før du begynder at arbejde på reparation af bygningen.

Grundlæggende anbefalinger installation

Nogle installation Reglerne er de samme, uanset hvilken slags stillads vil blive brugt. Under oprettelsen af en sådan struktur under hver af sine fødder skal sættes tå. Dette vil bidrage til at øge kontaktfladen. Under trykleje puden skal placeres. Når alle rørene er forbundet på forskellige måder (afhængigt af, hvilke typer af stilladser, der anvendes), de har brug for at lægge gulv af træ eller aluminium. Det er nødvendigt at sikre, at arbejdstagere blev placeret på design med alle nødvendige materialer. Når der anvendes trægulve, det tidligere krævede at håndtere specielle stoffer, som forhindrer øgede brændbarhed og eksponering af de atmosfæriske fænomener.

For at flytte op / ned, bruge trappen. Materialerne eller arbejdere ikke falder, er det nødvendigt at bruge en syntetisk mesh. Det vil også give beskyttelse mod støv og direkte sollys. Det er nødvendigt at overveje nærmere, hvad der kunne være stilladser. Beskrivelse af de typer og design af sådanne strukturer for reparationer vil ikke tage lang tid

Hvad er rammekonstruktionen?

Ramme stillads. For deres konstruktion anvendes de fremstillede metalprofiler. De kræver limning med hinanden, både horisontalt og vertikalt. Hvad fordel præget af datastrukturer til reparation? Høje omkostninger adskiller sig ikke ligesom stilladser. Former og skovtyper af denne grund er det bedste valg for mange situationer. Hertil kommer, at rammekonstruktioner er let og nem at installere, som også er deres værdighed. Ved hjælp af disse skove kan udføres arbejde i højder op til 60 meter. Sæt med 36 kvm kan koste 7000 rubler.

Installation med kiler

Wedge stilladser. Samlingen af sådanne bygningskonstruktioner skyldes tilstopning af de særlige kiler i slots forbeholdt disse formål. Designet består af vandrette og lodrette komponenter. Forskellen mellem et sådant stillads? De er pålidelige i brug, kendetegnet træk. Sådanne konstruktioner kan anvendes under reparationen af bygningerne, som afviger på en ikke-lineær konfiguration. Hvad er anderledes sådan stillads? Typer, størrelser af sådanne strukturer gør det muligt at bruge dem som platforme for en række koncerter. Disse designs giver mulighed for arbejde i højden på 100 meter. Prisen afhænger af objektet.

Simpelt men robust design

Pisk tømmer. De er enkle metal, til konstruktionen anvendes af et rør. De er fastgjort ved brug af klemmer. Dette gør denne type stillads tung. Også, de er svære at bygge, fordi du har brug for en masse tid. Men i sidste ende at opnå en stabil og robust design, der kan modstå tunge belastninger. Disse skove giver mulighed for arbejde i højder på op til 100 meter. 20x50 sæt vil koste 390.000 rubler.

mobil design

Mobile tårn strukturer. Designet omfatter flere sektioner anbragt på mobile baser. Disse afsnit er sat mod hinanden. Denne form for skov tillade hævning og sænkning af arbejdstagere. Afsnit kan flyttes alt efter hvor de nødvendige reparationer. Under parkering af data træ skal være fastgjort til hinanden. Fodaftryk kan forøges ved glideelementerne. Desuden er skoven forpligtet til at knytte til fronten. Tillad for at arbejde i højder op til 60 meter. Prisen afhænger af objektet og beregnes individuelt.

Hvad er sadlen og hængende faciliteter?

Clamp skov. Dette navn udformning opnås på bekostning af installationsmetode. Alle vandrette og lodrette montering klemmer er. Montering af anlæg af denne type er forskellig varighed. Hvad fordel har sadlen design? Deres form kan variere i bredde og højde. Ulempen bør overvejes en høj pris, da det er nødvendigt at anvende et stort antal klemmer. Højden på, som kan udføres arbejdet genopbygning er ikke begrænset. Kit 20x50 vil koste 400 tusind rubler.

Suspenderet strukturer. Dette design er ikke ensbetydende med støtte på jorden. Det omfatter det i flere sektioner af metal. For at øge stivheden, er det nødvendigt at etablere en bestemt måde speciel diagonal. De er fastgjort med grund klemmer. Arbejde med sådanne strukturer kan foretages på enhver højde. Prisen afhænger af objektet og beregnes individuelt.

Frem for alle former for stilladser er blevet opført. Vi skal ikke være bange for forskellighed. Hvis du ikke er sikker på, hvilken form for design er nødvendig, så kan du roligt vælge en ramme stillads. De er alsidige og billig struktur til byggeri.

Hvordan installationen af stilladser?

Afhængigt af hvilken slags stillads blev du valgt, kan være anderledes installatør. Det bør kun udføres af specialister. Hvilke handlinger skal gøre under installationen af bygning strukturer?

  1. På den forberedte stedet bliver nødt til at installere en speciel foring til sko af træ. Hvis det er nødvendigt, vil det være nødvendigt at fastslå varernes art og skruen mounts.
  2. Sko skal placeres på to tilstødende rammer. Der er således en første indstilling fase.
  3. Tidligere samlede ramme skal sikres. For at gøre dette, skal du bruge vandret med diagonale forbindelser.
  4. Det er nødvendigt at gøre installationen af tilstødende frames. Derefter skal også være knyttet til hinanden.
  5. Denne operation skal gentages, indtil indtil den ønskede længde er opnået.
  6. Langs kanten af skove har brug for at gøre en særlig kabinet.
  7. Det er nødvendigt at fastsætte de næste tier elementer, der forbinder dem med hinanden ved hjælp af links.
  8. Det øvre lag, der skal monteres med stel og stolper, hvis højde er 150 cm.

Skove bør sikres gennem anvendelse af propper eller kroge gennem klemmerne. De er fastgjort til gengæld skal være på stativer. Klemme pudslag kan være påkrævet i tilfælde af at det er nødvendigt at foretage en drejning omkring konstruktionen, der skal repareres.

konklusion

I denne artikel blev vi betragtes som nogle af de spørgsmål, der påvirker stilladset: typer, pris, dimensioner, karakteristika installationen. Vi håber, at denne anmeldelse vil hjælpe dig med at træffe et valg til fordel for en bestemt udformning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.